ASKERDE OLAN SEVGİLİMLE AYRILIK..

Böyle birşey yapsa siz affedermiydiniz hazmedilir birsey değil bu dogrumu yanlismi tek sorun bu benim için ? Yalan olma ihtimali varmıdır

Tamamen bitirdim zaten mesajlarda yazmıştım okuyun insafsız biri değilim yazdıklarım baksaydiniz hastanede yatıyordum ameliyat oldum eve yeni geldim karşılaştığım mesajları görmeniz yeterli sizin başınıza gelse 12 ay boyunca birini hoş etmeye mi çalışırsiniz üzülmesin diye

mesajların çok kalitesiz çok seviyesiz olduğunu bende belirtiyorum. Üzülmesi üzülmemesi değil, o insan orada canını ortaya koyarak bir görev icraa ediyor. Her türlü kavgadan gürültüden vs daha önemli bence. Bir yakınının ölümü bile söylenmez pat diye asker adama.Kaldı ki Güneydoğu diyorsunuz.bunalıma girse gerçekten vursa kendini? Ya da çıkarttığınız kavgadan kafası dalgın olsa ve bir hata yapsa o bölgede? Siniriniz geçer mi o zaman? Tabi ki sizin içinde zor duyduklarınız ama doğru bile değil belki. Yok illa içinize sinmiyorsa çok bulandırmadan, kafa karıştırmadan silin gitsin her yerden madem.

kız sizin birlikte olduğunuzu nereden çıkarıyor? eğer ki birlikte olduysanız ve kız bunu biliyorsa demek ki sevgilin orda burda mide bulanırıcı bi şekilde anlatmış olanları.

Allah aşkına sorunlarınızı, dertlerinizi yazarken biraz üsluplu yazın, herşeyi adlı adınca yazmayın rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…