askerdeki sevgilim, okulum ve ben :(

aoal

Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2012
40
0
16
Ankara
o kadar çok bunaldım ki ilk önce hangisini anlatacağımı bilmiyorum. önce konunun başlangıcından bahsetsem iyi olacak sanırım. sevgilim 2 ay önce askere gitti ama askerlik öncesi dönemde çok sorunlar yaşadık. okulu bıraktığı için babasıyla çalışmaya başladı ve biz sadece ayda bir görüşür olduk. hatta telefonda bile konuşamıyorduk. sabah babasıyla beraber işe gittiği için konuşamıyor, öğlen çalıştığı için akşamda yorgun olduğu için konuşamıyorduk. 3 yıldır beraberiz ama 2. yılımızdan sonra 6 ay kadar ara verdik öncesinde. onunda hayatında birileri oldu benimde. bunlardan kaynaklı olarak sevgilimin bu umursamaz tavırlarını işine bağlayamıyordum. aldattığını benden soğuduğunu düşündüm. ve tekrar ayrılmaya karar verdik askere gitmeden bir gün önce. asker uğurlamasında nasıl olduysa tekrar barıştık ve ben onu artık uğurluyordum. geniş ailesi terminaldeydi herkes bize bakıyordu. çünkü bana öyle bir sarılmıştı ki tüm güvenim yeniden inşa edildi. şimdi askerde her şey çok iyi. hiç kavgamız gürültümüz yok. askere gittiği için sevgilim telefonunu arkadaşına bırakmıştı dün onu arkadaşından aldım ve telefonu kurcalarken ikimizin eski mesajlarını gördüm. bana o kadar kötü davranmış ki nasıl sabrettim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. ve dünden beri ya askerlik dönüşü tekrar aynı olursa diye sürekli bir stres altındayım. o askere gittiğinden beri okulumu kendimi hep ihmal ettim bir kere bile arkadaşlarımla dışarı kahve içmeye çıkmadım ya yaptığım bu fedakarlıkların sonucu umduğum gibi olmazsa? geçen bu zamanlarım boşunaysa? o kadar saf temiz hayaller kurarak onu bekliyorum peki ya o ?

Son düzenleme:
o kadar çok bunaldım ki ilk önce hangisini anlatacağımı bilmiyorum. önce konunun başlangıcından bahsetsem iyi olacak sanırım. sevgilim 2 ay önce askere gitti ama askerlik öncesi dönemde çok sorunlar yaşadık. okulu bıraktığı için babasıyla çalışmaya başladı ve biz sadece ayda bir görüşür olduk. hatta telefonda bile konuşamıyor gittiği için arayamıyorduk. sabah babasıyla beraber işe gittiği için konuşamıyor, öğlen çalıştığı için akşamda yorgun olduğu için konuşamıyorduk. 3 yıldır beraberiz ama 2. yılımızdan sonra 6 ay kadar ara verdik öncesinde. onunda hayatında birileri oldu benimde. bunlardan kaynaklı olarak sevgilimin bu umursamaz tavırlarını işine bağlayamıyordum. aldattığını benden soğuduğunu düşündüm. ve tekrar ayrılmaya karar verdik askere gitmeden bir gün önce. asker uğurlamasında nasıl olduysa tekrar barıştık ve ben onu artık uğurluyordum. geniş ailesi terminaldeydi herkes bize bakıyordu. çünkü bana öyle bir sarılmıştı ki tüm güvenim yeniden inşa edildi. şimdi askerde her şey çok iyi. hiç kavgamız gürültümüz yok. askere gittiği için sevgilim telefonunu arkadaşına bırakmıştı dün onu arkadaşından aldım ve telefonu kurcalarken ikimizin eski mesajlarını gördüm. bana o kadar kötü davranmış ki nasıl sabrettim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. ve dünden beri ya askerlik dönüşü tekrar aynı olursa diye sürekli bir stres altındayım. o askere gittiğinden beri okulumu kendimi hep ihmal ettim bir kere bile arkadaşlarımla dışarı kahve içmeye çıkmadım ya yaptığım bu fedakarlıkların sonucu umduğum gibi olmazsa? geçen bu zamanlarım boşunaysa? o kadar saf temiz hayaller kurarak onu bekliyorum peki ya o ?

sonu ayrılık olursa "boşa geçen zaman" olarak nitelendireceğiniz şeyin adı da sevgi ya da aşk değildir
bence zorlamayın

canımm bende asker bekledim 3 senedir süren birlikteliğimizin 15 ayı beklemekle geçtii benim içinde beklemek zor sabır işii gerçekten herkesin becerebileceği iş değil ama sen gerçekten seviyorsan ve şimdiden kestirip attıktan sonra pişman olmuyucaksan bırak derimm 15 ay beklemek zor boşu geçicek 15 ay daha zor diyorsan ama ona azıcık inanıyor ve seviyorsan bekle derim aama kendini ihmal etmeden çık gez dolaş alışveriş yap arkadaşlarında gez ve okulunu hiiiç ihmal etmeee Allah korusunn beklersin herşey çok güzelken birden alt üst olursa geçen zamandan daha çok şeyi kaybetmiş olursunn o yüzden bekleyeceksendee kendinden ödün vermeden bekle derimmm:31:

Şekerim, ilişkinizin gidişatı nasıl olur bilemem ama sen neden sevgilin askerde diye kendi hayatını kısıtlıyorsun ki? Bunun ne ona faydası var ne sana, hazır sevgilinle buaralar görüşemiyorken, kendinle ilgilen, arkadaşlarınla çevrenle ilgilen sen neden tersini yapıyorsun? Gereksiz fedakarlıklar yaparsan, sonra karşılığında gereksiz şeyler beklemeye başlarsın karşındakinden.

sonu ayrılık olursa "boşa geçen zaman" olarak nitelendireceğiniz şeyin adı da sevgi ya da aşk değildir
bence zorlamayın

onu çok seviyorum tabi ki de ama o kadar güvenimi kırdı ki artık korkularım var. kestirip atamıyorum hayatı ağzımdan burnumdan getirse de yine o olmadan yapamayacağımı biliyorum. sadece son barıştığımız o dönemde onun bu olduğuna inanamadım. çünkü bana değer veren insan gitmiş yerine odun mu odun bi adam gelmişti.

canım nıye kısıtlıyorsun kendını bişeylerde pardon. benmde sevgilim askere gitti 2007den beri birlikteyiz 15 ay asker bekledım ve hiçte kolay değildi. 10 ay yüzünü kameradan bile görmedim komando olark yapmıştı. izne geldgnde bile dgrudüzgn görüşemiyrduk ki dgru düzgun izin bile kullanamadı. 10 gun boyunca sesini duymadıgım oluyordu. asker yolu bklemek gercktn buyuk sabır işi.seviyorsan ve ona gerçkten güveniyorsan sonunuzun oldugunu düşünüosan bekle derim. ama askerlik psikolojisi geldgıınde gönderdgin gibi olmuolar bilmiş ol canım onun toparlanıp norml hayata alışması 2 ay suruyor.diyorsan ki ben dayanırım çünkü onu cok seviyorum ve onunda benı sevdigine inanıyorum bekle sabret bence.ama unutma askerde erkekler boşluğa düşer.sadece orada kendını yalnız hissettiği için sennle birlikte olmadıgından emin ol..eger böyleyse bennce hiç heba etme onca ayını.

canımm bende asker bekledim 3 senedir süren birlikteliğimizin 15 ayı beklemekle geçtii benim içinde beklemek zor sabır işii gerçekten herkesin becerebileceği iş değil ama sen gerçekten seviyorsan ve şimdiden kestirip attıktan sonra pişman olmuyucaksan bırak derimm 15 ay beklemek zor boşu geçicek 15 ay daha zor diyorsan ama ona azıcık inanıyor ve seviyorsan bekle derim aama kendini ihmal etmeden çık gez dolaş alışveriş yap arkadaşlarında gez ve okulunu hiiiç ihmal etmeee Allah korusunn beklersin herşey çok güzelken birden alt üst olursa geçen zamandan daha çok şeyi kaybetmiş olursunn o yüzden bekleyeceksendee kendinden ödün vermeden bekle derimmm:31:
boşuna geçmeyecek tabi ki de ama dün tekrar o iğrenç mesajları görünce bi aptallaştım. kısacası sanki benden iğreniyor istemiyor gibi mesajlardı o mesajları nasıl sindirmişim de şimdi bu kadar iyiyiz.

Şekerim, ilişkinizin gidişatı nasıl olur bilemem ama sen neden sevgilin askerde diye kendi hayatını kısıtlıyorsun ki? Bunun ne ona faydası var ne sana, hazır sevgilinle buaralar görüşemiyorken, kendinle ilgilen, arkadaşlarınla çevrenle ilgilen sen neden tersini yapıyorsun? Gereksiz fedakarlıklar yaparsan, sonra karşılığında gereksiz şeyler beklemeye başlarsın karşındakinden.

kesinlikle gereksiz fedakarlıklar farkındayım ama yine de içimden gelmiyor anlam veremedim.

canım nıye kısıtlıyorsun kendını bişeylerde pardon. benmde sevgilim askere gitti 2007den beri birlikteyiz 15 ay asker bekledım ve hiçte kolay değildi. 10 ay yüzünü kameradan bile görmedim komando olark yapmıştı. izne geldgnde bile dgrudüzgn görüşemiyrduk ki dgru düzgun izin bile kullanamadı. 10 gun boyunca sesini duymadıgım oluyordu. asker yolu bklemek gercktn buyuk sabır işi.seviyorsan ve ona gerçkten güveniyorsan sonunuzun oldugunu düşünüosan bekle derim. ama askerlik psikolojisi geldgıınde gönderdgin gibi olmuolar bilmiş ol canım onun toparlanıp norml hayata alışması 2 ay suruyor.diyorsan ki ben dayanırım çünkü onu cok seviyorum ve onunda benı sevdigine inanıyorum bekle sabret bence.ama unutma askerde erkekler boşluğa düşer.sadece orada kendını yalnız hissettiği için sennle birlikte olmadıgından emin ol..eger böyleyse bennce hiç heba etme onca ayını.

canımmm aynenn katılıyorum sana benimkide hakkaride yaptı 9 ay yüzünü görmedimm telefon konuşmaları sorunlu oluyordu ve gerçekten çatışma falan çok olduğundan psikolojisi yerlerdeydi toplamak onca şeye rağmenn bana kalıyordu beklemekkk hiç kolay değill :31: ne günlerdii daha geleliii 2 ay olduuu :16:

boşuna geçmeyecek tabi ki de ama dün tekrar o iğrenç mesajları görünce bi aptallaştım. kısacası sanki benden iğreniyor istemiyor gibi mesajlardı o mesajları nasıl sindirmişim de şimdi bu kadar iyiyiz.

karşılıklıdır ama canımmm sen ona hiçbirşey söylemedin mi o durduk yeremi o lafları sarfetti sana karşıı biraz düşün derimm empati kur anlamaya çalışş :31:

günde 3 kere arıyor. anneni ablanı aradın mı dediğimde 2 gün önce konuştuk çok sık aramaya gerek yok diyor. ailesi de bunu biliyor ve artık beni arayıp soruyorlar o iyi mi diyee?:S

canımmm aynenn katılıyorum sana benimkide hakkaride yaptı 9 ay yüzünü görmedimm telefon konuşmaları sorunlu oluyordu ve gerçekten çatışma falan çok olduğundan psikolojisi yerlerdeydi toplamak onca şeye rağmenn bana kalıyordu beklemekkk hiç kolay değill :31: ne günlerdii daha geleliii 2 ay olduuu :16:

Benım erkek arkadasım gelelı 4 bucuk ay falan oldu. askerlik ciddi anlamda zor iş gitmekte beklemekte.hala aklıma gelıyor o gunler boğulcak gibi oluyorum.şaşırıyorum kendıme bazen nasıl gectı onca ay diye.. o yuzden konu sahibi arkadas iyi düşün lütfen..

günde 3 kere arıyor. anneni ablanı aradın mı dediğimde 2 gün önce konuştuk çok sık aramaya gerek yok diyor. ailesi de bunu biliyor ve artık beni arayıp soruyorlar o iyi mi diyee?:S

inşallah böyle devam eder dediğim gibi orta boşluğa düşebiliyorlaar. kötü ir örnek belki ama benım arkadasım bekledı cocuk geldıgı günün 2. günü ayrıldı kızdan. işte buyüzden onu iyi degerlendir. çünkü her zaman üzülne taraf bizler oluyoruzz

oof o da hakkaride yapacak usta birliğini. o mesajları tekrar görene kadar bende durumlar iyiydi ama sanırım su an ufak bi travma yaşıyorum :)

inşallah böyle devam eder dediğim gibi orta boşluğa düşebiliyorlaar. kötü ir örnek belki ama benım arkadasım bekledı cocuk geldıgı günün 2. günü ayrıldı kızdan. işte buyüzden onu iyi degerlendir. çünkü her zaman üzülne taraf bizler oluyoruzz
gerçekten kötü bi örnek :) benimle konuşmaları çok iyi her telefonu kapatmadan önce seni seviyorum falan diyor ama ben bi iki güzel söz söylediğimde bi odunlaşıyor verecek cevap bulamıyor ya:)

Benım erkek arkadasım gelelı 4 bucuk ay falan oldu. askerlik ciddi anlamda zor iş gitmekte beklemekte.hala aklıma gelıyor o gunler boğulcak gibi oluyorum.şaşırıyorum kendıme bazen nasıl gectı onca ay diye.. o yuzden konu sahibi arkadas iyi düşün lütfen..

Allah ayırmasınn canım hayırlısıyla inşallah siznde daha yeniymişşş ya o günlerri hatırlamak bile istemiyorumm ama hayatımızdan çok şeyi kapsıyor bizim geeçn sürede çok şey yaşadıkk :31: konu sahibii gerçekten iyi düşünmeli çocuk oyuncağı değil telafisi yokk bugünü birdaha yaşamayacağız neticedeee ve dediğine katılıyorum bazılarıı sadece askerdeki boşluklarını doldurmak adını ihtiyaç duyup askerlik bittiğindeeede iyice ne oldum delisi oluyorlarrr Allah yardımcısı olsun konu sahibinin

gerçekten kötü bi örnek :) benimle konuşmaları çok iyi her telefonu kapatmadan önce seni seviyorum falan diyor ama ben bi iki güzel söz söylediğimde bi odunlaşıyor verecek cevap bulamıyor ya:)

eh erkekler birazcık odundur onlarıda öyle kabul edeceğiz :1::1:

oof o da hakkaride yapacak usta birliğini. o mesajları tekrar görene kadar bende durumlar iyiydi ama sanırım su an ufak bi travma yaşıyorum :)

Hakkari de yapıcakk öyle miiiiiiiiiiiiiii yaa şimdi bir ilişkinin gidişatına karışmak istemiyorum amaaa hakkarideki askeri beklemekkk yerine ölümlerden ölüm beğenmek daha mı iyi kalıyor ne sankii görüşemiyceksiniz kolay kolayy diğerlerii çarşılarda internette birbirlerini görürlen siz gelecek bir telefona hasret beklemekten kafayı yemenin eşiğine gelebilirsiniz :)) üzgünümm acı ama gerçekkk vveee öldüüü diye ağlamak artık elinden hiçbirşey gelmediğini sanmak çok zor herşey şaka gibi geliyorr vay anasınıııı gözünümü korkuttum nee :)) ama yaşadıklarımm

kavga anında insanlar karşıdakini daha fazla kırmak ve bu savaşı kazanmak için herşeyi söyleyebiliyorlar..aşk sevgi tüm bunlar sizin hayatınızı kısıtlamamalı.. siz bir bireysiniz..kendinize ait bi dünyanız olmalı. evet böyle yapar da sonunda ayrılırsanız zamnınız boşa geçmiş olacaktır..

Hakkari de yapıcakk öyle miiiiiiiiiiiiiii yaa şimdi bir ilişkinin gidişatına karışmak istemiyorum amaaa hakkarideki askeri beklemekkk yerine ölümlerden ölüm beğenmek daha mı iyi kalıyor ne sankii görüşemiyceksiniz kolay kolayy diğerlerii çarşılarda internette birbirlerini görürlen siz gelecek bir telefona hasret beklemekten kafayı yemenin eşiğine gelebilirsiniz :)) üzgünümm acı ama gerçekkk vveee öldüüü diye ağlamak artık elinden hiçbirşey gelmediğini sanmak çok zor herşey şaka gibi geliyorr vay anasınıııı gözünümü korkuttum nee :)) ama yaşadıklarımm

bayağı korkuttun ama sende. vur dedik öldürdün kız :)

sen duanı eksık etme arkadasım onlara oralarda bir güç geliyor ki sorma. dua et hepp..

Back
X