ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum ve cevap veriyorum nişanlısını aşkını bi kenara bırakıp zevkine düşen adam da sadakatsizliğin ve bencilliğin allahı vardır bencil adamda kendi canına kıymaz kısaca blöf yapıyor burada ki üyeler de bırak ölürse ölsün diyo yani kendini öldürmeyeceği aciz bi şekilde son kozunu oynadığı kabak gibi orta da

Dogu da,guneydoguda asker beklediniz mi hele ki su kritik donemde..Bolf yapiyordur gibi afaki ve tahminlerle olmaz o iş.Olur da dedigini yaparsa verdiginiz tavsiyeden dolayi vicdan yapar misiniz?Misal bunu sorun kendinize.Ben kalkip boyun eg gibi bir sey soylemiyorum.Bu da dikkatinizden kaciyor.

Neyse ,konu sahibi umarim sorunsuz halledersin sorununu.

Dogu da,guneydoguda asker beklediniz mi hele ki su kritik donemde..Bolf yapiyordur gibi afaki ve tahminlerle olmaz o iş.Olur da dedigini yaparsa verdiginiz tavsiyeden dolayi vicdan yapar misiniz?Misal bunu sorun kendinize.Ben kalkip boyun eg gibi bir sey soylemiyorum.Bu da dikkatinizden kaciyor.

Neyse ,konu sahibi umarim sorunsuz halledersin sorununu.
Evet bekledim bekledim hem de Hakkari de sandığınızdan çok zor vi sureçti hemde tmm konu sahibi içinden geleni yapsın ama sizin gibi düşünüp hareket ederse be tehditlerine boyun eğerse sen vicdan yapmaz mısın?bu adamın askerliği bitmez ki asker psikolojisi bitsin askerlik bitince devam edecekmiş askerliğe meslek olarak al buyur burdan yak

Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum ve cevap veriyorum nişanlısını aşkını bi kenara bırakıp zevkine düşen adam da sadakatsizliğin ve bencilliğin allahı vardır bencil adamda kendi canına kıymaz kısaca blöf yapıyor burada ki üyeler de bırak ölürse ölsün diyo yani kendini öldürmeyeceği aciz bi şekilde son kozunu oynadığı kabak gibi orta da

Askerde psikolojisi bozuk cart curt ama uçkuru söz konusu olunca A benim askerlik psikolojim vardı dimi demiyor. Sanki orada namusuyla ölmeyi beklemiş adam

Askerde psikolojisi bozuk cart curt ama uçkuru söz konusu olunca A benim askerlik psikolojim vardı dimi demiyor. Sanki orada namusuyla ölmeyi beklemiş adam
Aynen bende bunları diyorum kullanıyor resmen ucuz ucuz acıtasyon yapıyo kıza tabi biz kadınlar olaya duygusal bakıyoruz zaten bu yüzden erkekler karşısında zayıfız bizi nereden vuracaklarını çok iyi biliyorlar

Evet bekledim bekledim hem de Hakkari de sandığınızdan çok zor vi sureçti hemde tmm konu sahibi içinden geleni yapsın ama sizin gibi düşünüp hareket ederse be tehditlerine boyun eğerse sen vicdan yapmaz mısın?bu adamın askerliği bitmez ki asker psikolojisi bitsin askerlik bitince devam edecekmiş askerliğe meslek olarak al buyur burdan yak

Benim gibi dusunup tehditlere boyun egerse mi ? Yazdiklarimi okuduguna emin misin :) Son iki yorumumu birer defa daha okumani tavsiye ediyorum sana.1 defa yazinca ordan anlasilmamis demekki.Neyse,daha da heleki bdv de bu gereksiz diyalogu uzatmaya gerek yok diyor buralari sizlere birakiyorum.Iyi gunler.

Aynen bende bunları diyorum kullanıyor resmen ucuz ucuz acıtasyon yapıyo kıza tabi biz kadınlar olaya duygusal bakıyoruz zaten bu yüzden erkekler karşısında zayıfız bizi nereden vuracaklarını çok iyi biliyorlar

Benim eski sevgilim hakkari Çukurca da polisti 4 yıl sonra ayrıldık. Ne hikmetse bunların yaptıgı dogu görevi psikolojisini hiç yapmadı. Bunun arkasına sığınıp ihaneti normal bişeymiş gibi kimse gösteremez mantıklı değil.

Benim gibi dusunup tehditlere boyun egerse mi ? Yazdiklarimi okuduguna emin misin :) Son iki yorumumu birer defa daha okumani tavsiye ediyorum sana.1 defa yazinca ordan anlasilmamis demekki.Neyse,daha da heleki bdv de bu gereksiz diyalogu uzatmaya gerek yok diyor buralari sizlere birakiyorum.Iyi gunler.
Güle güle

Buyuk ihtimalle duygu somurusu... Ama yine de neler duyuyoruz, belli de olmaz.

Hayatinda biri varken aldatmis bir erkek, ne kadar dedigini yapar o da tartisilir...

Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bile :KK43: hata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için :KK43: benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum :KK43:

Keşke meseleyi bu hale getirmeseydin. Aldatmış ve ayrılmaya kesin kararlıysan kendisiyle iletişimi kesip aileler aracılığıyla nişanı atabilirdin. Ya da dönmesini bekler döner dönmez kesin kararını söylerdin. Olayları entrikaya çevirmeye ne meraklıyız.

Eger istemiyorsan tehditlerine kuak tika seni korkutarak sindirip devam ettirecek yarinda aynisini yapip ayni tehditlerle sana gelebilsin diye acik kapidir bu olan sana olur. Tabiri caizse havlayan kopek isirmaz... Ne istediğinden emin ol ve kararinin arkasinda dur.

Aman aman vursun da kendisini orda bir pislikten daha kurtulalım toplum olarak. Bu ağır yorumdan sonra diyeceğim şu ki yalan söylüyor kendinç vurmaz ama kendinize dikkat edin siz.

Allah korusun bende çok korkuyorum aileside bana kızıyor baskı yapıyor üzülmesin istiyorum ailesi birsey anlatmadim ne yapmam gerek bilmiyorum arafta kaldım resmen

3 hafta -ki daha az olsa kaç yazar- başkasıyla yatıp kalkan adamın ne halt yediği, ailesinin ne dediği niye seni bağlıyor ki? Ne yaparsa yapsın sanane.
Hala doğuda, psikolojisi bozuk diye dertlendiğine göre affedeceksin demek ki. Bir dahaki aldatılmaya kadar devam o zaman.

Yapamaz canım korkma tecrübeye sabit...
Seni korkutmak ve sana vicdan yaptırmak için öyle konuşuyor. Sen tamamen bitir iletişimi tamamen kopart sana ulaşamasın.

Seni kendisiyle tehdit ediyordu ya hani masumca vicdan yaptırırcasına, seninle ilişkisinin tamamen bittiğini anladığı zaman ne olacak biliyormusun canavarlaşacak ve o tehditler sana dönecek. Seni öldürürüm asarım keserim kimseye yar etmem sen benimsin falan filan bir sürü zırva.

Baya bi çabalayacak askerden geldiğinde sana ulaşmaya çalışacak evinide biliyorsa biraz sıkıntı çekersin uğraşır ama ailen arkandaysa hiç bişey yapamaz. Zamanla o da kabulleniyor bitiyor gidiyor.

Ama kararında netsen bunu yap sende pek ayrılma niyeti yok gibi görüyorum.

Ayrılıyorum yuzune soyledim ağlıyor yalvariyor öldürücem diyor yaaa delirdim bırakmıyor pismanligindan kendine birsey yapar diye korkuyorum ölüm psikolojisi var zaten dağda sürekli :KK43:

Aldatmadan önce dusunseydi. Sirf o ayrilmak istemiyor diye seni aldatan biriyle mi geçireceksin sanki hayatini. Kendini öldürecekmismis. 3 hafta ihtiyaç karşılamak ne ya iğrenç ötesi birsey. Ya sen o yokken ihtiyaç karsilasam napar o zaman ? Kimi vurur bu sefer acaba

Allah korusun bende çok korkuyorum aileside bana kızıyor baskı yapıyor üzülmesin istiyorum ailesi birsey anlatmadim ne yapmam gerek bilmiyorum arafta kaldım resmen

Hatalisin bu konuda. Aldatilan sensin suclanan sen. Anlat gitsin. Zaten alacağın cevap da erkektir yapmis bi hata olacaktir. Kadin yapinca ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

Back
X