Asker Yolu Bekleyenler Burayaaa

gulsen95

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2014
205
7
16
35
İstanbul
Asker beklemek cok sabir isteyen guc kuvvet isteye birsey.. Bazen ozlemimden olucekmisim gibi oluyor.. Asker karisi olmak cok gurur verici ama ayni zamanda cok üzücü birsey hele ki .. cok ozluyorum gunden gune ozlemim dahada artiyor.. eee kizlar asker yolu bekliyen varmi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım burda cok var asker bekleyen. bende onlardanım ama evli değilim farkımız o

Evliyken beklemek daha zor sanirim.. nasil geciyo senin :) kac ay kaldi donmesine

Evliyken beklemek daha zor sanirim.. nasil geciyo senin :) kac ay kaldi donmesine

dogrudur evli olunca zorluk birazdaha çok. ben nişanlı bekliyorum. ilk günler daha kötüydü şimdi bünye aştı biraz. benimki ocakta gelecek inşallah

Valla bende asker yolu bekledim yeni evlenmistin hem de allahtan calisiyorumda cok zorlanmamistim ama yinede insan cok ozluyo bee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogrudur evli olunca zorluk birazdaha çok. ben nişanlı bekliyorum. ilk günler daha kötüydü şimdi bünye aştı biraz. benimki ocakta gelecek inşallah

Ne guzel az kalmisss :)) su gibi gecsin zaman allah kavustursun :)

Valla bende asker yolu bekledim yeni evlenmistin hem de allahtan calisiyorumda cok zorlanmamistim ama yinede insan cok ozluyo bee

Hemde inanilmaz cok ozluyor bazen dayanmasi bile cok zor geliyor insanaa ...

Ahhh ahhhh olmazmı asker yolu bekleyeeeennn

Olmaz olurmu canım sözlümü bekliyorum daha 10 ayım var şafak karanlık ama alışıyor insan ilk başlardaki gibi değilim.

Cok zor yadadim biliorum ama guru verici gelinve herkes coknsevdigini anlio askerde birakmayan hic birakmaz cnku

Cok zor yadadim biliorum ama guru verici gelinve herkes coknsevdigini anlio askerde birakmayan hic birakmaz cnku

Oyle tabiii askerden gelince hersey daha guzel olucakk :)

Beeennn varim. Cok zor cok ozledim allahin izliyle bi ay snra izne gelicek. Zaman gecmiyr sanki

Beeennn varim. Cok zor cok ozledim allahin izliyle bi ay snra izne gelicek. Zaman gecmiyr sanki

Zaman geçmiyor haklisin cok zor gercekten allah tez zaman kavustursun seni askerine :)

kızlar bugün uğurladım her şeyimi öyle yıprandım ki daha gitmeden çok değişti çok agresif oldu her gün ağladım şimdi nasıl geçer onca zaman ya arayamazsa ya ulaşamazsam diye üzülüyorum dua edelim hep

Benim nişanlım da asker 3 ay oldu gideli 9 ayımız var çok gözüme büyüyo ama ilk günlerdeki kadar kötü de değilim.. Evet tavırları falan değişiyo çok alıngan ve agresif oluyorlar hiç bilmedikleri bi yerde tek başlarına oluyorlar bize düşen biraz alttan alıp sabretmek benim nişanlım da çok agresif hiç kızılmayacak şeylere kızıp tavır alıyo küsüyor ama idare ediyoruz işte.. Allah kavuştursun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…