Askerdeki sevgilim ve eski sevgilisi

belki o kız hakkında konuşmaktan soğumuştur sevgilin artık açmayınca o da rahatlamıştır normal haline dönmüştür :)

Aynı şeyi hemde tıpatıp aynısını bende yaşadım ve yaşattım sevgilime. Çocuğa sürekli o kızı soruyordum, o da yetmiyordu sürekli etrafında o kızın isminde bi kız arıyordum. Neyse benim sevgilimde askere gitti(şafak 24) Bi süre sonra benden acayip soğuduğunu düşünmüştüm aynen senin gibi. Daha sonra 15 gün beni aramadı- ki biz yanyanayken bile birbirimize doyamayız, fırsat bulunan her an ya beraberiz ya telefon kulağımıza yapışık- 15 günün sonunda ankresörlü telefondan bi mesaj yazmış ''Artık sana olan duygularım yok. Önce bizi, sonra beni unut'' diye. Tam 7 ay ayrı kaldık ama hala görüşmeye devam ediyoruz. Ben ayrılmamıza rağmen telefonda çocuğa bağırıyorum ''Z'yi unutamadın hala, hatta beni de onu unutmak için kullandın'' diye! Oysa ki yaşanan herşey askerlik psikolojisi denilen o illetten kaynaklanıyormuş. 7 ayın sonunda barıştık, şimdi herşey eskisinden de güzel. Gerçi ben artık Z ile başlayan hiç bir ismi ağzıma alamıyorum onun yanındayken. Kısacası kızlarda var bu galiba ne olsa bu konuda uslanamıyorlar. Ben sizin açınızdan da herşeyin düzeleceğine eminim sende canını bu kadar sıkma.
Öpücükleeerrr...

canım onlar ayrılalı yeni bişey değilki bayağ olmuş 2006 yani
sevse zaten onunla olurdu hee sana karşı davranışlarında soğukluk varsa olabilir geldiğinde aynı olursa bakarsın ozaman ama şimdi asker piskolojisi..
bi arkadaşımında öyleydi askere giderken ayrıldılar hemde çocuk bi tuhaflaşmıştı çocuk geldi 1 sene oldu 3 ay sonra düğünleri varkaydirigubbakcemile3

çok büyük hata..tüm yol boyunca belki o kızı düşündü sayende...

erkek arkadaşım bana bi kere eski sevgilimi anlattırdı tüm gece düşündüm doğrusuyla yalnışıyla hatırladım herşeyi...halbuki unutmuştum..baktım sevgilimden uzaklaşıyorum mesaj attım ona birdaha böyle şeyler sorma ben seninleyim geçmişi boşver aklıma geldikçe uzaklaşıyorum diye..

birdaha sormadı bir dahada aklıma gelip düşünmedim ben..

çok büyük bi hata yapmışsın kesinlikle bir daha sorma...hepimizin ilk aşkları oldu..aşıp durmak yaraları deşmek niye..
onu kaybetmek istemiyorsan açma böyle konuşları..dırdırcı sevgiliyi kimse istemez ki....

[ı]bilmiyorum ki canım..5 ay oldu askere gideli çok soğuk güzel söz yok denecek kadar az söylüyor..senden soğumuştur herhalde dedin ya o kıza karşı yeniden duyguları oluştuğu içinmi soğumuştur acaba..[/ı]

canım kötü şeyler düşünme.doğuda asker diyosun.kolay değilki bu.bize burdan musaitmiş gibi görünür ama gel görki onun orda yaşadığı şeyler farklıdır.askerlik pisikolijis okadar farklı oluyok onların.evet seninde farkettiğin gibi bi hata yapmışın erkekler geçmişteki sevgilierinden bahsedilmesi,nden hoşlanmaz.sanmıyorum 2006 da ayrıldığı bir kızla tekrar başlıcanı.ve çok kopuk bi ilşki yaşanmış ayrılık barışık.sonunda bitmiş gitmiş.senin şuandan sonra yapıcan şey ona destek olmak heran yanında olduğunu hissettirmek.onun orda ayrlığın ve askerlik baskısı pisikolijisyle değişik davranabilir.biliyomusun benim eşim askerden önce beni terkettiydi.okadara acı çektimki çok üzdü beni. Ama şimdi evlendik ve çok şükür çok mutluyum.sıkma canını. Sen ne zamandır çıkıyosun

Back
X