ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

Havlayan köpek ıssırmazmış merak etmeyin. 3 hafta zevkine keyfine bakmış nasıl affedilir ki böyle birşey.mümkün değil..
Affetmem söz konusu olamaz ! Ben sadece kendisine birsey yapmasindan korkuyorum :( banada zarar verebilir bulusmak istemediğimi söyledim evin önüne gelir beklerim dedi çıktı yolda şimdi :'(

Ayrılıyorum yuzune soyledim ağlıyor yalvariyor öldürücem diyor yaaa delirdim bırakmıyor pismanligindan kendine birsey yapar diye korkuyorum ölüm psikolojisi var zaten dağda sürekli :KK43:
O haltları yerken hiç ölmek aklına gelmiyordu dimi,işin zevkli kısmı başkasıyla,eziyetli kısmı seninle ne ala..Yinede temkinli ol,şuan asker ortamı bide doğuda stres altında,yaptığı hatanın telafisi yok zaten de, üstüne size vicdan azabı çektirmesin.Çok zor bi durum,dikkat et psikolojisi bozuksa blöf yapmıyo olabilir.
Benim de başıma buna benzer bişey geldi yani aldatma yoktu ama,askerde olan eski erkk arkadaşımla ayrılmak isteyince, kendimi öldürürüm tehditleriyle beni bunalıma sokmuştu,askerliği bitene kadar idare ettim,bittikten sonra ayrıldım..

Öf zamanında biri de beni bırakırsan kendimi öldürürüm dedi. Bıraktım, sonra gidip arabayla duvara girdi. He ölmedi, 3 ay bastonla dolaşınca aklı başına geldi. Hem beni alamadı, hem de 3 yerinden kırık bacakla kalakaldı.
Yaparım diyen bazen yapar ama, aldatan biriyle evlenmenizi gerektirmez bu. Çünkü bunu yaparsanız, bu da bir çeşit intihar olur. Kendinize sıkmış olursunuz hiç şüphesiz.
Ayrıca bu adamdan bir halt olmaz. Hem sadakatsiz hem de çok bencil, üzerine çok da sorumsuz. Hatalarıyla yüzleşmek, sorumluluğunu almak yerine hala tehditlerle bir yere varabileceğini zannedip kaçıyor.
Eğer kendini öldürme girişiminde bulunmazsa, bir sonraki aşaması sizi öldürmekle, zarar vermekle tehdit etmek olacaktır. Git gide çirkinleşecektir emin olun. Siz de hayret edeceksiniz, böyle biri miydi diye. İstediğini alamadıkça hırçınlaşıp işi küfre, şiddete vardırabilir. Bunları bilin, ona göre önlem alın. Böyle biriyle evlenmek istemezsiniz herhalde.

Affetmem söz konusu olamaz ! Ben sadece kendisine birsey yapmasindan korkuyorum :KK43: banada zarar verebilir bulusmak istemediğimi söyledim evin önüne gelir beklerim dedi çıktı yolda şimdi :'(

Ailesini arayın anlatın olanı biteni, oglunuza sahip çıkın deyin bana da kendisine de bisey yapmasndan korkuyorum deyin. Artik geri dönüşü olmadigini da kesin bir dille söyleyin.

Yanında gözcülük edecek yakın birini götür, yanlız biyerde buluşma, toplu ortamda buluşun. O tanıdığın kişide orada bulunsun sana doğru bi hamle olursa en azından görüp tedbir alsın. Hemen polisi falan arasın.. Ben gerildim billahi.
Çok korkuyorum :( öyle koruyacak biri yok malesef akrabalarim herkes uzakta annem babam var sadece bizim kizlarda bişey yapamaz korkudan :(

A
Allah korusun bende çok korkuyorum aileside bana kızıyor baskı yapıyor üzülmesin istiyorum ailesi birsey anlatmadim ne yapmam gerek bilmiyorum arafta kaldım resmen
Allah yardımcın olsun hem ailesi hemde o şahıs tarafından baskı altında sın arkadaşlarında dediği gibi kendine dikkat et yanlız buluşma sanırım biraz suyuna gitmen gerekecek askerlik bitene kadar :(

Gerçekten çok mantıklı hiç aklıma gelmemişti silah bulamaz diye düşünüyorum zararı kendine olur onun .. tabi belli olmaz

Asker oldugu icin ve ortalik karışık oldugu icin silah bulundurabilir belki bilemiyorum prosedur nedir. Ama biyerlerden kaca silah bulmasi da zor degil, en olmadi bıçak. Allah korusun.

Buluşsanız bile ailesine de kendi ailene de anlat önlem alınsın.

Ve eger öldürecekse de öldürsün kendini 3 hafta sevisirken orgazmlarda dolaşırken düşünecekti onu.

Ya buraya yazacağınıza ortalığı ayapa kaldırsanıza.. ailenize söyleyin onum annesine söyleyin.. zaten öyle bir niyeti varsa muhakkak annesine söylemiştir. .annesi sizin onu üzmenize kızıyorda kendini öldürme konusunu duyupta nasıl üzülmedi. Kimsenin günahına girmek istemem ama bence blöf yapıyor. .yani ömrünün sonuna kadar o her b.ku yiyip seni böyle tehdit mi edicek? Ayy çok gıcık oldum. Sakın buluşmayın. Yada ailenle avm de görüş. .

Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bile :KK43: hata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için :KK43: benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum :KK43:
Ya ben olsam askerlik bitene kadar devam ederim ama şöyle kendisine soğuk davranır eskisi gibi konuşmazdım yani lafta sevgili kalırdım askerlik bitince şut.

Ya seni mi öldürsün? Kendimi ökdürücem diyen yarın bir gün seni öldürücem de der.. gitsin annesine anlatsın derdini. . Bunları seni aldatmadan önce düşünecekti. . Ay tüm ihtiyaçlarını karşılamış diyince midem bulandı o_O
Benimde mödem bulanıyor o adamdan ilerde çocuk yapsaymisim bundan aldatır allah korusun ortada kalırdim çocuklarla genelde bir kere aldatan bikmaz bırakmaz bu iğrenç huyunu allahım bitsin bu kabus dua ediyorum bütün gece uyku yok bana Ağlıyorum durmadan korkuyorum :(

Askerde napacağı belli olmaz. Ben olsam bu süre zarfında tamam der ama kendimi soğutacak herşeyi onu sinirlendirmeden yapardım, daha mantıklı bir zamanda ayrılırdım. Sürekli tehdit vs size yapışan biri can sıkıcı durumlar yaratabilir.

Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bile :KK43: hata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için :KK43: benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum :KK43:

Bitirmek istedigine eminsen eger arıyorum komutanini, netten boluk telefonunu vs bulup hemen durumunu bildiriyorum diyorsun.

Ve bence bunu gercekten yapman lazim. Yapmaz boyle bir sey ama yaparsa vicdan azabi cekmezsin.

Bir kez ve kesin konus ona gore davran belli normal degil basina is acar bu degisik diyeyim ben simdiden...

3 hafta boyunca elalemin kızıyla zevkten zevke koşarken düşünseymiş bunu. Yatıp kalkarken iyiydi ne hali varsa görsün , böyle bir şeyi affedecek kadar midesiz olduğunu zannetmiyorum.
Ne affetmesi !!!! :( Evet midesiz iğrenç bir insan 157 cevapsız arama bugün çıkmış geliyor izin almış korkuyorum

Yasadigim icin biliyorum tatlim kendine birsey yapmaz.zaten kendini oldurucek kadar sevse seni aldatmaz..ayril ve yuzune bile bakma..bende kendini oldurur diye butun hatalarini affettigim adam evlendikten 6 ay sonra beni terketti..sakin yuz verme.

Back
X