canım burda cok var asker bekleyen. bende onlardanım ama evli değilim farkımız oAsker beklemek cok sabir isteyen guc kuvvet isteye birsey.. Bazen ozlemimden olucekmisim gibi oluyor.. Asker karisi olmak cok gurur verici ama ayni zamanda cok üzücü birsey hele ki .. cok ozluyorum gunden gune ozlemim dahada artiyor.. eee kizlar asker yolu bekliyen varmi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dogrudur evli olunca zorluk birazdaha çok. ben nişanlı bekliyorum. ilk günler daha kötüydü şimdi bünye aştı biraz. benimki ocakta gelecek inşallahEvliyken beklemek daha zor sanirim.. nasil geciyo senin :) kac ay kaldi donmesine
Asker beklemek cok sabir isteyen guc kuvvet isteye birsey.. Bazen ozlemimden olucekmisim gibi oluyor.. Asker karisi olmak cok gurur verici ama ayni zamanda cok üzücü birsey hele ki .. cok ozluyorum gunden gune ozlemim dahada artiyor.. eee kizlar asker yolu bekliyen varmi :)
dogrudur evli olunca zorluk birazdaha çok. ben nişanlı bekliyorum. ilk günler daha kötüydü şimdi bünye aştı biraz. benimki ocakta gelecek inşallah
Valla bende asker yolu bekledim yeni evlenmistin hem de allahtan calisiyorumda cok zorlanmamistim ama yinede insan cok ozluyo bee
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
senide canım.. [emoji8][emoji8][emoji8]Ne guzel az kalmisss :)) su gibi gecsin zaman allah kavustursun :)
Olmaz olurmu canım sözlümü bekliyorum daha 10 ayım var şafak karanlık ama alışıyor insan ilk başlardaki gibi değilim.
Cok zor yadadim biliorum ama guru verici gelinve herkes coknsevdigini anlio askerde birakmayan hic birakmaz cnku
Asker beklemek cok sabir isteyen guc kuvvet isteye birsey.. Bazen ozlemimden olucekmisim gibi oluyor.. Asker karisi olmak cok gurur verici ama ayni zamanda cok üzücü birsey hele ki .. cok ozluyorum gunden gune ozlemim dahada artiyor.. eee kizlar asker yolu bekliyen varmi :)
Beeennn varim. Cok zor cok ozledim allahin izliyle bi ay snra izne gelicek. Zaman gecmiyr sanki
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaman geçmiyor haklisin cok zor gercekten allah tez zaman kavustursun seni askerine :)
Aminnnn butun bekleyenleriii...
kızlar bugün uğurladım her şeyimi öyle yıprandım ki daha gitmeden çok değişti çok agresif oldu her gün ağladım şimdi nasıl geçer onca zaman ya arayamazsa ya ulaşamazsam diye üzülüyorum dua edelim hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?