• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askerdeki sevgilimle ayrıldık..artık ona ulasabilecegim numara da yok :S

ask__11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2015
48
16
88
35
Kizlar birkaç gün önce telde tartıştık ve ayrıldık..
Bu haftasonu acemilik bitip başka şehire gidip usta birliğine teslim olacaktı ..kaç gündür aramadı beni ve usta.birliğe gitmiştir ve bu yeni gittiği yerin nosu yok ben de :S

Bilmiyorum ki...arayacağını sanmıyorum zaten 2 haftadir çok nadir ariyordu ihmal ediyordu beni..zaten tartışmaya da bu sebep olmuştu..aramadı kaç gündür bitti sanırım :s

Bilmiyorum ki...arayacağını sanmıyorum zaten 2 haftadir çok nadir ariyordu ihmal ediyordu beni..zaten tartışmaya da bu sebep olmuştu..aramadı kaç gündür bitti sanırım :s

Amaan. Klasik erkek modudur, belki de. Askere gidince akli sevgilisinde kalmasin diye ayrilani gordu bu gozler. Ama uzun sureden beri olan bi iliskiyse ve boyle davraniyorsa, bilemiyorum. Ya da sen cocugu bunaltmis olmayasin? :) Tipik turk kizi bilirsin, trip konusunda bi numaradir. neden aramiyorsun cart curt derken cocuk sogumus da olabilir. :/

Başka biriyle konuşmak mi :/ bilmiyorum...yani askerdeyken aldatan erkekler de var mi :s

Kızlar bana bi akıl verin ona nasıl ulaşcam elimde numara yok bilgi yok sadece gittiği şehrin adını biliyorum :s

Hayir telefonu yoktu acemlikte ankesorlu den konuşurduk..şimdi gittiği yer hangi şube hangi koğuş hiç birini bilmiyorum :(

Başka biriyle konuşmak mi :/ bilmiyorum...yani askerdeyken aldatan erkekler de var mi :s
cnm takma kafana askerde diyorsun zaten evde gıbı arayamaz senı bence askedeyken senın ona ılgı göstermen gerekır hemde yer degısılıgı dıyorsun ortama alışması falan zaman alması gayet dogal bıraz merak ettırmek istiyor bence

Arar mi dersiniz ? Kaç gün oldu aramadı..aramayacak gibi :( benim elimde numara olsa ben arayacam ama o da yok .ne yapcam bilmiyorum :( çok üzgün mutsuzum

Arar mi dersiniz ? Kaç gün oldu aramadı..aramayacak gibi :KK43: benim elimde numara olsa ben arayacam ama o da yok .ne yapcam bilmiyorum :KK43: çok üzgün mutsuzum
araması lazımdı aslında şimdiye :KK43: ailesinden birine soramaz mısın

Bilmiyorum ki canım off aramıyor çok kötüyüm ya...şimdi ailesini arasam ne dicem nasıl olcak ki.. :S

Acik acik söylersem kötü olur..hem bakalım annesi bana numarayi verecek mi..verse bile ben aradığımda telefona o gelecek mi..gelmezse ya bida hiç aramazsa ;(

Back
X