Canım işte işin doğrusunu nasıl öğrenebilirim? ? Fesatlik yapıyorda olabilir çocuk Güneydoğuya gidicek günahıni almakda istemiyorum.Kızın aklı erkek arkadaşında kaldığı kesin. Yoksa bir insan ne diye mesaj atıp uğraşır ki? Bu tür konuşmalara dahil olman çok abes bir durum. Ayrıca engelleyince onun egosunun tatmin olacağını düşünmen ayrı bir saçmalık. Engeleyecektiniz bitecekti, ne düşünürse düşünsün. Belli ki kızın erkek arkadaşına bir kini var ki böyle mesajlar atıyor. Durduk yere de bir kin oluşmaz 7 ay sonra diye düşünüyorum. Bence bu konuyu hemen kapattırmamalısın.
Kızin eski hesabı engelli zaten yeni hesap açıp yazmış usenmemis eskiden ayrıldığımız dönem konuşmuş kız biz barıştıktan sonra msj atmadi belkide fesatlik olsun diye beni kiskirtmak için. Canım nasıl öğrenebilriim işin doğrusunu kimse birsey demiyor ki akıl veren yok herkes mide bulandiricilar yazmış bende biliyorum ama ne yapmalıyım onu soruyorum(
Sorunda orada beraber olmadık kıza böyle birşey neden söylesin onu anlamadım ben ?? Erkek arkadaşım komutanları başında dağda yazamıyor 2 msj atabildi 3 gun dağda kalcaklar işte ogrenemiyorum işin dogrusunuDogru veya yanlis kim guven verebilir simdi sana bi kere aklin bulandi .. sinek migde bulandirir .. su an sen ne sevgilinin ne kizin dgru soyledgibi biliyosun sevgilin inanmadgin icin degil inandiramadgi icin tek kelime etmedi..
K bakma ben fzla mantikciyim benim mantigima yatan bi konusma bi ispat gostermesikce benim icin biter.. ki aranizda yasanan seyi kiz nerden bilcek herkes betaber oldgunuzu biliyormu oyle??
25 26 yaşlar ben zaten hemen onun ağzından yazdım kız melekle yattım dedin midessiin yazdıktan 5 dakika sonra biran sinirden sen meleksin.. o cocuk böyle konuşmaz dedi en baştan biliyordu bir an sinirlenince böyle konuştu bence.. Kafam karıştı kime neye güvenelim bilmiyorumYaslar kac canim sizin ??
Neden kiz engelleniyor nicin ??
Kiz birlikte oldgunuzu nerden biliyor ??
Erkek arkadasiniza ne kadar guveniyorsunki kizin kiskirttigini dusunuyorsunuz??
Kiza erkek arkadasinin dilinden msj atabilirdin , ama kiz nerden bilsin senin.insatagrami.girdiginide seni kiskirtsin ?? Bence cokta acik hersey
Canım işte işin doğrusunu nasıl öğrenebilirim? ? Fesatlik yapıyorda olabilir çocuk Güneydoğuya gidicek günahıni almakda istemiyorum.
25 26 yaşlar ben zaten hemen onun ağzından yazdım kız melekle yattım dedin midessiin yazdıktan 5 dakika sonra biran sinirden sen meleksin.. o cocuk böyle konuşmaz dedi en baştan biliyordu bir an sinirlenince böyle konuştu bence.. Kafam karıştı kime neye güvenelim bilmiyorum
Canım ben yalandan yem attım sesini kaydetmisler herseyi duydum diye eğer mesaj atarsan annene gönderirim dedim sesi cikmadi bi daha tek kelime edemedi bu bile açıklıyor yada çok sinirli biri sakinleşmeye çalışıyor veya yakalattı telefonu bilmiyorumDoğrusunu öğrenebileceğini düşünmüyorum. Böyle bir şeyi o kıza söyleyen adam da evet söyledim diyecek kadar saf değildir. Yüzyüze gelme şansınız olsaydı şayet, gözlerinden hareketlerinden mimiklerinden mutlaka doğru söyleyip söylemediğini anlardın. Fakat telefonda konuşup mesajlaşarak bunu anlaman mümkün değil. İstese her insan mesajda olmayan şeyleri sallar durur yalan atar, çok basit. Erkek arkadaşını tanıyan sensin. Güvenmiyorsan zaten bu ilişki bir yerde tökezler. Güveniyorsan inanacaksın başka çaren yok ki..
Kız çok uzak şehirde yuzlesemem ki erkek arkadaşıma ben yem attım senin sesini kaydetmisler bunları bu lafları söylerken beni arama rahatsız etme annene buv kaydı yollarım dedim yemin ederim yok oyle brsey kendimi vurdurtcan bana yazmis sesi kesildi işte bütün gün birsey demediCanim erkek arkadasinin konusma seklini dahi biliyor, adini biliyor bence kendini yipratma yaslar oldukca buyuk bu tur muhabetler ne jdar yanlis erkek arkadasindan dgrulari dinler kizla yuzles gerekirse eger bariscak olursanda sosyal medyadan uzak durun derim ben
Kziin anlattigina gore erkek arkdsmin en yakin dostuyla dertlesirken anlatmis cocukta es cinsel biraz dedikodu seviuor kiza anlatmis.Şayet böyle bir durum varsa neden birlikte olduk demiştir sence canım benim anlamıyorum sevse gerçekten beni bunu yapmazdı diye düşündüm?Mesajlardan anladıgım kadarıyla telaş yapmış. Aksi durum olsa tepkisini bu şekilde vermez daha farklı olurdu diye düşünüyorum. Ses kaydı iyi taktikmiş
Resimlerimiz var birlikte kıza hep beni anlatıyordu mesajları görmüştüm ayriykenYaslar kac canim sizin ??
Neden kiz engelleniyor nicin ??
Kiz birlikte oldgunuzu nerden biliyor ??
Erkek arkadasiniza ne kadar guveniyorsunki kizin kiskirttigini dusunuyorsunuz??
Kiza erkek arkadasinin dilinden msj atabilirdin , ama kiz nerden bilsin senin.insatagrami.girdiginide seni kiskirtsin ?? Bence cokta acik hersey
Ben bir erkeğin sevsin ya da sevmesin özel anları başka erkek kız farketmez paylaşmasını hoş bulmuyorum, iğrenç.Kziin anlattigina gore erkek arkdsmin en yakin dostuyla dertlesirken anlatmis cocukta es cinsel biraz dedikodu seviuor kiza anlatmis.Şayet böyle bir durum varsa neden birlikte olduk demiştir sence canım benim anlamıyorum sevse gerçekten beni bunu yapmazdı diye düşündüm?
İşte bunun doğruluk payını bilemiyorum kız kinli belliki biseylere baya koştu peşinden çünkü hatırlıyorum ayırmak için olabilir eğer tatmin edici kanıtlarla gelmezse ben zaten bitiririm umrumda olmaz normal şartlarda düşünmem bu konuda askerde dpguda dagda olması sadece kanıtlamasına izin vericem son şansiydi bu onun .. bakalimBen bir erkeğin sevsin ya da sevmesin özel anları başka erkek kız farketmez paylaşmasını hoş bulmuyorum, iğrenç.
Erkeklerin çoğu böyle ben ilerde çocuklarıma böyle babayı layık görmem eğer kanitlmazsa ben bitircem beni bide kendine bişey yapmakla tehtid ediyor inanMazsam hiç böyle huyları yoktu askerden önceBen bir erkeğin sevsin ya da sevmesin özel anları başka erkek kız farketmez paylaşmasını hoş bulmuyorum, iğrenç.
Kıza senden bahsetmiş olması o kızla konuştuğu gerçeğini değiştirmiyor ki. Köpek gibi ariyodun demiş kız daha ne desin ki seninki masum değil. Ayrica tanımadığın bi kız adını falan kullanıp b o cümleleri neden kursun.Beni kaybetmekten korkuyor telaş yaptı bide sürekli msj atıyordu birden kesti ne düşünmem gerekir canım kafam allak bullak oldu
Asıl şeyi kaciriyosun kız senin sevgilinin konuşma tarzını bile biliyor.25 26 yaşlar ben zaten hemen onun ağzından yazdım kız melekle yattım dedin midessiin yazdıktan 5 dakika sonra biran sinirden sen meleksin.. o cocuk böyle konuşmaz dedi en baştan biliyordu bir an sinirlenince böyle konuştu bence.. Kafam karıştı kime neye güvenelim bilmiyorum
Eğitimdeler canımadam canıyla uğraşıyor orada, cevap verememesi verdiği cevapların tutarsız olması doğal değil mi? Siz size her gelen mesajın hesabını belki de teröristlerle çatışmaya giren birine soracak mısınız her defasında? Evet olanlar yazılan mesaj çok kalitesiz çok seviyesiz ama ya tamamen bitirin ya da askerden gelmesini bekleyip öyle irdeleyin.el-insaf.
Doğru insan ne düşüncegini bilemiyor işte kızı görsen kesin sallıyodur dersin biraz kalitesiz bir bayan çünkü küfürler aşağılık cümleler havada ucusuyordu kin var içindeAsıl şeyi kaciriyosun kız senin sevgilinin konuşma tarzını bile biliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?