kızlar yazdığınız cevapları okudum teşekkürler, yaklaşık iki yıldır sevgiliyiz 17ekimde 2. yılımız olacak. çok zor bi ilişki yaşadık.Farklı şehirlerde bi ilişki yürütmek çok zor oldu,ikimizde çok çabaladık. ama zaman ilerledikçe saygı konusunda sorunlar yaşamaya başladık.
Önce hakaret sonra küfür gittikçe arttı.. Eskisi gibi değildi değişmeye başladı..
Askere gitmeden önce bana BEN ASKERE GİDİCEM üstüme gelme,Askerde ise BEN ASKERDEYİM üstüme gelme.. küfürleri hakaretlerin hep bahanesi oldu..
Ve en çok canımı acıtan da bana askerde telefonda konuşurken, ''Hakanın nişanlısı, hakan ona askerde neler yapmasına rağmen hep susmuş, işte o delikanlı kız, sende kız mısın bee'' demesiydi ve yetmedi '' arkadaşlarımın sevgilisi telefonda ağlıyor hüngür hüngür sen ne duygusuz bi kızsın bi kere bile ağlamadın telefonda'' dedi
Ki ben içim kan ağlasa da onun moralini yüksek tutayım üzmeyeyim diye neşeli konuşuyordum, bende bilirim ağlamasını zaten elim telefonda her gün arasın diye bekliyorum, 1. gün 2. gün 17. gün diye mektuplar yazıyordumm..
Ta ki beni bu denli kırıp parçalayana kadar, artık ondan soğuduğumu bu ilişkinin eskisi gibi olamayacağını düşünüyorum.
En son 3 gün önce telefonda bana küfür edip kapatmasına rağmen onu çok özlüyorum merak ediyorum, amaa bu şekilde yürümeyecek o kadar yıl emeğimii silip evlenme aşamasında bir başkasını bulacak, cefayı ben sefayı başka birisi çekecekk biliyorumm
Kızlarr çok mutsuzumm, gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum....