- 13 Ocak 2017
- 64
- 99
- 3
- Konu Sahibi mavifeslefen
Ben taze asker yareni olarak aklındaki soruları elimden geldiğince yanıtlayayım.
Senin yaptığın aynı şeyi bende yaptım araştırdım ve aynı sonuçları gördüm. Sadece internet değil çevremde ki bir çok kişi olumsuz şeyler söyledi. Her insan bir değil ama benim erkek arkadaşım daha çok bağlandı. Diğer aldatma meselesine gelince açıkcası bu karakter meselesi yapacak olan her yerde yapan ve karşındaki insana güveniyorsan gerisi boş tıka kulaklarını ve boşa moralini bozma. Ama şu var ki asker psikolojisi gerçekten çok zor kolay olmuyor geçen süreyi atlatmak tek çare sabır ve karşılıklı anlayış.
Öncesen bir üye de yazmış ismini unuttum kusura bakmasın. Asker yarenlerinin şafak sayma topiği var orayada bekleriz![]()
Çok teşekkür ederim gerçekten. :) bu süreçte bir soğuma olmadıysa ne güzel, bir nebze olsa da içim rahatladı. :) bazıları da "arıyor ama sesi buz gibi, başka adam geldi sanki yerine" demişler. ben galiba çok paranoyaklaştım gerçekten. topiğe geldim. tekrar çok teşekkür ediyorum vaktini ayırıp yazdın. :)