belki kartı filan bitmiştir sıkmayın canınızı hem askerde sizi nasıl özelden arayabilecekki bence arayan o değildir bekleyin birazdaha sabredin siz ankesörlüyü arayıp onu çağırttırsanız olmaz mı?
Canım sıkma hemen canını askerde değil mi sonuçta elbette oraya gezmeye gitmedi işleri yüzünden fırsatı olmamıştır belki kötü düşünme. Üstelik telefonu yoksa nasıl özelden arayacak belki başkasıdır. İnşallah haber alırsın en kısa zamanda :2:
asker psikolojiyse idare edebilirsin ama hep boyleyse inan daha hayirli sanki aramamasi
internetden birligin numarasini fln bulup ula$amazmisin ..
nerde asker il olarak, tehlikeli bi yer deilse sorunsuz ula$irsin herhalde
ankesörlü telefonu ara yada birliğinin numarasını bul ordan ara,ismi söyle telefona çağırsınlar.
ayrıca kişisel fikrim: kıskançlık yapıyorsa uğraşma bırak.
Merhabalar..
Sevgilim yaklaşık 4 aydır askerde, 3 hafta önce usta birliğine geçti izne geldikten sonra.Çok güzel bir ilişkimiz vardı ama son zamanlarda çok kavga etmeye başladık.Geldiğinde bile kavga ettik.Aşırı kıskanç davranmaya başladı. Dışarıya adımımı atmam sorun haline geldi artık.Arkadaşım olsun olmasın etrafımdaki bütün erkekleri sorun ediyor hiç bilmeden düşünmeden.En son 4 gün önce konuştuk, aramız gayet iyiydi.Sonra şöyle bir şey oldu ve çok kafama takıldı.Ertesi akşam yakın bir arkadaşımın doğm günüydü, birkaç arkadaş beraber yemeğe gittik.O gün konuşamadığımız için söyleyemedim haliyle.Akşam biraz geç saatte gizli numara aradı beni 2 defasında açtım ama konuşmadı karşıdaki.Ben de bir daha açmadım.5 kere filan daha aradı.O günden sonra da haber alamadım hiç.Çok merak ediyorum onu bir yandan da kızdığı içinmi aramıyor diye korkuyorum.Genelde iki günde bir arardı mutlaka.Ne yapmalıyım?Ona ulaşma imkanım da yok şu an yanında telefon olmadığı için, beni ankesörlü telefondan arıyor çünkü.
dün birliğini aradım fakat çok ayrıntılı bilgim yok bir sürü sordular sadece orada olduğunu ve bölüğünü biliyorum ama çok ilginç bir şey oldu bu isimde biri yok dediler :/
nasıl bu ısımde kımse yok dedıler
yanlış yerı mı aradın acaba
Aradgı ankesörü devamlı ara illa düşeceği zaman olur.
Birde zaten ayrılmayı düşünüyorum diyorsun bak o sanırım senden evvel davrandı ki aramıyor bile.
Kışın hatların gitmesi yüzünden 2 gün haber alamamıştım da bütün jandarma alayını ayaga kaldırmıstım bingöldeydi.
O yuzden bekle derim.
Aramasını bekle.Paşa gönlü ne zaman isterse arasınn.Neden aramadıgına canım istemedi derse bir daha da arama benim canım istemiyor dersin bu kadar.
O ayrılmayı mı düşünüyor bilmiyorum aramız gayet iyiydi son konuştuğumuzda bana çok düşkündür ve hep çok üstüme düşer aşırı kıskançlıkları ve yaptığım herşeyi kısıtlaması yüzünden bunaldım artık. Bir de söylediğim gibi eğer bu gizli numaradan arayan oysa bu beni çok kızdırdı, ayrılmayı düşünmemin sebebi bu.Ama emin olamadığım için birşey yapamıyorum aradığında konuşucam bunu ama söyleyeceğinide sanmıyorum öyle birşey yaptıysa bile. Dün yine aynı saatte gizli numara aradı bu sefer açmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?