ASKERDE KENDİNİ VURMAKLA TEHTİD EDİYOR

İhtiyaç karşılamak? Bu ne iğrenç bir tabirdir.
Bunu yapan zaten benim için ölmüştür.
Kimse yanlışlıkla aldatmıyor da. Bile bile gitti aldattı neyin draması bu ?
Ben olsam adam diye yüzüne bile bakmam. Geliyorsa karşısına bile çıkmam

bence annene babana anlat,annen arasın ailesini biz nişanı bozuyoruz gelin bohçanızı alın desinler.Ailesi uğraşsın bence ,o işler kolay olmuyor canım sıkar biraz.

Tohumuna para mı saydın? Her şeyi yap ondan sonra ayrılmak isteyince bir de tehdit et, ne şiş yansın ne kebap. Ben olsam görüşmeye falanda gitmez, hem ailem hem ailesine durumu anlatır keser atarım. Adam psikopat.

Olmadık şey değil, suçlu ........... askerden geldikten sonra bırakırsan, bırak ,hadi yaptı hayatın boyunca haklı olduğun halde kendini kötü his etcen ,herkes tarafından suçlancan, geri zekalı nane yemeden düşüncekti malum bulunduğu yer , sen haklısın .......bende tedirgin oldum

Havlayan köpek ısırmaz . Gerçekten kendisini oldurcek olsa söylemez yapar bence . Ayrılmak istiyorsan ayril istemiyorsan unut aldatıldığını devam et

zaten dağdaymış, birkaç terörist öldürsün de şehit olsun. boşa ölmemiş olur en azından.
her haltı yesin, sonra da aşkım aşkım diye ölmek istesin. sen aynısını ona yaşatsan ne yapardı, bir empati yapsın bakalım. affeder miydi?

herkes askerde idare et, bitince ayrıl diyor ama baktı ki bu tehdit işe yaradı, askerliği bitince de aynı tehditlere devam edebilir. baştan hiç taviz verme bence.

P Portakalsekerim123 sakın blöfünü yeme. eğer tamam dersen askerlik bitince de en ufak anlaşmazlıkta aynı şekilde tehdit eder. ailelere haber ver bilsinler. sen değil ailesi götürsün tedavi ettirsin.
ayrıca 156 yıl ara bilgi ver ne yapabileceğini öğren. belki onlar yakalayıp psikolojik destek almasını sağlarlar.

Kesinlik le aileler bilmeli.. zaten nisanlisinz nişanı atınca illa aileler girer araya babanda hiç onla muhatap olmasin direk ailesiyle iletişime gecsin . Ayrica sizde hiç görüşmeyin izne gelmiş canına kıyamaz canı tatlı olur böyle pisliklerin

Nişanlısınız. Ailenize yaptıkşarını deseniz izin verirler mi sizce. Yada ilerde sizin kızınız böyle biriyle evlenmesine izin verir misiniz!? Tek gecelik olur içkilidir birşeydir hadi neyse diyeceğimde 3 hafta! Gelsin oturun bu işi düzgünce bitirin. Merak etme allahın izniyle kendine birşey yapmaz. Şimdi ona korku salmıştır. Nede olsa nişanı bozduğunda ailesi soracak niye bozdunuz diye. O yediğim haltlar ortaya çıkacak diye korkuyordur

Sakın görüşme sen.
Gözü döndüyse sana bir şey yapabilir.
Izin alıp gelen bir askerler sevgilisini de kendini de öldürmüştü kız ayrılmasın diye.
Direkt engelle ulamamasını sağla.cevap bile verme

Eski sevgili musfettesi de ben yasayamam deyip surekli kendine bisey yapacagini soyluyordu intihar mesajlari atiyordu yasiyor
Sevgilin cok karaktersizmis bilerek gitmis iliskisi olmus daha ne olacak

Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bile :KK43: hata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için :KK43: benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum :KK43:

Ne yaparsa yapsin, yedigi halti seni tehdit ederek ortmeye calisan birisi hicbirsey olmaz sen merak etme, hem ayrica ne halt ediyorsan et beni arama dersin..

Stratejik ol bence. Affetmis gibi takil. Ama sogut kendinden döndüğünde. İşi uzun vadeye yay. O şimdi duygusal hezeyanlarda. Kendi icinde pismanim niye affedilmiyorum diyor. Valla yaşaman gururundan falan cok daha önemli. Sana ve kendisine Bisi yapacagini düşünüyorum.

Çok sıkıntıda olduğum için yazıyorum. 4 senedir erkek arkadaşım var. 6 aydır Nisanliyiz eskiden ayrılmak istediği için güvenemiyordum. Çünkü ayrılma sebebini anlamamistim aklımın ucundan başka biri olabileceği geçmedi bile :KK43: hata yapmış yeni öğreniyorum herseyi yıkıldım hayallerim bitti sevdiğim adam bitti hersey bitti benim için :KK43: benim yanimdan aksam ustu anneannesine gitigini soyledigi gece bir kızin evine gitmis öpüşme olmuş ardından 3 hafta kiz butun ihtiyacini karsilamis bir suru resimleri var yatip kalkmışlar. Ben bunu affedemem bitsin istedim Güneydoğuda kendimi vururum ağlıyor izin alıp geliyor yarın yanıma allah belami versin benim istemiyorum seni dedim. Birakmiyor tehtid ediyor kendine birsey yapmakla korkuyorum böyle biri değildi pişman olabilir ama ben gururumu ayaklar altına alamam bitti içimde duygu kalmadı birakmadi öte yandan bir insan hayatı gerçekten ben ölsem de kurtulsam diyorumm Ağlıyorum sürekli sinirden artık dayanamiyorum :KK43:
Cok merak ettim o halti yedigi zamanda sana olan davranislari yuz ifadesi nasildi? Durgunluk bi pismanlik gorunumu varmiydi?

Back
X