hayat sana güzel muhabbeti benimkindede var zorladı git ark.larla buluş canın sıkılması dye akşam aradı eve gidiyorum diyorum hayat size güzel diyo şükret bak ne durumlarda olanlar var diyorum doğuda olsam daha iyi diyo lafa bak!!!
şimdi sen ayrılsan senden kötüsü yok konuşsan yine sen üzülüceksin,yerinde olsam gitme şansın varsa git yüzyüze konuş derim ayıp etmiş annem daha iyi teselli ediyor dediğinde şeytan der git anneni ara diye işte dilin kemiği yok ama tut kendini evet vakit geçiriyorum askerliği ben çıkarmadım kendin için gittin herşeyden önce de moralin bozuk gibi konuşma sinir olsun alttan almaya başlasın :)
Boşver yaa alma alttan sakın. Her erkekte aynı naz aynı kapris kendilerini bi halt sanmaya başladılar. Eee askerdeysen askerdesin napalım yani? Burda bu kızda senle birlikte üzülüyo sürünüyo. Ne kadar benciller ya? Annesiyle daha uzun konuşuyomuş beyfendi seni o kadar sıkıcı buluyo yani açıkca bunu demeye getirmiş. Bence al karşına açık açık söle. Ben destek oldukça sen köstek oluyosun. Bi derdin varsa söle ben de bileyim die. Hem ne demek akşama uykum olur şimdiden arayım? Lafa bak yaa. Ulaşılması güç bi adam yerine koymaya başlamış iyice kendine.. Cnm sert konuştuysam kusura bakma. Benimde yaşadıklarım aklıma geldi ve çok sinirlendim
bi de ben dedimki, cep telefonu al dedim.
"burda alanlar var" dedi, "ama boş ver gerek yok, bak ankesörlü de oluyo." dedi.
"peki" dedim. bu, bugünkü konuşmamızın arasında geçti.
hergün sadece 10 dk konuşuyoruz. ona yetiyor herhalde bu.
of duygu, sabredicem başka çarem yok. zaten kadınlar sabretmek için doğmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?