- 2 Temmuz 2016
- 49
- 8
- 1
- 35
- Konu Sahibi Portakalsekerim123
-
Ayrılıyorum yuzune soyledim ağlıyor yalvariyor öldürücem diyor yaaa delirdim bırakmıyor pismanligindan kendine birsey yapar diye korkuyorum ölüm psikolojisi var zaten dağda sürekligelsin karşılıklı konuşun düzgün bir şekilde ayrılmak istedıgınızı soyleyın
Allah korusun bende çok korkuyorum aileside bana kızıyor baskı yapıyor üzülmesin istiyorum ailesi birsey anlatmadim ne yapmam gerek bilmiyorum arafta kaldım resmenBelliki psikolojisi bozulmuş yapar mi yapar Allah korusun madem geliyor detaylıca konuşun ama vaz geçecek gibi durmuyor maalesef
Tehtid bana karşı zaten burada bir insan hayati halay çekin birde allah yardımcın olsun gerçekten için kötüKendine bise yapmakla tehdit mitehdit karsi tarafa olur bence..
Yarın geliyor korkuyorum bende gördüm haberleri bu aralar çok sık ne yapmam gerekir sizceOndan daha büyük tehdit var: yanına geldiginde sana bisey yapabilir. Allah korusun görüyoruz haberlerde hem sevgilisini hem kendisni öldürenleri.
Bulusucaksanız da dikkatli ol, nasıl dikkatli olunur bilmiyorum ama..
Dağda olduğu için psikolojisi bozulmuş başka bir insan gibi evlenmemiz icin gitti uzman cavusluk için bir deÖldürürse öldürsün kendini yapamaz zaten de. O haltı yemeden önce düşünecekti.
Yarın geliyor korkuyorum bende gördüm haberleri bu aralar çok sık ne yapmam gerekir sizce
Yanında gözcülük edecek yakın birini götür, yanlız biyerde buluşma, toplu ortamda buluşun. O tanıdığın kişide orada bulunsun sana doğru bi hamle olursa en azından görüp tedbir alsın. Hemen polisi falan arasın.. Ben gerildim billahi.Ondan daha büyük tehdit var: yanına geldiginde sana bisey yapabilir. Allah korusun görüyoruz haberlerde hem sevgilisini hem kendisni öldürenleri.
Bulusucaksanız da dikkatli ol, nasıl dikkatli olunur bilmiyorum ama..
Yanında gözcülük edecek yakın birini götür, yanlız biyerde buluşma, toplu ortamda buluşun. O tanıdığın kişide orada bulunsun sana doğru bi hamle olursa en azından görüp tedbir alsın. Hemen polisi falan arasın.. Ben gerildim billahi.
10 ay var bitmesine sonra uzman olarak devam edecek ben bitirdim diyorum durmadan tehtid ler savuruyor babam duysa zaten döverek öldürür onu yani bana da birsey yapabilir yarın ağlayarak acitasyonlar neler nelerHım ne karakterde biri bilmiyorum belki cidden hırslanıp yapar.
En iyisi şu an konuşun ama gayet soğuk bir şekilde yani ayrılacağınızın sinyallerini verin ufaktan,gelince de yürü anca gidersin deyip gönderin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?