o kadar çok bunaldım ki ilk önce hangisini anlatacağımı bilmiyorum. önce konunun başlangıcından bahsetsem iyi olacak sanırım. sevgilim 2 ay önce askere gitti ama askerlik öncesi dönemde çok sorunlar yaşadık. okulu bıraktığı için babasıyla çalışmaya başladı ve biz sadece ayda bir görüşür olduk. hatta telefonda bile konuşamıyorduk. sabah babasıyla beraber işe gittiği için konuşamıyor, öğlen çalıştığı için akşamda yorgun olduğu için konuşamıyorduk. 3 yıldır beraberiz ama 2. yılımızdan sonra 6 ay kadar ara verdik öncesinde. onunda hayatında birileri oldu benimde. bunlardan kaynaklı olarak sevgilimin bu umursamaz tavırlarını işine bağlayamıyordum. aldattığını benden soğuduğunu düşündüm. ve tekrar ayrılmaya karar verdik askere gitmeden bir gün önce. asker uğurlamasında nasıl olduysa tekrar barıştık ve ben onu artık uğurluyordum. geniş ailesi terminaldeydi herkes bize bakıyordu. çünkü bana öyle bir sarılmıştı ki tüm güvenim yeniden inşa edildi. şimdi askerde her şey çok iyi. hiç kavgamız gürültümüz yok. askere gittiği için sevgilim telefonunu arkadaşına bırakmıştı dün onu arkadaşından aldım ve telefonu kurcalarken ikimizin eski mesajlarını gördüm. bana o kadar kötü davranmış ki nasıl sabrettim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum. ve dünden beri ya askerlik dönüşü tekrar aynı olursa diye sürekli bir stres altındayım. o askere gittiğinden beri okulumu kendimi hep ihmal ettim bir kere bile arkadaşlarımla dışarı kahve içmeye çıkmadım ya yaptığım bu fedakarlıkların sonucu umduğum gibi olmazsa? geçen bu zamanlarım boşunaysa? o kadar saf temiz hayaller kurarak onu bekliyorum peki ya o ?
Son düzenleme: