Bilmiyorum ki...arayacağını sanmıyorum zaten 2 haftadir çok nadir ariyordu ihmal ediyordu beni..zaten tartışmaya da bu sebep olmuştu..aramadı kaç gündür bitti sanırım :s
Uzun süreliyse dayanamamasu gerek ya baska biriyle konuşuyor olabilir mi:S iliskimiz Uzun süredir var...sanırım aramayacak bide :/
Yer mekan zaman farkeder mi onlar için. OladabilirBaşka biriyle konuşmak mi :/ bilmiyorum...yani askerdeyken aldatan erkekler de var mi :s
telefon sokmamış mıydı içeriKızlar bana bi akıl verin ona nasıl ulaşcam elimde numara yok bilgi yok sadece gittiği şehrin adını biliyorum :s
cnm takma kafana askerde diyorsun zaten evde gıbı arayamaz senı bence askedeyken senın ona ılgı göstermen gerekır hemde yer degısılıgı dıyorsun ortama alışması falan zaman alması gayet dogal bıraz merak ettırmek istiyor benceBaşka biriyle konuşmak mi :/ bilmiyorum...yani askerdeyken aldatan erkekler de var mi :s
araması lazımdı aslında şimdiyeArar mi dersiniz ? Kaç gün oldu aramadı..aramayacak gibibenim elimde numara olsa ben arayacam ama o da yok .ne yapcam bilmiyorum çok üzgün mutsuzum
Acik acik soyleyeceksin mecburen :/Bilmiyorum ki canım off aramıyor çok kötüyüm ya...şimdi ailesini arasam ne dicem nasıl olcak ki.. :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?