Askerden izne gelen nişanlım,

Canım yorumun için teşekkürler, 42 yaşında kayınpederim, 40 yaşında bir kayınvalidem var, bugüne kadar hiç bir fikir ayrılığı yaşamadım. Evine gittiğimde kayınpederim oğlumun yarısı gelmiş deyip sarılıyor, bir kere gelin adını duymadım hep kızım diye hitap ediyorlar, kendi babamdan annemden bir farkalrı yok. Onlar böyle olunca ben herşeyi ailecek yaşamak istiyorum, şöyle ki nişanlımla yapacak birşey bulamazsak hadi babanları arayalım onlar da gelsin diyorum. E ben onlarla olmaktan bu kadar mutluyken neden duygularımı yanlarında rahatça yaşamayayım?

evet canım gerçekten insanlara çok değer vermeye gelmiyor.
sonra acısını sana çektiriyorlar.
ben senin yerinde olsam o dediklerinin hiç birini yapmazdım

benden küçüklermiş kp.ve kv.'in...en iyi sen bilirsin,nasıl tepki göstereceklerini.burada yazılan gelin yorumlarının çoğuna katılamayacağım ne yazık ki.dediğim gibi benim gelinim, yapmak istese benim hoşuma gider.ama her ailenin iç dinamikleri farklıdır...

Çok güzel düşünmüşsünüz..
Ailesinin yanında tepki vermez, diyenlere katılmıyorum.
Kahvaltıda bunu yapman çok değişik ve güzel olacak..
Herkes başbaşayken yapar, sizin ki çok farklı olacak...
Ailecek hoş bir anı olacak.. sevineceksiniz fenamı

Vay be ne guzel daha nisanliyken esim annem babam diyebiliyorsun esi gectimde ben kp kv anne baba diye seslenemem hala mumkun oldugunca agzim alismadi birturlu anne filan demeye -.-

canım erkekler bu tarz süprizlere kadınlar kadar şaşırıp sevinmiyor, bence sevdiği yemekleri börekleri hazırlasan daha makbul

canım erkekler bu tarz süprizlere kadınlar kadar şaşırıp sevinmiyor, bence sevdiği yemekleri börekleri hazırlasan daha makbul

Hahaha cok dogru dedin chess :))

Konu sahibi kardesim ne guzel dusunmussun de ben teskereyi alip geldiginde neler yapacagini dusunemiyorum :)
Konvoyla mesaleler havai fisekler falan

ne yalan diyeyim bana da biraz abartı geldi .ama heycanlı konu sahibi sanırım ben tek iken bişey yapmayı severim.kv ,kp ile yani okadar şeyi yapmazdım .heralde bana ters bir durum olduğundan öyle...konu sahibini allah mutlu etsin daim etsin :)

Banada abarti geldi alti ustu izne geliyor tezkere alsa bi nebze :d ama kiz baya heyecanli herseyde

Buldumcuk gibi olabilir böyle, bence ailesi olmadan başbaşayken yapın bu sürprizi çok hoş olur. Ama benim fikrim tabii..

haha profil fotondaki gibi birde sirine kiyafeti giyip cik bu yapacaklarinin yanisira, olsun bitsin.

Alay etmek degil amacim, ama abartmasan, mutevazi bir sekilde kahvaltini hazirlasan, o yine ayni sekilde mutlu olacaktir emin ol. Hemde okadar abartiyla ailesinin yaninda utandirma riskinde var.

Kendini ozel hissettirerek supris seyler yapman güzel düşünce..
Cok guzel ayrintilari bile düşünmüşsun
Ama bence bu düşünceni daha azaltarak yapmalisin.
Zaten kahvalti vs hazirlik yapip aile ile toplanmak yeterli...

ben okuyunca bir sakınca göremedim ama bu anlattıkların yeterli bir de kahvaltı hazaırlarsın yanına kahvaltıdan sonra d a beraber çıkar bir şeyler yaparsınız ama dediğim gibi bu kadar yeter ekstrasını erkekler anlamıyo zaten bizim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…