Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama sevgılınse para vermek olmaz kıHediye olarak bu tarz seyler goturuleblir ama para da verilirse dha ii olur
gıderken canım ama sevgılıyegörmeye giderken mi yoksa hediye olarak mı?
sevgılıye para vermek ayıp olur sankı don almakta :)Valla cebine para koymak daha makbul. Sonuçta herşeyi vardır. Yoksada parası ile istediğini alsın. SEVGİLER)
Aynen canim olmaz tabi sen bi canta hazirla ona bence kisisel bakim malzemesi olarakama sevgılınse para vermek olmaz kı
aa ne konur kıAynen canim olmaz tabi sen bi canta hazirla ona bence kisisel bakim malzemesi olarak
yani askere gideceği için kısıtlı şeyler alabilirsin.bi çok şeye izin yok.gıderken canım ama sevgılıye
cok saol canım ıc camasırı basıte kacabılır bu cok ıyı olur evet :)yani askere gideceği için kısıtlı şeyler alabilirsin.bi çok şeye izin yok.
mesela bi eşofman takımı ve pijama takımı alıp üzerine kendi parfümünü sıkarsın her gece senle uyur.
tıraş makinesi olabilir.
askere gıdene ne alınır kızlar
ıclıgı her erkek gıymıyo canım bıde sıcak memlekete gıdıyo ama..Önümüz kış, kalın bir eşofman takımı alırdım, pamuklu ve kapişonlu.
İçlik alırdım.
Traş takımı, deodorant vs.
Koyu yeşil iç çamaşır alırdım.
pıjama bılemem zevkını esortman losyon dedorant yeterlı mı ... ıc camasırı almak ayıba gıder ya :) al askım yesıl donunyani askere gideceği için kısıtlı şeyler alabilirsin.bi çok şeye izin yok.
mesela bi eşofman takımı ve pijama takımı alıp üzerine kendi parfümünü sıkarsın her gece senle uyur.
tıraş makinesi olabilir.
ıclıgı her erkek gıymıyo canım bıde sıcak memlekete gıdıyo ama..
evet esortman alayım barı
pjama bılemem zevkını ...
losyon dedorant falan koyayım bıde
Eşim en makbulü iç çamaşır çünkü onları yıkamak ölüm diyor bu arada![]()