Askerden sonra sevgilim değişti

Kubra Alkan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2020
20
13
18
28
Merhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.

Merhaba,
Sevgilimle bir buçuk yıldır beraberiz. 6 ay askerlik yaptı ve döneli 1 ay oldu. Döndükten 1 hafta sonra iş hayatına başladı. Ve problemlerimiz çoğaldı. Konuşmaya çalışıyorum buluşmaya çalışıyorum ama sürekli işim var diyor. Benim hatalarım da oluyor tabi ama artık o daha umursamaz ve acımasız davranıyor. Ona nedenlerini sorduğumda bende böyle davranmak istemiyorum ama kendi isteğimle yaptığım birşey değil diyor. Ayrılmak mı istiyosun diyorum, hayır diyor.
Hatasını biliyor ama doğru düzgün konuşmuyor benimle. Ne yapacağımı şaşırdım gerçekten. Askerlikten sonra geçici bir süreç mi onu da bilmiyorum. Lütfen yardımcı olun.
ailesi kız bulmuştur🙃askerlik iş tamam seni gözden çıkarmak için sıvışıyor

Benim kardeşim de bir süre çok farklıydı. Sonra özüne döndü ama hiç hatırlamıyorum ne kadar sürdüğünü.

Hemen işe başlamasaydı keşke. Bence siz hiç üstüne gitmeyin. İkide bir çok değiştin vs demeyin. Kısacası akışına bırakın.

Merhaba,
Umursamaz, acımasız olduğu konular ve sizin hatalarınız neler?

ailesi kız bulmuştur🙃askerlik iş tamam seni gözden çıkarmak için sıvışıyor
Neden direkt böyle bir yorum yaptınız? Konu sahibi olayın kendisiyle ilgili bile yeterince detay vermemiş bir şey anlaşılmıyor ki, siz üstüne başka birini bulmuş diye yapıştırmışsınız lafı. Sizin gibi ruh emici yorumlar yapanlar çok çarpıyor gözüme artık burada. En küçük problemini yazana bile "boşan, bu adam seni sevmiyor, başkasını bulmuştur" tarzı karşısındakini de gereksiz yere doldurmaktan aldığınız zevki merak ediyorum. Bence böyle insanlar kendi normal yaşamlarında mutlu olamayan o yüzden de çevresindekilerinin de enerjisini düşüren ve tedaviye ihtiyaç olan tipler. Yorumunuz belki ciddi değildir, yanlış anlamışsınızdır yazılanları vs o zaman üstünüze alınmayın lütfen genel konuştum.

Merhaba,
Çok olan bişey degişiyorlar öyle aylarca yolunu beklediğim bi sevgilim vardı döner dönmez senin dedigin tavırlarla karşılaştım çok sürmedi zaten ayrıldık oysa çoktan başkasını bulmuş zaten nişanından 2 gün önce de beni affet barışalım diye msj atmıştı 😂😂😂

Bu askerdeyken askerden dönünce falan değişen erkek çok oluyor 🤷🏼‍♀️ Bu bir süreçse eğer (Ki genelde öyle derler) üstüne çok gitmemeye çalışın.Benim büyük kuzende böyle bi tuhaflaşmıştı herkese karşı.Anası babası gözüne batar olmuştu laf vuruyordu onlara habire.”Herkesten soğudum” falan diyordu durduk yere..Anne babasının sabrıyla anlayışıyla düzeldi sonradan.

Çok olan bişey degişiyorlar öyle aylarca yolunu beklediğim bi sevgilim vardı döner dönmez senin dedigin tavırlarla karşılaştım çok sürmedi zaten ayrıldık oysa çoktan başkasını bulmuş zaten nişanından 2 gün önce de beni affet barışalım diye msj atmıştı 😂😂😂
Siz ne cevap verdiniz çok merak ettim :)

Merhaba,
Başkasını bulmuştur. Sizden ayrılmak da yemiyordur. Bozuk atayım, o ayrılsın diyordur. Yerinizde olsam çekmem bu tripleri. Hayat bir erkeğin tribini çekmek için fazla kısa

Bak güzel konu sahibi sevgilinizi su saatten sonra sakın ne arayın nede mesaj atın o ilgilenmiyorsa sende ilgilenme zor olsa da yap güzel güzel fotolar çek at hikayene sürekli keyifli şarkılar paylaş korona olmasa git arkadaş grubun ile dışarda resim paylaş diyeceğim ama korana var malum. Ve kesinlikle başka biri olma ihtimalini göz ardı etme.

Detay verseniz? Sorunlar ne? Takındığı tavır ne?
Bir derdim olduğunda dinlemiyor. Bazen o kadar daralıyorum ki onunla paylaşmak istiyorum sorunlarımı. Burdan çıktı konu ama o kadar büyüyorki oda üzüldüğünü söylüyor. Yinede konuşmaya çalışıyorum ters bir tavır gösteriyor

Bu askerdeyken askerden dönünce falan değişen erkek çok oluyor 🤷🏼‍♀️ Bu bir süreçse eğer (Ki genelde öyle derler) üstüne çok gitmemeye çalışın.Benim büyük kuzende böyle bi tuhaflaşmıştı herkese karşı.Anası babası gözüne batar olmuştu laf vuruyordu onlara habire.”Herkesten soğudum” falan diyordu durduk yere..Anne babasının sabrıyla anlayışıyla düzeldi sonradan.
Teşekkür ederim dikkate alıcam

Neden direkt böyle bir yorum yaptınız? Konu sahibi olayın kendisiyle ilgili bile yeterince detay vermemiş bir şey anlaşılmıyor ki, siz üstüne başka birini bulmuş diye yapıştırmışsınız lafı. Sizin gibi ruh emici yorumlar yapanlar çok çarpıyor gözüme artık burada. En küçük problemini yazana bile "boşan, bu adam seni sevmiyor, başkasını bulmuştur" tarzı karşısındakini de gereksiz yere doldurmaktan aldığınız zevki merak ediyorum. Bence böyle insanlar kendi normal yaşamlarında mutlu olamayan o yüzden de çevresindekilerinin de enerjisini düşüren ve tedaviye ihtiyaç olan tipler. Yorumunuz belki ciddi değildir, yanlış anlamışsınızdır yazılanları vs o zaman üstünüze alınmayın lütfen genel konuştum.
Çok haklısınız. Daha benim hakkımda okudukları kadar şey bilen insanların hayatımı etkileyecek kararlar hakkında bu kadar net ve olumsuz olması hiç hoş değil. Ben karşılaştığım bir problem için yardım istedim. Olumsuz ihtimaller daha oturaklı bir üslupla söylenebilir. Teşekkür ederim

Eğer askerlik yaptığı yerdeki koşullar çok kötüyse bu geçici bir süreç olabilir. Tam tersi ise, askerliğini gayet rahat bir yerde yaptıysa altında yatan sorun sizinle ilgili olabilir. Hiç üstüne gitmeyin zamana bırakın. Ona göre ilişkinizi gözden geçirirsiniz

Siz ne cevap verdiniz çok merak ettim :)
Cvp vermemiştim 😂 kafamda bitmişti çünkü onunla olmayacağının farkındaydım daha önce de sevgilisi varken msj atıp seni seviyorum unutamadım herkeste seni arıyorum konuşması yapmıştı sevgilisi varken başkasına yazan üstelik o an ilişkisi oldugu kızı bana kötüleyen birinden bana hayır gelmezdi kalbimde hala seviyordum onu her gece aglayarak uyuyordum rüyalarıma giriyordu ama olmayacak bişeyi zorlamaya gerek yok diye dönmüyordum öylece kapandı konu evlendi bi kızı oldu mutlu hepte mutlu olsun isterim yaşanan acıya degsin hiç degilse ondan sonra eşime aşık oldum şükür çok mutluyum bi oglum olacak hayat bu herşey yaşanabiliyor bunlar da bana tecrübe oldu işte

Back
X