- 26 Aralık 2014
- 351
- 111
- 323
- 34
- Konu Sahibi meraklitursucu
-
Ben olsam bas basa gecirecegim zamanda yapardim surprizlerimi.
Ailesi yaninizda olacagindan istedigi gibi tepki bile veremez
ne şeker :) ama bencede ailesinin yanında fazla tepki veremeyebilir.tabii ilişkileriniz nasıl bilmiyorum ama.sen daha iyi bilirsin.
Sen fazlasını bile dusunmussun. Hayırlı tezkereler canım. Uc sene once eşim 7 şubatta askerlıgını bıtıro gelmişti hey gidi günler heyyy.
çok bi tepki vermesine gerek yok sevinsin, şaşırsın, mutlu olsun yeter. Aynı zamanda ailesinin de oğullarının benim için ne kadar önemli olduğunu ve sevdiğimi görmesini istiyorum :)
bencedebence bunu göstermeyin.
insanlar sonra kendini bişey sanıyor.
başbaşa bir yere gidin kahvaltı edin orda yapın bunları.
bence bunu göstermeyin.
insanlar sonra kendini bişey sanıyor.
başbaşa bir yere gidin kahvaltı edin orda yapın bunları.
Ailesinin yanında bence hoş kaçmaz
Baş başa bunlar yapılınca daha farklı bi atmosfer oluyor.düşüncen için teşekkürler canım, tekrar gözden geçireceğim fakat ben bir sakınca görmüyorum henüz :)
çok bi tepki vermesine gerek yok sevinsin, şaşırsın, mutlu olsun yeter. Aynı zamanda ailesinin de oğullarının benim için ne kadar önemli olduğunu ve sevdiğimi görmesini istiyorum :)
Bence her şeyi bu kadar göz önünde yaşama...
Ailesinin görmesi önemli değil, kendi görse yeterli bence.
Kesinlikle katılıyorum o bilsin yeter Onun size verdiği değerden ailesi zaten sizin srvginizi anlayacaktır. Uzun zaman görmemişsiniz bencede baş başa vakit geçirin özlem giderin ne kadar özel konular birikmiştir bi düşünsenizeBence her şeyi bu kadar göz önünde yaşama...
Ailesinin görmesi önemli değil, kendi görse yeterli bence.
Evet aslına bakarsan değil, ama geldiği günün sabahı birlikte kahvaltı hazırlayacağımız için ve nişanlım o kahvaltıyı benim hazırlamamı istediği için bende minik sürprizler yapmak istedim :)
Bence askerliği hatırlatan şeyler yapma. eşim 5 ay önce askerden geldi ve ilk zamanlar askerliğe dair hiçbir şey duymak istemiyordu. Sen bilirsin tabi ama bari izinde askerliği hayatından tamamen silsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?