Asker:(

Rhsalhmsire

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
85
10
3
3 gün önce sevgilimi askere yolladım beni bir tek gittiği günün ertesi günü aradı çok rahatım merak etme dedi konustuk ettik dahada aramadı manisada acemi birliğinde çok merak ediyorum sizce normal mi ne biliyim yemek aralarında falan arayabilir diye düşünüyorum hiç mi fırsat bulamadı iki gündür

Daha yeni gittigi icin merakinizi anlıyorum ama oranin şartlarını bilmiyorsunuz sonucta belkide arayamayacak durumdadir.
Hem adam daha yeni gitmis birakinda bi gittigi yere adapte olsun sonra nasilsa konuşursunuz.
Allah kavustursun bu arada

Acemi de bi kaç aramadığı olacak illaki usta birliğinde rahat olursunuz anca.normal şuan aramaması

Telefon kulubelerinde sıra olur, boş bırakılmıyor olabilir. Acemi birliğinde çok canınızı sıkmayın bu konuda.
Manisa'nın neresinde bu arada, benim erkek arkadaşım da orada acemiliğini yapmıştı ve tam bir işkenceydi.

İlk gün sabah akşam aramıştı çok rahatım merak etme demişti şimdi birden ne olduda böyle oldu bilmiyorum birazda korkuyorum açıkcası

Takma canim ilk zamanlarda olduklari icin telefonda cok sira vardir

manisa soğuk olur :)
ama iyiyim diyosa iyidir meraklanma erkekler dayanıklı olur. vakit bulsun ilk seni arıycaktır telefonu yanından ayırma ve sabır ol he bide gözyaşlarına hakim.

manisa soğuk olur :)
ama iyiyim diyosa iyidir meraklanma erkekler dayanıklı olur. vakit bulsun ilk seni arıycaktır telefonu yanından ayırma ve sabır ol he bide gözyaşlarına hakim.
İnan lavobaya girerken bile telefon yanımda oluyor ha aradı arıycak diye çok zormuş

İnan lavobaya girerken bile telefon yanımda oluyor ha aradı arıycak diye çok zormuş

bilmem mi. bende beklemiştim.
oda manisa kırkağaçda yapmıştı hoş o askerliği ben yaptım o yapmadı :) hep merak hep heyecan geçio bitiyo hep tecrübe hep aşk hayırlısı olsun güzel şeyler bunlar zor şeyler...

Çok teşekkür ederim azda olsa içim rahatladı..

Canım acemilikte böyle olur zamanla rahatlarsınız.
Çok merak ediyorsan seni aradıgı ankersörlüyü ara birliğini taburunu vs söylüyosun haber veriyorlar ..ben bikaç kere o sekilde ulastım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…