Merhaba kızlar, erkek arkadaşım 341. dönem olarak askere gitti.17 ocak gibi bitecek askerliği ama sanırım bende tükeneceğim..
Askere gitmeden önce kalbimi çok kırdı, bir sürü hakaret etti,yine istanbula onu uğurlamaya gittim, ''gelme seni istemiyorum'' demesine rağmen...
Sonra askerde acemilikte birkaç dakika konuşuyorduk gül gibi geçiniyorduk, sevgilim gereksiz kıskançlık yapmaya başladı,yine kavga yine hakaret,küfür,iğrençleştikçe iğrençleşti ve hep bahanesi BEN ASKERDEYİM oldu..
En son telefonda çok şiddetli kavga ettik beni bir daha aramadı. çook üzülüyorum elim kolum bağlı, o kadar kırıyor ki, sonra hiç birşey olmamış gibi davranmamı bekliyor yapamıyorum..ağlamaktan başka bir şey yapamıyorumm
Siz olsanız ne yapardınız kızlar?
Merhaba kızlar, erkek arkadaşım 341. dönem olarak askere gitti.17 ocak gibi bitecek askerliği ama sanırım bende tükeneceğim..
Askere gitmeden önce kalbimi çok kırdı, bir sürü hakaret etti,yine istanbula onu uğurlamaya gittim, ''gelme seni istemiyorum'' demesine rağmen...
Sonra askerde acemilikte birkaç dakika konuşuyorduk gül gibi geçiniyorduk, sevgilim gereksiz kıskançlık yapmaya başladı,yine kavga yine hakaret,küfür,iğrençleştikçe iğrençleşti ve hep bahanesi BEN ASKERDEYİM oldu..
En son telefonda çok şiddetli kavga ettik beni bir daha aramadı. çook üzülüyorum elim kolum bağlı, o kadar kırıyor ki, sonra hiç birşey olmamış gibi davranmamı bekliyor yapamıyorum..ağlamaktan başka bir şey yapamıyorumm
Siz olsanız ne yapardınız kızlar?
her erkek bir olmaz ve askerlikte kolay bir psikoloji değil tabi nerede askerlik yapıyor erkek arkadaşın?
şimdi belki askerlik psikolojisinden bunu yapıyor ama ne olursa olsun şimdi bunu yapanın ileride ne yapacağından korkarım ben.uzaktayken sana hasret iken daha fazla özlem duyacakken askerliği bahane etmesi ve askere gitmeden önce bile sana olmadık hakaretlerde bulunması normal değil bence.yani onuda askerlik psikolojisine bağlayamayacağım enazından ben.oyüzden ileride yapacaklarına hazırlıklı ol derim.umarım yanılırım ama şahsen ben öyle bir insandan geleceğe dair bir hayır bekleyemem.
Saygının askerlikle ne alakası var,hakaret vs igrenc sözler sarfediyor diyorsun. Bence bu kişi seni haketmiyor. Ne olursa olsun saygı olmadan bir ilişki ciddi boyutlarda yürümez..
Bende 15 ay bekleyenlerdenim tatlım..Sakın ama Sakın taviz verme..Gelince kadir kıymet biliyor ahhh benim sevgilim beni bekledi dicek mi sanıyorsun..BEN ASKERDEYİM cümlsi sadece bir BAHANE..ianna bundan fazlası değil..dahası askerde onun her dediğine tamam dersen alttan alırsan geldikten sonrada bunu isticek daha çok gelicek üstüne..
Yaşadım biliyorum.. Bu yüzden ne olursa olsun tavrını koy.. Taviz verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?