ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

O haltları yerken hiç ölmek aklına gelmiyordu dimi,işin zevkli kısmı başkasıyla,eziyetli kısmı seninle ne ala..Yinede temkinli ol,şuan asker ortamı bide doğuda stres altında,yaptığı hatanın telafisi yok zaten de, üstüne size vicdan azabı çektirmesin.Çok zor bi durum,dikkat et psikolojisi bozuksa blöf yapmıyo olabilir.
Benim de başıma buna benzer bişey geldi yani aldatma yoktu ama,askerde olan eski erkk arkadaşımla ayrılmak isteyince, kendimi öldürürüm tehditleriyle beni bunalıma sokmuştu,askerliği bitene kadar idare ettim,bittikten sonra ayrıldım..
Siz nasıl idare ettiniz beni askerde durmadan arıyor açmayınca başlıyor tehtide açmak zorunda kaldım artık eve kapıya gelir diye :(

Ne yapMAM lazım? Korkudan hiç birşey düşünemiyorum

arkadaşım senin anan baban yok mu ?
anlat durumu onlarda onun ailesini arayıp söylesinler kalkmış geliyor ama kızımızın görüşmesini kesinlikle istemiyoruz kapıya dayanırsada polis çağıracağız bilginiz olsun yularını sıkı tutun desinler..

Öf zamanında biri de beni bırakırsan kendimi öldürürüm dedi. Bıraktım, sonra gidip arabayla duvara girdi. He ölmedi, 3 ay bastonla dolaşınca aklı başına geldi. Hem beni alamadı, hem de 3 yerinden kırık bacakla kalakaldı.
Yaparım diyen bazen yapar ama, aldatan biriyle evlenmenizi gerektirmez bu. Çünkü bunu yaparsanız, bu da bir çeşit intihar olur. Kendinize sıkmış olursunuz hiç şüphesiz.
Ayrıca bu adamdan bir halt olmaz. Hem sadakatsiz hem de çok bencil, üzerine çok da sorumsuz. Hatalarıyla yüzleşmek, sorumluluğunu almak yerine hala tehditlerle bir yere varabileceğini zannedip kaçıyor.
Eğer kendini öldürme girişiminde bulunmazsa, bir sonraki aşaması sizi öldürmekle, zarar vermekle tehdit etmek olacaktır. Git gide çirkinleşecektir emin olun. Siz de hayret edeceksiniz, böyle biri miydi diye. İstediğini alamadıkça hırçınlaşıp işi küfre, şiddete vardırabilir. Bunları bilin, ona göre önlem alın. Böyle biriyle evlenmek istemezsiniz herhalde.
Ne yapmam gerek benim ?

arkadaşım senin anan baban yok mu ?
anlat durumu onlarda onun ailesini arayıp söylesinler kalkmış geliyor ama kızımızın görüşmesini kesinlikle istemiyoruz kapıya dayanırsada polis çağıracağız bilginiz olsun yularını sıkı tutun desinler..
Babam gidip üstüne gider babama bişey yapar diye korkuyorum yada babam ona aşırı düşkun bana :(

Ne yapmam gerek benim ?

Ailene soyle, soyleyemem diyorsan kendin bul google dan böluk telefonunu falan ara yetkili iste durumu anlat. Birak orda o bunlarla ugrassin...

Istersen sende onu bu sekilde şikayet edecegini psikolojik durumunu bildirecegini soyleyerek tehdit et..

Bir kez boyun egersen bu tip her şeyi yapar dikkat et.. gorusme kes at...

Siz nasıl idare ettiniz beni askerde durmadan arıyor açmayınca başlıyor tehtide açmak zorunda kaldım artık eve kapıya gelir diye :KK43:
Yani bende aldatma durumu olmadığı için ayrılma kararımı erteledim tabi O'na söylemedim.Çok fazla görüşmediğimiz için çok zor değildi.
Ama senin durumun farklı,yaptığı rezilliğin cezasını yine sana çektiriyor,ne kadar bencil varlıklar ya.
Hani yanınıza gelecekmiş ya,ailenizin de olduğu bi ortamda görüşün bence,iki aileye de haber verin,herşeyi anlatın,yaptıklarını da,tehditlerini de.Artık intihar olayını öğrenip ailesi bağlasın iplerini,siz uğraşmayın.

Çok saçma. Blöf olduğuna emin gibiyim ama olmama ihtimaline karşı aileleri devreye sokun. Barışarak kendime saygısızlık yapamam ama böyle bir durum var deyin.

Babam gidip üstüne gider babama bişey yapar diye korkuyorum yada babam ona aşırı düşkun bana :KK43:

yaşınız mı küçük anlamadım ki..
mantıklı düşünemiyorsunuz..
bu işin yolu dediğim gibidir..
hem zaten ailenize ayrıldığınızı söylemeyecekmisiniz söyleyin şimdiden siz hiç karışmayın aileler kendi arasında halletsin..

Ya valla ne güzel. Vursun bakalım kolaymı. Yahu ailene anlat tavrını koy ve hatta bağlantıyı tamamen kopar. Tehdit bu resmen. İleride ah vah demektense sonu başında belli hatadan dönmek iyidir. Adama bak ya. Cehalet içinde boğuluyor. Dünyadaki tek erkek o ya. Bitir gitsin. Adam mı yok dünyada

Ne yapmam gerek benim ?
Öncelikle yediği haltı ailesine söyle bence. Ailesi de bilsin nasıl bir evlatları olduğunu da sana bık bık etmesinler artık.
Sonra ailene söyle, böyle böyle oldu, ben nişanı atıyorum, bu adam beni aldattı, evlenmek istemiyorum diye.
Heh bu adamla da sakın tenhada yalnızken falan görüşeyim deme, aklıma bin türlü şey geliyor. Çünkü 157 kere arayan, tehdit eden birisi sağlıklı düşünemiyor demektir. Bu ruh hali ile istediğini alamayacağını anlarsa ya umudunu bir anda keser kendine bir şey yapar ya da sana bir şey yapar. Bir de ev gibi seni kimsenin duyamayacağı bir yere girme hiç, gözü dönerse daha beteri bile olabilir.
Şimdi sen mantıklı olanı yapmak zorundasın. Yani ben olsam yalnız gitmezdim, kalabalık bir ortamda buluşurdum. Üstünde silah varsa, yanımda olan kişiyi uzaklaştırırdım önlem olarak. Çünkü ona da bir şey olabilir.
Ama zarar vermesini önlemek için ne yapmalı onu bilemedim. Çünkü ben de önleyememiştim.

Babam gidip üstüne gider babama bişey yapar diye korkuyorum yada babam ona aşırı düşkun bana :KK43:

Ne olursa olsun ailene söyle ve onun ailesine de. Babana da rica et bisey yapmasın. Kapinıza dayanirsa hic ugrasmadan polisi arayın.

O adamın ailesine de ogullarina sahip cikmasini söyleyin.

Oturup korkmakla bisey olmaz. Babana onun psikolojisini ve tehlikeyi anlattiginda ona göre davranır. Ya da sabah erkenden evden çıkıp gidin bulamasin sizi ailecek. Ama muhakkak 2 aileye de haber verin anlatin olani biteni ve cocugun ailesine de sert bir dille konusun hakim olun oglunuza istemiyorum onu yüzünü gormeyi de diye.

Ben ergen iken :işsiz: erkek arkadasim da kendini tehdit edip duruyordu. Her hatasinda ben ayrilmaya kalktigimda yok kendimi atarim yok ilac icerim...

Simdiki aklim olsa "atla lan ilac ic oyle atla" derdim. Bunlar dunyaya yuk valla.

Ayy Pislik resmen yaa affetme sakın bu adiyi
Uçkur sevdalısı pislik
Sende görüşmeye gitme sanada bişey yapabilir gözü dönmüş resmen !
Aklını şeyinde değil başına alsaymış bunları yaşamazmış adi ya
Ailene söyle ve onun ailesine haber ver durum böyle böyle de
İnş yolun bahtın açık olsun üzülme hiç değmeyen biriymiş vede Allahın sevgili kuluymuşsun erken uyanmışsın ya evlendikten sonra öğrenseydin :KK43:

• Beğen
Reactions: KV_
Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bile :KK43: hata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için :KK43: benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum :KK43:

yiyosa sıksın. ben inanmıyorum. madem o kdar değerlisiniz bunları size yaşatmazdı.
ne hali varsa görsün. iğreniyorum böyle erkeklerden.

kaçırmış olabilirim; ne zaman yedi bu haltları? nişandan önce mi sonra mı?
sonraysa eğer ailesine anlatın. daha nişanlıyken böyle bişey yapan adamla evlenilir mi.
eğer nişandan önceyse keşke nişan olmasaydı ama yapıcak bişey yok artık.
ayrılın. kendinize de dikkat edin lütfen. kendi canımız kıymetlidir. kendisine değilde size bişey yapabilir.

Benimde mödem bulanıyor o adamdan ilerde çocuk yapsaymisim bundan aldatır allah korusun ortada kalırdim çocuklarla genelde bir kere aldatan bikmaz bırakmaz bu iğrenç huyunu allahım bitsin bu kabus dua ediyorum bütün gece uyku yok bana Ağlıyorum durmadan korkuyorum :KK43:
Canım benim ya Allah yardımcın olsun, tez vakitte kurtul bu rezil insandan inşaallah.Hem yaptığı pislik için,hem seni böyle ağlattığı için Allah sorsun hesabını.Lütfen üzülme,senin hiçbir kabahatin yok,neden bedel ödeyesin.Adam keyfini çatarken,hiç ağlayıp sızlamış,kendimi öldürürüm demiş mi,şimdi işi bitmiş,sana ağlıyor,sana yapıyor tüm eziyeti.Öyle sinir oldum ki ya!

Ayy Pislik resmen yaa affetme sakın bu adiyi
Uçkur sevdalısı pislik
Sende görüşmeye gitme sanada bişey yapabilir gözü dönmüş resmen !
Aklını şeyinde değil başına alsaymış bunları yaşamazmış adi ya
Ailene söyle ve onun ailesine haber ver durum böyle böyle de
İnş yolun bahtın açık olsun üzülme hiç değmeyen biriymiş vede Allahın sevgili kuluymuşsun erken uyanmışsın ya evlendikten sonra öğrenseydin :KK43:
Resmen bütün konuşmalarını sildiğine eminmis ben eski mesajlarını okudum allahim şükürler olsun bunları gördüm en kisa yoldan döndüm bana yasattiklari bitmiyor sonu yok gibi iskenceleri bitmiyor !! Bitmiyor korkuyorum :(

Back
X