- 6 Ağustos 2015
- 85
- 10
- 3
- Konu Sahibi Rhsalhmsire
-
Manisa merkezTelefon kulubelerinde sıra olur, boş bırakılmıyor olabilir. Acemi birliğinde çok canınızı sıkmayın bu konuda.
Manisa'nın neresinde bu arada, benim erkek arkadaşım da orada acemiliğini yapmıştı ve tam bir işkenceydi.
Umarım sırf sıradan dolayı arayamıyordurTakma canim ilk zamanlarda olduklari icin telefonda cok sira vardir
E oyledir baskasini bulacak hali yok ya orada :)Umarım sırf sıradan dolayı arayamıyordur
İnan lavobaya girerken bile telefon yanımda oluyor ha aradı arıycak diye çok zormuşmanisa soğuk olur :)
ama iyiyim diyosa iyidir meraklanma erkekler dayanıklı olur. vakit bulsun ilk seni arıycaktır telefonu yanından ayırma ve sabır ol he bide gözyaşlarına hakim.
İnan lavobaya girerken bile telefon yanımda oluyor ha aradı arıycak diye çok zormuş
Çok teşekkür ederim azda olsa içim rahatladı..bilmem mi. bende beklemiştim.
oda manisa kırkağaçda yapmıştı hoş o askerliği ben yaptım o yapmadı :) hep merak hep heyecan geçio bitiyo hep tecrübe hep aşk hayırlısı olsun güzel şeyler bunlar zor şeyler...
Çok teşekkür ederim azda olsa içim rahatladı..
Öyle diyolar evet bakalım neler değişecek :)ayy cansın rica ederim geçicek sen rahat ol erkek milleti askerlik azcık adam ediyo.olcak o kadar :)
Öyle diyolar evet bakalım neler değişecek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?