Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

mavifeslefen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2017
64
99
3
Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. ❣️

Bu ne demek oluyor? kendimi kötü hissettiğim için sizin görüşlerinizi merak ettim. böyle bir cevaba şaşırdım.

Öyle soruya böyle cevap.
Yaşamadan bilemezsin. Belki aldatacak, belki uzaklaşacak belki de daha çok bağlanacak, sevecek. Her insanın kişiliği farklı. Askere gidince ortak kişiliğe bürünmüyorlar.

ben asker yolu bekledim, bana daha çok bağlandı.
oradaki dengesiz insanlar psikolojisini bozarken bende dinlendi.
bazen ona da diyorum keşke askerde olsaydın benimle daha çok ilgileniyordun o zaman diye :KK45:

Eşimi bekledim ben kısa dönemdi skinti olmadı telefonla konusuyodk sürekli çarşı izinlerinde goruntulu konuşuyorduk. Aldatma işi kişilik meselesi eğer boyle biseyi askerliği bahane edip yaparsa evlenmeden tanıdığın için mutlu olmalısın.

ben asker yolu bekledim, bana daha çok bağlandı.
oradaki dengesiz insanlar psikolojisini bozarken bende dinlendi.
bazen ona da diyorum keşke askerde olsaydın benimle daha çok ilgileniyordun o zaman diye :KK45:

iyi ki yazdın, içim rahatladı çok teşekkür ediyorum. :) daim olsun ilişkiniz inşaallah. hiç senden uzaklaşma ve soğuma gibi bir durum olmadı değil mi? şimdi bana 1 yıl dağ gibi geliyor, ne güzel sizin geçip gitmiş. :)

Eşimi bekledim ben kısa dönemdi skinti olmadı telefonla konusuyodk sürekli çarşı izinlerinde goruntulu konuşuyorduk. Aldatma işi kişilik meselesi eğer boyle biseyi askerliği bahane edip yaparsa evlenmeden tanıdığın için mutlu olmalısın.

Evet haklısınız. Aldatırsa zaten kurtulduğuma şükretmeliyim. fakat sorun öyle bir şey olur da benim ruhum duymazsa diye.. internetteki yorumları okuyunca iyice paranoyak oldum. size de çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. :)

Ben esimi bekledim. Bizde sogumayi gec tam tersiydi. Askerdeyken telefonlara bakiyodu. Gece sabaha kadar konusuyoduk. İnanirmisiniz onun yuzune hep uykusuz kaldim. Biseyde diyemiyodum. Haddinden fazla ilgili oldu benimki. Tabiki herkes bir degil. Korkmayin hersey olcana variyo eninde sonunda. Allahim hayirlisia gidip gelmeyi nasip etsin. Ankara etimeskuta kardesim acemi birligini orda yapti. Kapisina kadar yolladim. Senden sogumasini falan dusunme dua et. Simdi hic birimizin guvenligi yok. Allah askerime polisimize yardim etsin isallah.

Hiç asker beklemedim zaten beklemek de bana göre değil beklemezdim.
Ayrıca araştırma boş yere askere giden ne ara aldatacakmış acaba? Çok saçma, yapan yanında da yapar ruhun duymaz.

Çarşı izninde masaj salonları vs varmış. Ayrıca topluca o uygunsuz yere giderlermiş. Ayrıca artık telefon kullanılabildiği için facebookdan bir sürü kızlarla konuşurlarmış. daha neler neler. tabi doğruluğunu bilemiyorum, o kadar çok şey okudum ki.. son cümlenize katılıyorum, çok haklısınız. teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. :)

iyi ki yazdın, içim rahatladı çok teşekkür ediyorum. :) daim olsun ilişkiniz inşaallah. hiç senden uzaklaşma ve soğuma gibi bir durum olmadı değil mi? şimdi bana 1 yıl dağ gibi geliyor, ne güzel sizin geçip gitmiş. :)
tabi biraz da karakter meselesi ama hiç canını sıkma seni gerçekten seviyorsa sadece sana sığınır. hiç uzaklaşma ve soğuma olmadı aksine daha çok bana yöneldi inşallah siz de öyle olursunuz.
ankaraya yakınsan sık sık çarşı izinlerinde git yanına :)

Şimdi ben doğru mu anladım, askerdeki erkek sevgilisini mi aldatır diyorsun sen?

Evet. Çarşı izinlerinde bu aldatma olayları çok oluyormuş. Masaj salonları ve uygunsuz yerler ve artı internet üzerinden. Bir yerde okudum, askerken sevgilisini aldatanlar yazmış. iyice paranoyak oldum okudukça..

Çarşı izninde masaj salonları vs varmış. Ayrıca topluca o uygunsuz yere giderlermiş. Ayrıca artık telefon kullanılabildiği için facebookdan bir sürü kızlarla konuşurlarmış. daha neler neler. tabi doğruluğunu bilemiyorum, o kadar çok şey okudum ki.. son cümlenize katılıyorum, çok haklısınız. teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığınız için. :)

Benim eşim bu pisliklerin gırla olduğu bir ülkede yapmış askerliğini ama hiç ilgimi çekmedi zaten yasak gidemezsin demişti. Eşime de güvenirim yalan söylemez. Siz bir daha okumayın ve sevgilinizin aklına da bunları koymayın.

Ben esimi bekledim. Bizde sogumayi gec tam tersiydi. Askerdeyken telefonlara bakiyodu. Gece sabaha kadar konusuyoduk. İnanirmisiniz onun yuzune hep uykusuz kaldim. Biseyde diyemiyodum. Haddinden fazla ilgili oldu benimki. Tabiki herkes bir degil. Korkmayin hersey olcana variyo eninde sonunda. Allahim hayirlisia gidip gelmeyi nasip etsin. Ankara etimeskuta kardesim acemi birligini orda yapti. Kapisina kadar yolladim. Senden sogumasini falan dusunme dua et. Simdi hic birimizin guvenligi yok. Allah askerime polisimize yardim etsin isallah.

çok sağ olun çok teşekkür ediyorum. :) sağ salim kavuşmuşsunuz, ne mutlu.. umarım benim sevgilim de ilgili alakalı olur. yeter ki sağ salim gelsin aslında bu bile yeterli. amin inşallah. Allahım korusun hepsini. size tekrar çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp paylaştığınız için. :)

Back
X