Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

Ahhhh inşallah sinsirellammm:KK50:

Beter değil, binnn beter olsunlar. Sürüm sürüm sürünsünler. Can çıkaramasınlar pislikler :bicak::KK11::sopa:

anamm çok pis gaza geldim:KK53: ama amin... Hakediyorlar çünkü:KK53:
Haha ağzına sağlık
Aminnnnnnn...
Kendi b.klarında boğulsunlar pislikler:KK53:
Coştuk iyice:D

Haha ağzına sağlık
Aminnnnnnn...
Kendi b.klarında boğulsunlar pislikler:KK53:
Coştuk iyice:KK70:
:KK70:kendileri b.k zaten onların, tastamam kendileriiiii.. Ayyy salon kadını çizgimden çıktım çok pardon:cool:

Sen nasılsın buarada canım? Bir pislikten kurtulmak dışında nasıl gidiyor hayatın? Herşey yolundadır inşallah :)

:KK70:kendileri b.k zaten onların, tastamam kendileriiiii.. Ayyy salon kadını çizgimden çıktım çok pardon:cool:

Sen nasılsın buarada canım? Bir pislikten kurtulmak dışında nasıl gidiyor hayatın? Herşey yolundadır inşallah :)
Biz istediğimiz kadar ağzımızı bozalım onlarla olduğumuz dönem kadar kayamayız çizgimizden:D
İyiyim şükür canım kendimi buldum eskiye dönüp bakınca kusasım geliyo:KK53:
Sen nasılsın iyi gördüm maşallah:)

Biz istediğimiz kadar ağzımızı bozalım onlarla olduğumuz dönem kadar kayamayız çizgimizden:KK70:
İyiyim şükür canım kendimi buldum eskiye dönüp bakınca kusasım geliyo:KK53:
Sen nasılsın iyi gördüm maşallah:)
Ayyy kesinlikle canım yaa.. Meğer ne kadar aşağılara çekiyorlarmış bizi:süslü:

İyiyim iyiyim çoooooook şükür, herşey yolunda. Hala o pisliğin bindiği arabanın borcunu ödediğimden, kredi günü gelince bir sinir oluyorum sonra aman ömrümün geri kalanını kazandım deyip hayatıma bakıyorum :) keşke çoooooook önceden bitseymiş, hatta hiç hayatımıza girmeselermiş dimi tatlım :KK19:

Ayyy kesinlikle canım yaa.. Meğer ne kadar aşağılara çekiyorlarmış bizi:süslü:

İyiyim iyiyim çoooooook şükür, herşey yolunda. Hala o pisliğin bindiği arabanın borcunu ödediğimden, kredi günü gelince bir sinir oluyorum sonra aman ömrümün geri kalanını kazandım deyip hayatıma bakıyorum :) keşke çoooooook önceden bitseymiş, hatta hiç hayatımıza girmeselermiş dimi tatlım :KK19:
Ahh keşke canım yaa:)
Ziyan olan yıllar işte
Ama Allah başka dert vermesin
Başkalarının başını yaksınlar pabucumun erkekcikleri:KK53:

Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. ❣️
Canım

Canım sıkma canını bende bekledim 5 senelik bir ilişkim vardı tabiki kavga tartışma hepsi olacak çünkü asker psikolojisi zor erkek için söylüyorum bunu sen sadece düzgün bir şekilde yanlışsiz bekle yeter...bak benim şimdi 1 tane kızım var ve evliyim

Evet askerdeyken sevgilisini aldatan çok oluyor hatta geri dönüşün de terk eden.

Benim sevgilim de askerdi. Gerçi mesleği buydu. O doğu da ben batıda 2 sene ayrı geçirdik.

Ama aldatmak askerlikle alakalı değil. Karekterle alakalı. Zaten karakterinde bu varsa orda da yapar, yanına geldiğinde de. Bunu zaman gösterecek sana.

Ben evlendim, iki oğlum oldu. Eşim uzaktayken yani sevgili iken daha çok bağlandı bana. Devamlı arar, saatlerce konuşurduk.

Umarım seninki de öyle olur.

Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. ❣️
Tam aksi olduğunu düşünüyorum. Erkeklerin askerde ilgiye ihtiyaçları artıyor , sevdiklerinin kıymetini daha çok anlıyorlar. İlginizi ve sevginizi eksik etmez , adamı saçma kıskançlıklarla sıkıp bunaltmazsanız eskisinden de daha çok bağlanır size.... Hayırlı tezkereler ikinize de..

Eski konuymuş :D adam çoktan askerden gelmiştir de neler oldu merak ettim şimdi :D

ankarada çok zor bir baskasiyla aldatir onu biliyorum ama baska sekilde yaparsa onu bilemem

Back
X