ayrılık sebebimiz cok sacma bi konudan cıktı kesinlikle benim söyledigim bi cümleyi yanlıs anladı.baktım o yanlıs anladı kavga büyüyecek bende bulundugumuz ortamdan ayrılmaya karar verdim ben gidiyorum seninle tartısamıcam dedim.oda otur dedi.o otur dedikce ben inadına yürüdüm gttim.sonra o da bana madem gittin bidaha gelme bende bidaha gelmicem köpek gibi peşinden getirtiyosun beni dedi.bu sekilde ayrılmıs olduk.ama beni yinede eve kadar bıraktı.git dedim madem ayrıldın gelme benimle dedim oda bu benim görevim dedi seni evine kdr götürcem dedi.ama işte en büyük hatayı nerde yaptım biliyomusunnuz ona ADİ dedim
ama cokkkk pişmanım yakıstıramıyorum bile agzıma bu kelimeyi.ya sen varya cok a dedim sustum.o da söyle söyle adisin dicektin dimi dedi.ben de evet öylesin dedim:
askere gitmeden öncede demiştim bunu ona .ayrılmıstık yine.ve barısırken tek sartı buydu bidaha böyle bişe söleme demişti.yine yptım aynı hatayı![]()
11ekimde ayrıldık ama ara ara konustuk kısa görüşmelerimiz oldu bir iki defa.yalnız 29 ekimden beri ne sesini duyuyorum ne yüzünü görüyorum...
beni suclucaksınız biliyorum ama ben hatamın zaten farkındayım...
Canım evet ağır olmuş söylediğin hem çocuğunda suçu yokmuş kırılmıştır doğal olarak..Ben senin yerinde olsam bir adım atar özür dilerdim ve ona sevdiğimi söylerdim eğer istersen barışalım derdim..