Merhabalar..Sürekli benzer konular açıyorum ama inanın kendmi çok kötü çaresiz hissediyorum bi de yaşımdan dolayı ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum bazen..Askerdeki sevgilim beni çok yoruyor dayanamaz oldum artık..aramız 1 hafta iyi oluyo sonra bi anda sinirleniyo kızıyo..Eski açtığım konulardan biliyorsunuzdur belki, benden telefonumu istemişti ben göndermedim gönderemem ailemden dolayı aileme ne derim nasıl anlatırım..bu konuyu kapatmıştık özür dilerim senden yapamycağın şeyler istemiycem artık demişti.2 gün önce yine aynı konuyu açtı bunu yapmadığın sürece hep önümüze çıkıcak aklıma gelicek dedi neden istiyosun telefonu biliyosun gönderemiyceğimi yapma dedim tek çözüm bu dedi neden gönderince nolcak dedim mutlu etmiş olcaksın bu konuyu kapatcaz dedi ama bunun bizi mutlu etmiyceğini biliyorum aileme ne derim zaten anlarlar tahmin ederler ona gönderdiğimi nasıl açıklarım çok acı çekeriz üzülürüz diyorum katlancaksın onlara diyo konuşmuyo benimle yapana kadar konuşmuycağını söyledi.bana bencil diyo onun yaptığı bencillik değil mi ne kadar üzüldüğümü bildiği halde devam ediyo..mutlu etmem için bu mu gerekli..bana güvenmedği için mi yapıyo amacı ne olabilir ki ? ben şimdi ne yapmalıyım mesaj atmalı mıyım ne demeliyim ? askerde olduğu için psikolojisi çok kötü bunun o da farkında çok çabuk sinirleniyo bi anda değişiyo bi bakıyorum çok mutluyuz bi bakıyorum çok üzgün..Düşünmekten uyuyamaz oldum..
Telefonunu ne yapacakmış ki?
Ne terbiyesiz adam!!!!
Az yesin de alsın kendine telefon!!!!
Seni ailenin karşısında zor duruma düşüren adamın nesini seviyorsun Allah aşkına!!!
Kendi telefonu da var anlayamıyorum bende taktı telefonuma hatta hattımla birlikte istiyo amacı ne bilmiyorum askerde diye hep alttan aldım ama yoruldum bende napcağımı bilmiyorum bu kadar çok sevmesem ayrılırdım ama ben onunla tartıştığımızda bile çok acı çekiyorum
Para lazımdır belki de satıcaktır telefonunu.. Çok saçma başka neden olabilir ki.. Telefonunu ona gönderirsen nasıl haberleşiceksiniz ?
Seviyorsun...
Tamam o zaman seni hiçe sayan adamı sevmeye devam et!
Ayyy çok sinirlendim.
Annen baban duysa ne kadar üzülür hiç mi düşünmezsin?
Bence tepkini koy.Yazık değil mi sana ? kaç kere yaşayacaksın gençliğini , bu yılları ? böyle üzül üzül geçer mi ? ya düzeltsin kendini ya da yol ver.O telefonu yollarsan daha fazla taviz vermekten başka bir şey yapmayacaksın.
Bilmiyorum..inatlaştı bu yüzden yapıyo ama farkında değil dayanamıyorum artık yaptıklarına sabrediyorum askerde diye ama byere kadar yoruldumsevdiğinide biliyorum bu yüzden çözemyorum ya sevmese tamam dycem ama
Düşünmez olur muyum düşünmesem gönderirdim telefonumu..Askerde olduğu için böyle yapyo farkındayım yoksa beni hiçe saymazdı böyle davranmazdı ben ağladığımda bile elleriyle silerdi gözyaşlarımı üzülmeme dayanamazdı
Askerlikle ne alakası var Allah aşkına!
Tam tersi seni özlemesi,el üstünde tutması,hatta senin onun bırakmaman için çabalaması gerek şu anda.
Uzak olan o! Zor durumda olan o!
Senin kıymetini bin kat değil milyon kat anlamalı!!!
Haklısınızdır belki ama lütfen beni yargılamayın onu tanıyorum biliyorum uzak olduğumuz için sinirleniyo olabilr..elimde olan bişey değil seviyorum insanın sevdiğinden vazgeçmesi kolay değil..
Bekleme bence sen mesaj at.O savunma yapsın.
hattınla beraber istediyse telini sana güvenmiyor ve başkalarıyla konuşma diye istiyor olmalı erkek aklı işte
Yargılamak derken?
Hakim değilim,savcı değilim.
Uzak,yakın hikaye!
Gözün açılsın istiyorum ama sen yok ben acı çekmeye devam etmek istiyorum diyorsan tamam gönder telefonunu,ailene de rest çek.
Adam senin aşkından ölüyor ne de olsa,nereden bulacan bu kadar çok seveni di mi?
Bir de pardon neye sinirleniyordu,senin ailenle aranın kötü olması için uğraşıyor da başaramıyor diye mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?