Askerdeki sevgilimle bitmek bilmeyen sorunlar :(

Bakkalımız vardı bizim 15 yıl öncesi.

O sebepten dolayı babam 30 yaşında gitti askere...

İşini bozarak,dükkanını satarak...

Arkasında bir kadın ve iki çocuk bırakarak...:ssz:

Başlayacağım bu askerlik psikolojilerine !

İyi bellemişler bunu...:47:

Eski konularına da göz attım,bu adamdan hayır gelmez.:ssz:

yahu güzelim bende şimdi eski açtığın konulara baktım senin 5 ay önceki problemin yine senden telefonu istemesiymiş.
ayrıca nasıl mutlu edebilirim diye sürekli bi çıkış yolu arıyorsun. sen onu mutlu etmek adına neden mutsuz olasın anlamıyorum.
iyi güzel o askerde sende sivil hayatta askerdesin resmen yanlış anlama kötü anlamda değil elbette ki onu düşüneceksin de onu mutlu edicem derken seçimler arasında bırakılıyorsun.
neden bu durumda olasın?
niye seni bu duruma sokuyor?
sevdiğin kadar seviliyor musun?
bence o çıkarları doğrultusunda hareket ediyor kendinden fedakarlık etme askerde bile olsa !

hepinize teşekkür ederiim yorumlarınız yardımlarınz için..bana mantıklı bir şeyde söylemiyo işte neden diyorum yapcaksın tek çözüm bu diyo..ağladığımda kendimi acındırdğımı düşünüyo yani öyle söylüyo..artık sabrım kalmadı ben çok uğraştım onun için çok fedakarlık yaptım ama görmüyo hiç bişeyi..çok seviyorum kaç saattir hep ağlıyorum ama bu gidişle bitcek ne kadar ağlasamda :'( ne desem de değişmiyo tepkisi trip atsam da aynı sakince konuşsamda..daha 2 gün önce beni çok özlediğini söylyodu bana güvendğini söylüyodu tanıyamyorum artık bi insan nasl böyle olabiliyo 2 günde ne değişiyo :'(

Aynı olay benimde başımda, ama telefon isteme olayı hariç, benim sevgilimde askerde, 2 gün aramız iyi olsa, 4 gün kötü oluyor, çok üzüyor, kırıyor beni, bugün aradı ve yine kırdı, dedim burama kadar geldi artık, sürekli hesap soruyor, yok ne yaptın, kimlesin, nereye gittin, bide sürekli yok benim burdaki psikolojimi hiç düşünmüyorsun diyor, laleye de katılıyorum, onların bizi el üstünde tutması, ellerinden kaçırmamaları lazım ama nerde erkeklerde o düşünce, anca kendilerini düşünüyorlar.

bi erkek nasıl ister sevgilisinin elindeki telefonu ya bu ne biçim bi acizlik ne biçim bi karakter ve sen hala ayrılmamışsın.pesss.

ha bi de tek çözüm bu diyo.kusura bakmayn ama szin karakternizden de şüphe ediyorum ve böyle hemcinslerim olduğu için utanıyorum

Açtığın eski konulara da baktım, bu çocuktan sana hayır gelmez diyorum. Sen herşeyi yapmışsın. Bu kadar çabaya karşılık seni sevseydi böyle eziyetler yapmazdı.
Evet askerlikte psikolojileri farklı olabilir ama onun yaptığı tamamen seni kullanmak. Çok gençsin daha kat kat iyileriyle karşılaşır, keşke bunları hiç yaşamasaymışım dersin. Telefonunu ısrarla istemesi zaten çok büyük bir ayıpken, üniversiteye gitmemeni istemesi, ailene karşı seni mahcup duruma düşürmek istemesi, seni sürekli kendi istediklerini yapmaya zorlaması falan bunların hepsi tek tek ayrılık nedenleridir bence. Kendi okumadığı için de senin ondan hiç bir şekilde üstün olmanı istemiyor. Aklı başında bir kıza benziyorsun ki danışmadan iş yapmak istemiyorsun, bence seninle hiçbir şekilde bu çocuk denk değil.Bu çocukla devam edersen aileni de en önemlisi kendini de çok büyük sıkıntılara sokacaksın. Burada bir tane farklı fikir yok zaten, bence de bir an önce ayrıl, askerdeyken ayrılması daha kolay olur. Sürekli böyle üzüleceğine bir kere üzül.

Telefonunu niye istiyor ki? anlamadım.Çok garip davranmış cidden psikolojisi iyi değildir belki ama psikolojisi iyi değil diye böyle üstüne gelmeye hakkı yok.Önceki sevgilim psikolojim bozuk diye diye hep alttan almamı beklerdi.Ne psikolojisi düzeldi ne ilişkimiz yürüdü tüm çabalarıma rağmen.Bunu bahane olarak kullanmasına izin verme.Askerliğin kolay olmadığını tahmin edebiliyorum ama bunun acısını senden çıkarmaya hakkı yok..Yollama telefonunu filan da o ne demek ya.Sevgilisisin diye kölesi misin onun her istediğini yapman mı lazım..

katılıyorum.sadist davranış biçimi ...

Telefonu ne yapacak hakkaten çok saçma ya sordunmu napcn telefonu diye ? yani siz nasıl görüşceniz o zaman , ailenle zor durumda kalmıcak olsan ver gitsin de yani tuhaf geldi bana , benm de nişanlım aralıkta askere gidicek merak ediyorum biz neler yaşıcaz umarım buraya üzülüp üzülüp konu açmam

Sonu ne olcak bilmiyorum ama çok uğraşıyorum onun için çünkü seviyorum ve eskiden böyle değildi askerlikten dolayı diye düşünüyorum öyle olmasını istiyorum.Artık sadece bekliyorum bende herşey düzelsin diye dua etmekten bşka bişey gelmyo elimden hayırlıysa olsun yoksa onu unutabiliyim diyorum..Hepinize teşekkür ederim paylaşmak konuşmak iyi geliyor :)

Senin ailenle arani kötü olmasini umursamayan adami sen niye hala umursuyosun?
Kusura bakma ama yemisim böyle askerlik psikolojisini...

Back
X