askerdeki sevdigimle ayrildim

idil38

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2013
33
2
18
Fransa
kizlar kafam cok karisik o yuzden size yaziyorum ben askerdeki sevgilim ayrildim cok degismisti aradigimda konusmuyordu benimle sevdigimi soyledigimde o hic birsey demeden telefonu kapatiyordu faceden atigim mesajlara cvp vermiyordu 2 ay oldu ayrilali ve onu cok ozledim ayrilmakla yalnis mi yaptim dogru mu yaptim bilmiyorum

askere giden oysa daha çok onun araması hatta sizi darlaması gerekmiyor mu :ssz:

döndü mü askerden?

kizlar kafam cok karisik o yuzden size yaziyorum ben askerdeki sevgilim ayrildim cok degismisti aradigimda konusmuyordu benimle sevdigimi soyledigimde o hic birsey demeden telefonu kapatiyordu faceden atigim mesajlara cvp vermiyordu 2 ay oldu ayrilali ve onu cok ozledim ayrilmakla yalnis mi yaptim dogru mu yaptim bilmiyorum

bu erkeklere hiç güven olmuyor ya çok kötüler

dicek bişi yok yani dicek bişi bırakmamış adam kafasnda sonlandırmış olayı yani bana göe

Ne kadr sure sonra degıstı ?

Demek ki istemiyormus sizi isteseydi arardi... O zemin hazirlamis ayriliga sizin kararinizda isine gelmis. Bir cok erkek yapiyor bunu. Kafasi rahat olsun diye ayrilik yukunu kiza yukluyor...

Back
X