- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi Portakalsekerim123
3 hafta boyunca elalemin kızıyla zevkten zevke koşarken düşünseymiş bunu. Yatıp kalkarken iyiydi ne hali varsa görsün , böyle bir şeyi affedecek kadar midesiz olduğunu zannetmiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzman çavuş olunca daha da psikolojisi bozulabilir. O zaman evli olursanız daha kötü. Kafana silah dayar. Herkes yapmaz tabi ama yapan var.Dağda olduğu için psikolojisi bozulmuş başka bir insan gibi evlenmemiz icin gitti uzman cavusluk için bir de![]()
Affetmem söz konusu olamaz ! Ben sadece kendisine birsey yapmasindan korkuyorumHavlayan köpek ıssırmazmış merak etmeyin. 3 hafta zevkine keyfine bakmış nasıl affedilir ki böyle birşey.mümkün değil..
O haltları yerken hiç ölmek aklına gelmiyordu dimi,işin zevkli kısmı başkasıyla,eziyetli kısmı seninle ne ala..Yinede temkinli ol,şuan asker ortamı bide doğuda stres altında,yaptığı hatanın telafisi yok zaten de, üstüne size vicdan azabı çektirmesin.Çok zor bi durum,dikkat et psikolojisi bozuksa blöf yapmıyo olabilir.Ayrılıyorum yuzune soyledim ağlıyor yalvariyor öldürücem diyor yaaa delirdim bırakmıyor pismanligindan kendine birsey yapar diye korkuyorum ölüm psikolojisi var zaten dağda sürekli![]()
Affetmem söz konusu olamaz ! Ben sadece kendisine birsey yapmasindan korkuyorumbanada zarar verebilir bulusmak istemediğimi söyledim evin önüne gelir beklerim dedi çıktı yolda şimdi :'(
Gerçekten çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti silah bulamaz diye düşünüyorum zararı kendine olur onun .. tabi belli olmazAçıkçası hic bilmiyorum. Bi avmde falan buluşun üstünde silah vs varsa orda ortaya çıkar. Özellikle bu iyi aranan avmler falan olsun. Baska da bisey gelmiyor aklıma
Çok korkuyorumYanında gözcülük edecek yakın birini götür, yanlız biyerde buluşma, toplu ortamda buluşun. O tanıdığın kişide orada bulunsun sana doğru bi hamle olursa en azından görüp tedbir alsın. Hemen polisi falan arasın.. Ben gerildim billahi.
Allah yardımcın olsun hem ailesi hemde o şahıs tarafından baskı altında sın arkadaşlarında dediği gibi kendine dikkat et yanlız buluşma sanırım biraz suyuna gitmen gerekecek askerlik bitene kadarAllah korusun bende çok korkuyorum aileside bana kızıyor baskı yapıyor üzülmesin istiyorum ailesi birsey anlatmadim ne yapmam gerek bilmiyorum arafta kaldım resmen
Gerçekten çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti silah bulamaz diye düşünüyorum zararı kendine olur onun .. tabi belli olmaz
Ya ben olsam askerlik bitene kadar devam ederim ama şöyle kendisine soğuk davranır eskisi gibi konuşmazdım yani lafta sevgili kalırdım askerlik bitince şut.Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bilehata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için
benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum
![]()
Benimde mödem bulanıyor o adamdan ilerde çocuk yapsaymisim bundan aldatır allah korusun ortada kalırdim çocuklarla genelde bir kere aldatan bikmaz bırakmaz bu iğrenç huyunu allahım bitsin bu kabus dua ediyorum bütün gece uyku yok bana Ağlıyorum durmadan korkuyorumYa seni mi öldürsün? Kendimi ökdürücem diyen yarın bir gün seni öldürücem de der.. gitsin annesine anlatsın derdini. . Bunları seni aldatmadan önce düşünecekti. . Ay tüm ihtiyaçlarını karşılamış diyince midem bulandı![]()
Ben nasıl yaparım bunu bilmiyorum istemiyorum ölsem daha iyi bile diyorum midem bulanıyor keşke başka çarem olsa :*Askerden dönene kadar oyalayin gelince bitirin.
Şu sıra yaparsanız o psikoji ile dediğini yapabilir.
Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bilehata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için
benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum
![]()
Ne affetmesi !!!!3 hafta boyunca elalemin kızıyla zevkten zevke koşarken düşünseymiş bunu. Yatıp kalkarken iyiydi ne hali varsa görsün , böyle bir şeyi affedecek kadar midesiz olduğunu zannetmiyorum.