• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerdeyken kavuşmayı bekleyip geldiklerinde ayrılanlarr...

ayrılık sebebimiz cok sacma bi konudan cıktı kesinlikle benim söyledigim bi cümleyi yanlıs anladı.baktım o yanlıs anladı kavga büyüyecek bende bulundugumuz ortamdan ayrılmaya karar verdim ben gidiyorum seninle tartısamıcam dedim.oda otur dedi.o otur dedikce ben inadına yürüdüm gttim.sonra o da bana madem gittin bidaha gelme bende bidaha gelmicem köpek gibi peşinden getirtiyosun beni dedi.bu sekilde ayrılmıs olduk.ama beni yinede eve kadar bıraktı.git dedim madem ayrıldın gelme benimle dedim oda bu benim görevim dedi seni evine kdr götürcem dedi.ama işte en büyük hatayı nerde yaptım biliyomusunnuz ona ADİ dedim:(
ama cokkkk pişmanım yakıstıramıyorum bile agzıma bu kelimeyi.ya sen varya cok a dedim sustum.o da söyle söyle adisin dicektin dimi dedi.ben de evet öylesin dedim::(
askere gitmeden öncede demiştim bunu ona .ayrılmıstık yine.ve barısırken tek sartı buydu bidaha böyle bişe söleme demişti.yine yptım aynı hatayı:(
11ekimde ayrıldık ama ara ara konustuk kısa görüşmelerimiz oldu bir iki defa.yalnız 29 ekimden beri ne sesini duyuyorum ne yüzünü görüyorum...

beni suclucaksınız biliyorum ama ben hatamın zaten farkındayım...

Canım evet ağır olmuş söylediğin hem çocuğunda suçu yokmuş kırılmıştır doğal olarak..Ben senin yerinde olsam bir adım atar özür dilerdim ve ona sevdiğimi söylerdim eğer istersen barışalım derdim..

dedim zaten.ama o bana bit-ti dedi.böyle heceleye heceleye vugulayarak...daha sonrada aradı işte cd bahanesiyle.bilmiyorum nolcak.ben adım atsam barıscagı varsada naza cekcek kendini uzucak gitcek.böyle uzak durursam belki beni özler de arar hıı?

senı cok ıyı anlıyorumm bizde üç senedır beraberdık ailelerimizin tüm baskılarına ragmen sevgimize sahıp cıktık herseyi düzeltice dair sözler verdi ama 23 nısanda askerden geldı bır haftasonra bıttı dedı hemde telefonda...ben defalarca aradım konusmak için ama hıc bır faydası olmadı:(bugun hala içim yanarak sevıyorum onu..nasıl degişiyorlar hala aklım almıyor....

evet canım yaklaşık 2 sene önce birini çok sevmiştim...
neyse askere gitti beklemiştim onu 460 günü neler çektim anlatamam
derken son 10 günü kaldı ve saçma sapan bir şey yüzünden ayrılmak istedi
ki bu ayılığı bana değil arkadaşıma söylemiş nasıl ayrılcam bilmiyorum iyi kız
ama onu kırmak istemiyorum diye neyse askerden geldi annesi buna kız buldu
tesadüfte benim okuduğum üniden okulu bile bırakmayı düşündüm
birde o kız için 10 numara demişti..her neyse o kızla da ayrıldı daha sonra
teyzesinin kızıyla evlendi hala evli ama diyorum ki
iyi ki de evlenmiş çünkü o zaman sevdiğim için gözüm kördü
bazı gerçekleri görememişim defalarca aldatılmışım neyse böyle yani paylaşmak istedim
ama iyi bilirim asker beklemenin nasıl bir şey olduğunu...

evet malesef..gercektende psklojileri bozuluyomus bu askerlerin...tabi onların sayelerinde bizimde bozuluyo

dedim zaten.ama o bana bit-ti dedi.böyle heceleye heceleye vugulayarak...daha sonrada aradı işte cd bahanesiyle.bilmiyorum nolcak.ben adım atsam barıscagı varsada naza cekcek kendini uzucak gitcek.böyle uzak durursam belki beni özler de arar hıı?

Başlığı görünce yazmak istedim...
3,5 senelik beraber olduğum eski sevgilim ben onu 1 sene kadar askerde beklememe o kadar destek olmama rağmen askerlik bitiminde benden ayrılmak istedi.
Ayrıl barış ayrıl barış ilişki felaket yıprandı...
Sonra her şey süper gidiyor derken toparladık ipler bende derken olmadık bir sebepten ayrıldık...
Ha şimdi hayatımda yeni biri var çok da mutluyum, her şey yolunda. Seviyorum seviliyorum da... :34:
Bir daha sevemeyeceğim diye şartlama kendini. :82:
Kimse vazgeçilmez değildir unutma! :86:
Kimsenin nazını çekmeye gerek yok anlayacağın.
1 şans vermişsin birine, 2.sini verme. :34:
AYAĞINA GELİP YALVAZSA BİLE VERME... :93:
Kalbini 1 kere kırdıysa o kişi emin ol gene kıracaktır, istisnasız tartışmasız... :19:
Şu an için acılısın bana kızıp diyebilirsin, 'oradan yazması ahkam kesmesi kolay' diye... :97:
Ama öyle bir zaman gelecek ki haklı olduğumu göreceksin.
Hakkında hayırlısı olsun...

ben de tam 15 ay bekledim askerliğini üstüne üstlük bide evliydik biz ama o naptı orda aldattı beni...şimdi sonuç olarak ayrıyız tabi ki de sadece emeklerim boşa gitti ona acıyorum..allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı.

Yaşadıklarına üzüldüm.
Allah umarım gönlüne göre verir, insanın eşinden böyle bir davranışı görmesi daha acı... :36:

Son düzenleyen: Moderatör:
hiçbirinize kızmıyorum kzılar.beni kırcak seyler yazmadınız tesekkur ederim..hayyal ayagına gelse bile barısma demişsin.keske tmm diyebilsem... :(

erkekler askerden gelince çok değişiyorlar. benimde 2 yıllık bir ilişkim var. askerden geldi de ne oldu. kavga ettik onu hatası yüzünden. ağır laflar etti. çok kırdı beni. benden özür dileyeceksin bir daha yapmayacağına söz vereceksin dedim. çok kırıldığımı ve özür dilemeden artık affedemeyeceğimi söyledim. bundan sonrası sana ait dedim. seni hiçbirşey için zorlamıyorum yapıp yapmamak sana kalmış dedim. hiçbirşey bana ait değil değil dedi. sen dediğini dedin ben dediğimi dedim yapacak bişey yok dedi. söylencek birşey bulamıyorum dedim bunun üzerine. ayrılmadık barışmadıkta.1 haftadır küsüz konuşmuyoruz. arada bir iki msj attı. ama soğuktu bende onun gibi davrandım. hala bekliyorum ne olacak bilmiyorum. msne giriyor hergün hala beraber resmimizi kullanıyor. hala bana yazdığı ileti duruyor. saçma sapan bir durum anlam veremiyorum.herşeyi göze aldım. daha fazla gururumu ayak altına almıycam. özür dilemeden de asla dönmiycem. seviyorsa gelir zaten. sevmiyorsa yolu açık olsun bundan sonra...
kimseye değer vermeyeceksin. değer verince olanlar bunlar.

Son düzenleme:
erkekler askerden gelince çok değişiyorlar. benimde 2 yıllık bir ilişkim var. askerden geldi de ne oldu. kavga ettik onu hatası yüzünden. ağır laflar etti. çok kırdı beni. benden özür dileyeceksin bir daha yapmayacağına söz vereceksin dedim. bundan sonrası sana ait dedim. seni hiçbirşey için zorlamıyorum yapıp yapmamak sana kalmış dedim. hiçbirşey bana ait değil değil dedi. sen dediğini dedin ben dediğimi dedim yapacak bişey yok dedi. söylencek birşey bulamıyorum dedim bunun üzerine. ayrılmadık barışmadıkta.1 haftadır küsüz konuşmuyoruz. arada bir iki msj attı. ama soğuktu bende onun gibi davrandım. hala bekliyorum ne olacak bilmiyorum. msne giriyor hergün hala beraber resmimizi kullanıyor. hala bana yazdığı ileti duruyor. saçma sapan bir durum anlam veremiyorum.herşeyi göze aldım. daha fazla gururumu ayak altına almıycam. özür dilemeden de asla dönmiycem. seviyorsa gelir zaten. sevmiyorsa yolu açık olsun bundan sonra...
kimseye değer vermeyeceksin. değer verince olanlar bunlar.

ne kadar kötü birşey ya sen kısa dönemlerdendin dimi ben öle hatırlıyorum gerçekten zor ya beklediğine değip deüğmiceği hakkında çok düşünüuyorsun hep alttan alıyorsun ama olmuyor yine de üzüldüm askerden gelipde böyle olması üzüyr beni gerçekten hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun canım.

açıkçası artık değmediğini düşünüyorum. keyfi bilir. kimse için kendimi bu kadar yıpratamam. evet cnm kısa dönemlerdenim. okulu beraber bitirdik. askerdi bekledim. hep destek oldum. sonuç bu işte..
kaybeden ben olmıycam eğer ayrılırsak o olacak. çünkü içimde en ufak bir vicdan azabı yok. yapmam gereken herşeyi yaptım ben. bundan sonra hiçbirşey yapmam. benden bu kadar artık...

açıkçası artık değmediğini düşünüyorum. keyfi bilir. kimse için kendimi bu kadar yıpratamam. evet cnm kısa dönemlerdenim. okulu beraber bitirdik. askerdi bekledim. hep destek oldum. sonuç bu işte..
kaybeden ben olmıycam eğer ayrılırsak o olacak. çünkü içimde en ufak bir vicdan azabı yok. yapmam gereken herşeyi yaptım ben. bundan sonra hiçbirşey yapmam. benden bu kadar artık...

hımm doğrudur sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi ona kalmış bişey o üzülsünsenin gibi birini kaybettiğine sonuçta elinden gelen herşeyi yapmışsın.

keske bende senin gibi içimde en ufacık bir vicdan azabı yok diyebilsem ya...dün annesi aradı beni.nasılsın kızım cok üzüldüm neden böyle oldu bizim oğlan cok durgun cok sinirli .sana cok alısmıstım inşallah düzelir falan dedi.ben 1 kişiden ayrılmadım bir sürü kişiden ayrılmıs oldum hepsinide cok seviyorum.bu ayrılık sayesinde bitek bu konudaki hatamı değil bi cok davranısımı ölçtüm tarttım cok üzdüm onu ya...o da beni cok üzdü yaptıgı düşüncesiz hareketlerle ama bana karsı ilgiisi bambaskaydı.cocuguymusum gibi ilgilenirdi herseyimle .bense tam tersi düşüncesiz hareketlerde blunmazdım ona bi hata yapmazdım ama ilgisiz davranıyodum herseyde tersliyodum:( umarım hatalarımızı telafi etme sansımız olur...

Son düzenleme:
Tam benlik bir başlık yazmadan kendimi tutamam . 3 yıllık beraberliğimizin 1,5 yılı askerde geçti zaten bekledim ama ne fedakarlıklar yaparak gözümle bile aldatmadım çok seviyordu ölürdü güya benim için nerde askerden geldi hediye getirmiş bana onları verdi ikinci görüşmemize fırsat kalmadan ayrıldık 7. aydayız ve ayrıyız.Hala hayatıma kimseyi sokmadım çok zor insanı en çok üzende Sevildiğini sanıp aslında sevmediğini anlamak. Seninle oynadığını hisssetirmesi resmen kullanıldım Allah a şükür zaman herşeyin ilacı. Kötü gününde ben yanındaydım.Askerde çilesini çekmek bana kaldı başkasın da sefasını sürüyo. Allah kimsenın ahını kimsede bırakmaz :(:50::50:

Kızlar askerden geldikten sonra psikolojileri tam olarak nasıl oluyor?
benimki normal gibi, bazen çok çok neşeli - hatta saçmalıyoruz kahkahalar atıyoruz, bazen sinirleniyo birden, biraz kırıyo ama hatasını anlıyo, bende ses etmiyorum...

Normal mi böyle bazen sinirlenip kızması bazense dünya tatlısı olması.

Back
X