• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerdeyken kavuşmayı bekleyip geldiklerinde ayrılanlarr...

CagLo<<< cok haklisin ama suda bir gercek aslinda kacan kovalaniyor derler ya aynen oyle ben kovaladim o kacdi , ben kacdikca da o kovaladi sonunda nekadar pes etti bilmiyorum tabi arada baska konularda olmadi degil... aama konu sahibi bence seninki sana geri donecek gor bak demedi deme :)) cunki askrden gelince sudan cikmis baliga donuyolar sanirim sasanliyolar bi naz bi tavir alip gidiyo baslarini aile icindede elbette pofpoflaninca nazi sana geciyo ee herseyin bir suresi var biraz gun gecdikden sonra doner gibi geliyo bana canikom :):6:

agzın bal yesinnnn:)keskeeeeeeeeee.ah anam ah devir deişti dedilerdiydide inanmadıydım:)
önceden kızlar naz yapardı simdi erkekler.barışırsakda bi tutcam elinden gel lan evlenek dicem:P :9:

Kizlar ama piskolojisi bozluyor diyorsunuz ya. O bence kisiligine ve nasil bir yerde askerlik yaptigina bagli.
İnsallah duzelir ve gene devam edersiniz.. Hakkinizda hayirlisi

Son düzenleme:
gökkuşağı sözlerinle aynı beni anlatmışsın ya benimkide şu anda öle bir tavır,bir kapris alttan alıyorum bakalım nereye kadar birde buluşma sorunumuz olmasa bizde iyi olmucak

ya bu beni 15 ay bekledi kaprisimide ceker sorunlarıda sineye ceker diyemi düşünüyolar acaba ya.burcu okadar safak saydık biz smdi gülüp egleniyo olmamız gerekiyoken siz de biz de sorunlar yasıyoruz hatta biz ayrıldık yani..hakettgimiz bu mu.umarım düzelirsiniz canım yaa

ya bu beni 15 ay bekledi kaprisimide ceker sorunlarıda sineye ceker diyemi düşünüyolar acaba ya.burcu okadar safak saydık biz smdi gülüp egleniyo olmamız gerekiyoken siz de biz de sorunlar yasıyoruz hatta biz ayrıldık yani..hakettgimiz bu mu.umarım düzelirsiniz canım yaa

ahh canım bend ebir bilsem ne düşündüklerini
siz barşıcaksınız canım bak görürüsün canım bizim sorunumuz benim evden çıkamamam ve onun herhafta sonu buluşmak istemesi:50:

inşallah canım ya ooofff.bendehafta sonları pek cıkamıyorum evden.offf burcu bizim dertlerimiz de benziyo sanki.arada bi nişan olsa rahatlarsın aslında...

inşallah canım ya ooofff.bendehafta sonları pek cıkamıyorum evden.offf burcu bizim dertlerimiz de benziyo sanki.arada bi nişan olsa rahatlarsın aslında...

en büyük sorunumuz bu oluyor malesef ve aileme karşı da tuhaf ben anlaşımıcam senin ailenle keisn diyo bende deidm acaba senin ailenle ben anlaşıcak mıyım meçhıul hala senin arkanda durucaklar mı dedim tanıştığımızda. denemesi bedava canım dedi bend etamam dedim bakalım annesiyle 1 kerede telde konuştuk bakalım bir gün gitcez inş.tanışmaya
ahh canım işe girebilse hemen sölücem o şimdi söle felan diyor ama işi olmadan sölediğimd ebu sefr istediğim gibi olmazki hemde ailesi zor duurmda kalır yani.

ahh canım bend ebir bilsem ne düşündüklerini
siz barşıcaksınız canım bak görürüsün canım bizim sorunumuz benim evden çıkamamam ve onun herhafta sonu buluşmak istemesi:50:

Ahhhh Iste bu kotu oluyor anlamiyolarda valla sende iki haftada bir cik canim napacaksin biliyorum zor ama bi tarafdanda guzel oluyor sevdigin kisiyle beraber olmak :) offff offff Tadi damagimda kaldi vallah :14:

ahhhh ıste bu kotu oluyor anlamiyolarda valla sende iki haftada bir cik canim napacaksin biliyorum zor ama bi tarafdanda guzel oluyor sevdigin kisiyle beraber olmak :) offff offff tadi damagimda kaldi vallah :14:

kesinlikle anlamıyor canım kabul etmiyor herhafta beraber olmak istiyormuş dedim olmaz öle şey nasıl çıkıcam dedim
sence bu iyi bir şey mi canım?

kesinlikle anlamıyor canım kabul etmiyor herhafta beraber olmak istiyormuş dedim olmaz öle şey nasıl çıkıcam dedim
sence bu iyi bir şey mi canım?

Evden cikabilsen iyi bir sey yani sevdigin kisi seninle beraber olmak istiyor o tarafindan bak benim olsa hosuma gider dusunsene bi "ben arkadaslara takilicam mac var" falan dese her zaamn ben olsam ne oluyo benden cok onemli olsa gerek diye dusunuyorum zoruma giderdi ama senin cikamadiginida her zaman dusunursek gercekden arada kaliyo insan karsi taraf anlamiyinca allah kolaylik versin ayni yerdeyseniz okuldan falan bir iki onemsiz dersleri atlayabilirsin napicaksin isi varmi bilmiyorum ama sanirim yok zaten calismaya baslayincada bu kadar sik gorusmek istemez diye dusunuyorum canimcim :) kolay gelsin :6:

evden cikabilsen iyi bir sey yani sevdigin kisi seninle beraber olmak istiyor o tarafindan bak benim olsa hosuma gider dusunsene bi "ben arkadaslara takilicam mac var" falan dese her zaamn ben olsam ne oluyo benden cok onemli olsa gerek diye dusunuyorum zoruma giderdi ama senin cikamadiginida her zaman dusunursek gercekden arada kaliyo insan karsi taraf anlamiyinca allah kolaylik versin ayni yerdeyseniz okuldan falan bir iki onemsiz dersleri atlayabilirsin napicaksin isi varmi bilmiyorum ama sanirim yok zaten calismaya baslayincada bu kadar sik gorusmek istemez diye dusunuyorum canimcim :) kolay gelsin :6:

herkes öle sölüyor ii bişey sunçta hep seninle olmak istiyor diyorlar canım ben çalışıyorum yıllık izinlerimi kullanmamıştım 2 gün kullandım gün boyu beraberdik zaten diyor ben işe giriyim anca o zman anlarsın beni diyor bu sfer senin yaptıklarını ben sana yapıcam işte anlarsın o zman benim neler yaşadığımı diyo:60:

kızlar daha önce bu konu acıldımı bilmiyorum aradım bulamadım...
burasıda bizlerin yeri olsun...
aylarca bekleyip hayallerinize kavusmaya bir adım kala ayrılanlar.buyrun dertleşelim...

cnm bnm merhaba, bende nişanlımı bekliyorum.
herşey kader kısmet, hepimiz ne olacağımızı bilmiyoruz.
dilerim herşey yoluna girer :70:

Canım üzüldüm..Ama anlamadığım tam olarak hangi sebepten ayrıldınız ve o mu ayrıldı senden?Birde ne kadar oldu ayrılalı?

ben de tam 15 ay bekledim askerliğini üstüne üstlük bide evliydik biz ama o naptı orda aldattı beni...şimdi sonuç olarak ayrıyız tabi ki de sadece emeklerim boşa gitti ona acıyorum..allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı.

ben de tam 15 ay bekledim askerliğini üstüne üstlük bide evliydik biz ama o naptı orda aldattı beni...şimdi sonuç olarak ayrıyız tabi ki de sadece emeklerim boşa gitti ona acıyorum..allah kimsenin başına vermesin böyle bir acıyı.

Ahh canım ya bu çok daha kötü evliyken bunu yaşamak Allahım sen kimsenin başına verme..Allah sabır versin arkadaşım çok zor..

Son düzenleme:
başlığı okuyunca kanım dondu ya. zamane erkekleri nankör anacım.. ne asker bekledim ne de bekliyorum bu yaştan sonra da bekleyeceğimi sanmıyorum :27: ama çevreden ve buradaki bacılardan nasıl hasretle ve acıyla beklediklerin biliyorum askerdeki sevdiklerini. yazık ya zaten ömür kısa. geçmiş olsun.

Bir erkek askerden gelmeden ne evlenmek ne nişan ne sevgili beklemeye gerek yok
Herşey iyiyse bile tersine dönebiliyor
Bence hiç gerek yok

Canım üzüldüm..Ama anlamadığım tam olarak hangi sebepten ayrıldınız ve o mu ayrıldı senden?Birde ne kadar oldu ayrılalı?

ayrılık sebebimiz cok sacma bi konudan cıktı kesinlikle benim söyledigim bi cümleyi yanlıs anladı.baktım o yanlıs anladı kavga büyüyecek bende bulundugumuz ortamdan ayrılmaya karar verdim ben gidiyorum seninle tartısamıcam dedim.oda otur dedi.o otur dedikce ben inadına yürüdüm gttim.sonra o da bana madem gittin bidaha gelme bende bidaha gelmicem köpek gibi peşinden getirtiyosun beni dedi.bu sekilde ayrılmıs olduk.ama beni yinede eve kadar bıraktı.git dedim madem ayrıldın gelme benimle dedim oda bu benim görevim dedi seni evine kdr götürcem dedi.ama işte en büyük hatayı nerde yaptım biliyomusunnuz ona ADİ dedim:(
ama cokkkk pişmanım yakıstıramıyorum bile agzıma bu kelimeyi.ya sen varya cok a dedim sustum.o da söyle söyle adisin dicektin dimi dedi.ben de evet öylesin dedim::(
askere gitmeden öncede demiştim bunu ona .ayrılmıstık yine.ve barısırken tek sartı buydu bidaha böyle bişe söleme demişti.yine yptım aynı hatayı:(
11ekimde ayrıldık ama ara ara konustuk kısa görüşmelerimiz oldu bir iki defa.yalnız 29 ekimden beri ne sesini duyuyorum ne yüzünü görüyorum...

beni suclucaksınız biliyorum ama ben hatamın zaten farkındayım...

Bir erkek askerden gelmeden ne evlenmek ne nişan ne sevgili beklemeye gerek yok
Herşey iyiyse bile tersine dönebiliyor
Bence hiç gerek yok

bence gereklilik meselesi değilki.elimizde olan bişey değil.17 yasındaydım onunla cıkmaya basladıgımda.hersey güzelken iyiyken sen askere gidiyosun bence gerek yok diyip ayrılamazdımki...yani bence kimse bunu yapamaz.yinede o 15 ay için pişman değilim kesinlikle hakeden bi insandı.yine böyle ayrılcagımızı bilsem sonunda,yine beklerdim...ama tek sıkıntım 15 ayın karsılıgında ikimizde mutlu olmalıydık:(

Back
X