• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker

Kbrak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
13
1
1
25
Sevgilim kıbrısta askerde ve telefon kullanımı yasak olduğundan haberleşemiyoruz. Akşam saat 6da telefonunu teslim ettiği yerden alıp akşam 9da tekrar teslim edicekmiş fakat içindeki hattın asker hattı olmadığından kullanmaya izin vermeyeceklerini söyledi bi bilgisi olan var mı nasıl yapmalıyız

Asker hattı kullanıyorlar diye biliyordum ama kalkmış mı o uygulama?

Asker hattını acemi birliğindeyken amasyada aldı orada aldığı için kullanamıyor kıbrısta yeni gitti oraya da çarşı izni hemen vermiyorlar sanırım dünden beri konuşamıyoruz

Asker hattını acemi birliğindeyken amasyada aldı orada aldığı için kullanamıyor kıbrısta yeni gitti oraya da çarşı izni hemen vermiyorlar sanırım dünden beri konuşamıyoruz
Biraz bekleyeceksiniz o zaman :) Birkaç gün konuşmamaktan zarar gelmez. Allah kavuştursun.

Benim nişanlım 6 aydır asker..Sivil hat kullanıyor. Sivil hat çoğu yerde yasak fakat açıp açıp kontrol etmiyorlar ki..Sadece askeriyeye ilk giriş yaptığında bakarsa bakıyorlar. Kıbrıs'tada askercell mevcut, çarşıya çıktığında oradan alır. Birazcık konuşmamaktan bir şey olmaz. :) Çok merak edersende askeriyeyi ararsın.. Ben öyle yaptım çok kez. Santraldekiler artık beni iyi tanıyor. :KK48:

Kıbrıs cengiz topel kışlasının numarasını bilen var mı internette yokda

Çok teşekkürler herkese fakat böyle devam etmesinden korkuyorum ben ve askeriyenin numarasını da internette paylaşmıyorlar bulamıyorum

Buradan bilen çıkmaz diye düşünüyorum.
Sevgilin neden ankesörlüden seni aramıyor ki? Veya başka bir arkadaşının telefonundan? Çarşıya çıkana kadar başka arkadaşının telefonundan 3-5 dakika konuşur haberleşirsiniz.

Ankesörlü için kart lazım kartı da yanında yok koğuşundaki herkes telefonları teslim etmiş saat akşam 6dan 9a kadar izin veriyorlarmış sonra geri topluyorlarmış ama telefonu da alıp almaması belli değil saat 6yı bekliyorum

Ankesörlü için kart lazım kartı da yanında yok koğuşundaki herkes telefonları teslim etmiş saat akşam 6dan 9a kadar izin veriyorlarmış sonra geri topluyorlarmış ama telefonu da alıp almaması belli değil saat 6yı bekliyorum

Ankesörlü için kartlar her kantinde satılıyor. 90 dakikası 10 lira falan hatta.. Yada santraldekilerden rica etse hemen arayabilir seni. Umarım ulaşır bugün sana da rahatlarsın, asker beklemek zor iş. :)

Ankesörlü için kartlar her kantinde satılıyor. 90 dakikası 10 lira falan hatta.. Yada santraldekilerden rica etse hemen arayabilir seni. Umarım ulaşır bugün sana da rahatlarsın, asker beklemek zor iş. :)
Aynen öyle çok zor inşallah kavuşuruz hepimiz sevdiğimize :) bilmiyordur dite düşünüyorum öyle olduğunu ama neden aramıyor acaba

Sevgilim kıbrısta askerde ve telefon kullanımı yasak olduğundan haberleşemiyoruz. Akşam saat 6da telefonunu teslim ettiği yerden alıp akşam 9da tekrar teslim edicekmiş fakat içindeki hattın asker hattı olmadığından kullanmaya izin vermeyeceklerini söyledi bi bilgisi olan var mı nasıl yapmalıyız
Merhaba ben kibrista okuyorum. Orduevinde kalirken gozlemledigim kadariyla kibrista askerlik cok rahat. Tek kotu yani yazin cehennem sicagi olmasi. Kibrisa gelince yeni hat cikartiyorsun. Kktcell var (turkcell) vodafone yerine telsim var :) orda hala kontör yukluyorsun ve kontor kavramlari degisik 300 kontor vs. Hatti para vererek almamistim okul vermisti ama paketler pahali en ucuz paket 55 lira. Daha lefkoseye btck miydi neydi oaya gidip telefonunu actirmasi lazim 90 gunluk kullanim suresi bitince kapaniyor telefon kibrista kullanamiyorsun

Merhaba ben kibrista okuyorum. Orduevinde kalirken gozlemledigim kadariyla kibrista askerlik cok rahat. Tek kotu yani yazin cehennem sicagi olmasi. Kibrisa gelince yeni hat cikartiyorsun. Kktcell var (turkcell) vodafone yerine telsim var :) orda hala kontör yukluyorsun ve kontor kavramlari degisik 300 kontor vs. Hatti para vererek almamistim okul vermisti ama paketler pahali en ucuz paket 55 lira. Daha lefkoseye btck miydi neydi oaya gidip telefonunu actirmasi lazim 90 gunluk kullanim suresi bitince kapaniyor telefon kibrista kullanamiyorsun

Evet kendi telefonunun 90 gün süresi var ama onu açtırmaya gerek kalmadan toplanma yerınden koğuşuna gittiğinde teslim etti o telefonu istemişler çünkü üzerinizde bulunursa ceza olarak askerliğiniz uzar diye o yüzden vermiş telefonu Askerliği bitince alıcak şimdi eski telefonu kullanıyordu onuda 6-9 arasında kullanıyor aramasını bekliyorum artık saat 6da ve bişey sormak istiyorum ordu evi nasıl oluyor kimler kalıyor orada :)

Evet kendi telefonunun 90 gün süresi var ama onu açtırmaya gerek kalmadan toplanma yerınden koğuşuna gittiğinde teslim etti o telefonu istemişler çünkü üzerinizde bulunursa ceza olarak askerliğiniz uzar diye o yüzden vermiş telefonu Askerliği bitince alıcak şimdi eski telefonu kullanıyordu onuda 6-9 arasında kullanıyor aramasını bekliyorum artık saat 6da ve bişey sormak istiyorum ordu evi nasıl oluyor kimler kalıyor or

Kıbrıs'taki başka bir askeriyenin numarasını bulmanda yeterli. Onlar sana cengiz topel kışlasının numarasını verirler yada telefonu direkt oraya bağlarlar. :)

Kıbrıs'taki başka bir askeriyenin numarasını bulmanda yeterli. Onlar sana cengiz topel kışlasının numarasını verirler yada telefonu direkt oraya bağlarlar. :)
Teşekkür ederim ama kıbrısın genel olarak askeriye numarası verilmiyor sanırım bayağı bakmıştım çünkü

Teşekkür ederim ama kıbrısın genel olarak askeriye numarası verilmiyor sanırım bayağı bakmıştım çünkü

IMG_0064.webp

Bunu buldum bende şimdi. Tabi saat 6yı bekle sen yine de. Muhtemelen arar zaten seni. Allah kavuştursun. :)

Back
X