• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

Ben taze asker yareni olarak aklındaki soruları elimden geldiğince yanıtlayayım. :KK48:
Senin yaptığın aynı şeyi bende yaptım araştırdım ve aynı sonuçları gördüm. Sadece internet değil çevremde ki bir çok kişi olumsuz şeyler söyledi. Her insan bir değil ama benim erkek arkadaşım daha çok bağlandı. Diğer aldatma meselesine gelince açıkcası bu karakter meselesi yapacak olan her yerde yapan ve karşındaki insana güveniyorsan gerisi boş tıka kulaklarını ve boşa moralini bozma. Ama şu var ki asker psikolojisi gerçekten çok zor kolay olmuyor geçen süreyi atlatmak tek çare sabır ve karşılıklı anlayış.
Öncesen bir üye de yazmış ismini unuttum kusura bakmasın. Asker yarenlerinin şafak sayma topiği var orayada bekleriz :KK15:

Çok teşekkür ederim gerçekten. :) bu süreçte bir soğuma olmadıysa ne güzel, bir nebze olsa da içim rahatladı. :) bazıları da "arıyor ama sesi buz gibi, başka adam geldi sanki yerine" demişler. ben galiba çok paranoyaklaştım gerçekten. topiğe geldim. tekrar çok teşekkür ediyorum vaktini ayırıp yazdın. :)

Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. ❣️
Bende nisanliyken bekledim eşimi. Kısa dönem yaptı 6 ay sadece telefonda görüştük izne gelmedi hiç bende gidemedim fakat birbirimize daha çok baglandik kıymetimi daha çok anladı diyebilirim :) icinde varsa aldatır askere gitmesine gerek yok bunun icin. Canınızı boş yere sıkıp askere gidecek adamı da uzmeyin boşuna bence. İyi düşünün iyi olsun inşaallah :)

Bende nisanliyken bekledim eşimi. Kısa dönem yaptı 6 ay sadece telefonda görüştük izne gelmedi hiç bende gidemedim fakat birbirimize daha çok baglandik kıymetimi daha çok anladı diyebilirim :) icinde varsa aldatır askere gitmesine gerek yok bunun icin. Canınızı boş yere sıkıp askere gidecek adamı da uzmeyin boşuna bence. İyi düşünün iyi olsun inşaallah :)

çok sağ olun, çok teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığınız için. :) böyle yorumları tecrübeleri okudukça içim nasıl rahatlıyor.. umarım her şey çok güzel olur ve inşallah benim sevdiğim de benden soğumak yerine bağlanır. :)

Çok teşekkür ederim gerçekten. :) bu süreçte bir soğuma olmadıysa ne güzel, bir nebze olsa da içim rahatladı. :) bazıları da "arıyor ama sesi buz gibi, başka adam geldi sanki yerine" demişler. ben galiba çok paranoyaklaştım gerçekten. topiğe geldim. tekrar çok teşekkür ediyorum vaktini ayırıp yazdın. :)

Rica ederim ne demek. Bu yaşadığının ne olduğunu çok iyi anlarım bende yaşadım aynısını kafam sorularla doluydu biliyorum seninde öyle nasıl olacak, nasıl konuşacağım, nasıl göreceğim...
İnan yaşadıkça öğreniyorsun zor ama gözünde büyütürsen daha zor. Kötü olduğu dönemler oluyor olmuyor değil ama bu ikimizin arasındaki ilişkiyi olumlu etkiledi gelince yapacağımız şeylerden bahsederek daha da güçlendi sevgimiz. Ne zaman istersen konuşabiliriz. Topiğe de yaz. Öpüyorum çok :KK15:

Genelde konuları okurum ama ilk defa yorumda bulunuyorum. Bunun sebebi de asker yolu beklemenin ne demek olduğunu bildiğimdendir.
Benim de sevgilim askere gitti uzun dönem bende onu bekledim. Aklıma hiç aldatma gibi bir şey gelmedi. Benim gördüğüm onların orada bize daha çok ihtiyacı olduğu daha çok bağlandıkları. sabırlı olmak gerekiyor. Allah size de sevgilinize de sabır versin. Zor oluyor hiç geçmez sanıyorsunuz ama bir bakıyorsunuz ki bitmiş. Zaten oraya sizin için gidiyordur. Önünüzdeki engeli kaldırmak için, bir daha hiç ayrılmamanız için. Bence içinizi ferah tutup güçlü olun. Çünkü onun size çok ihtiyacı olacak

Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. ❣️

Bende bekledim uzun dönem gitti 18 ay dı ozaman..gelince evlendik ...sevginiz saglamsa hic bisi olmaz..aldatacak insan burdada altadir askere gitmesine gerek yok ki.. ama biraz seni zorlayabilir cunku psikolojisi orda bozulcak ozgurlugu kısıtlancak yorulcak bunalcak belki seni herzaman arayamıyacak tavsiyem onu orda sıkmaman.. ilgin azaldi nie aramiyosun mektup yaz falan bunaltma yoksa zaten bunalim kacırırsın adamı..sabirli olmak lazim

Ah be canım sen o kadar zaman soğumayıp onu bekledikten sonra o hiç soğumaz merak etme.Daha çok özler seni.Hem zaten yeni değil uzun zamandır oturmuş bir ilişkiniz var.Hiçbir sıkıntı olmaz merak etme.

Ben taze asker yareni olarak aklındaki soruları elimden geldiğince yanıtlayayım. :KK48:
Senin yaptığın aynı şeyi bende yaptım araştırdım ve aynı sonuçları gördüm. Sadece internet değil çevremde ki bir çok kişi olumsuz şeyler söyledi. Her insan bir değil ama benim erkek arkadaşım daha çok bağlandı. Diğer aldatma meselesine gelince açıkcası bu karakter meselesi yapacak olan her yerde yapan ve karşındaki insana güveniyorsan gerisi boş tıka kulaklarını ve boşa moralini bozma. Ama şu var ki asker psikolojisi gerçekten çok zor kolay olmuyor geçen süreyi atlatmak tek çare sabır ve karşılıklı anlayış.
Öncesen bir üye de yazmış ismini unuttum kusura bakmasın. Asker yarenlerinin şafak sayma topiği var orayada bekleriz :KK15:
ben yazdım. askerde bir tanıdığım olmamasına rağmen sıkılınca açıp o topiği okuyorum da ben :D aklıma geldi konuyu görünce

Hic alakasi yok aksine erkekler askerde daha da cok baglanir sevgililerine:) tecrubeyle sabit:) hatta eski sevgiliminnbile askere gittiginde kor kutuk pisman dondugunu bilirim:) sevgilin seni normalde ldarmayacak bir tipse hic korkma. Aldatmaya meyilliyse askere gitsin gitmesin aldatir zaten. Ki askerlik bunun en zor hali:) tercihleri degismedigi surece bisey olmaz korkma:)

Asker yolu beklemedim ama her duyduğunuza inanmayın derim.
Güveniyorsanız evhamlara kapılmayın onu da üzmeyin.
Çevreden gidenlerden biliyorum hiç öyle aldatma filan duymadım daha çok bağlandılar aksine.

Sana şöyle söyliyim aldatma ve soğuma mevzusunun askerlik ile hic ilgisi yok.
Gönlü aldatma ve soğumaktan yana olan adam zaten bir şekilde yapar bunu.

Asker yolu beklemek cok sabir gerektirir.
Onun orada ki halini düşün. Eli kolu bagli gibi hissedecek kendini. Seni düşünecek. Acaba ne yapıyor beni aldatir mi diyecek. Çünkü kendisi istedigi zaman cikip gelemicek senden haberi olmayacak. Ama aranızda guven sorunu yoksa ve orada ona yeteri kadar ilgi alaka sevgini gösterirsen bunlari aklina getirmez pek.
Bazen sert çıkışlar yapabilir. Cok cok ağır hakaret ve laflar duymadigin sürece alttan almaya bak. Aradigi zaman moral ver hep. Iyi guzel şeylerden bahset. Gelecekteki hayallerinizden bahset. Onun oradaki anilarini gunluk yasadiklarini anlatmasina izin ver. Şaşırmış gibi yap mesela. Ara sira onu yureklendir. Anlatsin ki kendini iyi hissettsin. Ihtiyaclarini sor. Kisaca sabir sabir sabir. Ilgi ilgi ilgi. Diyorum.

Ayrıca sen olmasan orda zamani gecmez sevgilinin. Ne demisler sayili gun cabuk geçer. Ama insanın bekleyeni olunca daha guzel geçer. Gelmek için amacı vardır.

Allah bütün vatan evlatlarini korusun.

Şimdiden hayırlı tezkereler.

Sürekli erkeklerin içinde olmak onları yorduğu için daha çok sevgilisine bağlananı da var .
O kadar erkeğin için tek kızla yetinmeyip cümle alemi götüreni de .
Ama şunu diyeyim . Ülkenin ahvali ortadayken takıldığınız şey bence komik :-)
Hakkınızda hayırlısı .

Ben asker beklemedim ama evlendikten sonra 2 yıl ayrı kaldık.. askerlik gibi zaten polis okulundaydı.. Çok zor oluyor.. ama seni seviyorsa nereye giderse gitsin soğumaz ki.. aksine çok özler ..

Asker beklemedim de asker yolu gözler gibi 5 sene sevgilimi bekledim. Tabi telefon serbest olduğu icin konusmus olsak bile terör ve uyusturucu olaylarinin cok yogun oldugu bir yerde okudu. Defalarca patlamadan kıl payı kurtuldu, yasayacak ömrü olunca..
Tabi ben bu boyutunu yasadim.

Siz ya beni aldatirsa diyorsunuz?
Aldatacak olan adam siz dibindeyken de aldatir, siz dibindeyken de soğur.
Insan yeter ki birbirinin durumunu anlamaya çalışsın. Ruh halini anlamaniz lazim birbirinizi.

ben yazdım. askerde bir tanıdığım olmamasına rağmen sıkılınca açıp o topiği okuyorum da ben :KK70: aklıma geldi konuyu görünce

Çok iyi yapmışsın canım :KK68:
İnşallah böyle ziyaretçi olarak bakarsın içeriği çok zor :-)

Asker bekledim.
Günde 8-10 kere arıyordu, kafayı yemek üzereydim.
Kavga bile ettim yeter diye.

Üzerinize daha çok düşmesi de muhtemel.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş.

Bunun tam tersini çok duydum ben. Askerdeyken sevgilisi tarafından terkedilmiş arkadaşlarım var. Ama adam sizi hangi arada derede aldatacak onu anlamadım. O şartlarda sizin sesiniz, sizden gelen bir haber mutlu edecekken nasıl aldatacak ki? Uzun mesafe ilişkisi olarak bile düşünülebilir. Aslerlikle alakası yok bence. Dediğim gibi tam tersini çok duydum. Hatta askerde psikopata bağlayıp sürekli sevgilisini kısıtlayan erkekler. Benden ayrılıcak aldatacak korkusu olan erkekler. Şu kadar doldurmayın kendinizi.

Back
X