Asker Yolu Bekleyenler Burayaaa

Sağol canım evet degisti bi bunalti sıkıntı geldi Antalya cikti. oncesinde gitti tatile ihtiyacim var diye .basta istemedim ama ustelemedim tartıştığımiz günler de oldu benim sınav stresi onun askerlik simdi pişmanım onu cok sıktıgim icin askerdeyken nasıl davranmaliyim sizce

Çok üstüne gitme hemen herşeye sinirlenip tepki gösterebilirler o yüzden alttan al benimki evde misafir var odaya geçip konuşamadım diye bile bana küstü mesela 2 gün sende kızıp kendini doldurma böyle zamanlarda tatlı dille anlatmaya çalış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Simdi tatilde cok bunaltmayacam 14 unde de teslim olacak tişörtune sarilip ağlıyorum zor olacak cok da uzdum onu uzmeyecem artik gidince anladım onu ne kadar bunalttigimi hic aramasa bile dert etmeyecem

Simdi tatilde cok bunaltmayacam 14 unde de teslim olacak tişörtune sarilip ağlıyorum zor olacak cok da uzdum onu uzmeyecem artik gidince anladım onu ne kadar bunalttigimi hic aramasa bile dert etmeyecem

Bulduğu her fırsatta arayacaktır zaten emin ol çünkü oraya gidince kendilerini yalnız hissediyolar ve hiç değilse sevdiklerinin sesini duymak istiyolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oyle tabiii askerden gelince hersey daha guzel olucakk :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi ki cnm ya allah ayirmasin hersey guzel olacak dedigin gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benim sozlum isparta dağ komando okulunda.acemilik te çok zmu zorluyorlardı dun arazi sesi titriyordu benle konuşurken ve yorgun geliyordu sesi.alismasi ne kadar zamanki alir.nasil davranmaliyim.benim psikolojik de oldukça bozuldu hic bulmuyorum hep telefon elimde aramasini bekliyorum 2 dk sesini duysam şükür diyorum.tavsiyelerinizi bekliyorum

benım sevgılım de komando 9.gunu bugun ama ust devresıne yumruk atmıs 15 gun ceza yedık allahtan komtan ınsafa gelmıste 7 gune dusurdu yanı 2.gune tekrar donduk gıbı bır sey oldu.. Offf arasa sesını duysam bı dert aramadıgı zamanlar ayrı bır dert.Arıyor konusuyoruz (zaten zamanun kısıtlı olması piskolojısıyle hıc bır seyı konusamıyoruz sadece onu sevdgımı soyleyebılıyorm defalarca kez) sonra telefon kapanınca ben tekrardan yalnızlığıma donuyorum ya hanı yıne ellerımden kayıp gıtmıs gıbı hıssedıyorum aramasa yalnızlktan ölecekmısım gıbı zaten.Normal hayatta 5 dk aramasa kıyametlerı koparırdım sabah uyanır uyanmaz yatakta arardı aksam senı sevıyorum demeden uyumazdık sımdı bu durum çook zor çook nasıl gecırcem ben bu 363 gunu hiç bilmiyorum ..

canımm çok kotu bır durumdalar ınan kı onu kırmamaya calış. uyuyamıyorlar bıle 5 saat gıbı bıseyden bahsedyr benmkı oda ha uyudum ha uyancam derken zaten hec olup gıdıyor benm babamda asker az çok aşinayımda çoçukluktan berı su yemın torenını bı atlatsalardı rahatlıycaz hepımız

Kızlar seslerının titremesı ilk günlerın verdıgı uzuntuden kaynaklanıyor ..Benım sevgilimde ılk aradıgı zamnlar sesı tıtrerdi ben zaten hep aglamaklı konusurdum .Tabı yorgunluklarıda var ,Ordakı gördükleri muamele , banyo bıle yapamıyorlar ıslak mendılle temızlenmeye calısıyorlaar.Agresif olmalarına sasrmamak lazım .Size bol sabır diliyorum ..Amaa zaman gecınce nasıl gecıyor anlamıyorsunuz bı bakmıssınız gelmıs

gecer gecer bugunlerde nasıl gecer bılmıyorum bugun bolukler arası kavga olmus baya kazma kurek gırmısler bırbırlerıne telefon yasaklanmıs sınırden ağlamıs baya haber vermek ıcın zar zor arayabılmiş sesı kotuydu korkmustu sınırlerı bosalmıstı bellıydı uc bes aptal yuzunden hepsı yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…