Askere gidecek sevgili.. (n'olur yardım edin)

Benim nişanlımda 2 hafta sonra asker uzun dönem:cry:
Ama hiç böyle endişelerim yok aksine her son dakika haberi geldiğinde nasıl iş yerinde sakin olacağım diye düşünüyorum:cry:

Bende asker bekliyorum ve benimkide ankarada. Ah erkekler bolumunde yarenler var birlikte bekliyoruz oraya gelebilirsin :KK51: uzulme bozulucak iliski hergun dip dibede olsaniz bozulur yani alakasi yok bence.:KK15:

Benim nişanlımda 2 hafta sonra asker uzun dönem:cry:
Ama hiç böyle endişelerim yok aksine her son dakika haberi geldiğinde nasıl iş yerinde sakin olacağım diye düşünüyorum:cry:

Bende senin gibi düşünüyorum.
Normalde de evhamlıyım askere gidince kendimi düşünemiyorum. Allah hepsini korusun, sağ salim gelsinler inşallah..

E sen de git o zaman yanında askere. O zaman soğumamış uzaklaşmamış olur.
yorumun sacmaligina, hafifligine, basitligine bakar misin yaa... bi de ole konuya bole cevap demis alaka varmis gibi. valla senin gibiler bi kapatsa parmaklarini kk'nın seviyesi baya bi level atlayacak. Allah akıl mantik cercevesinden cikarmasin.

yorumun sacmaligina, hafifligine, basitligine bakar misin yaa... bi de ole konuya bole cevap demis alaka varmis gibi. valla senin gibiler bi kapatsa parmaklarini kk'nın seviyesi baya bi level atlayacak. Allah akıl mantik cercevesinden cikarmasin.

Bende o kişinin cevabını okuyunca çok şaşırdım.
Çok güzel yazmışsın, çok haklısın.
Dert edindiğim saçma bir şey olsa dahi böyle basit bir yorum yapması çok gereksiz.
Sana ayrıca çok ama çok teşekkür ediyorum. :)

Bizde 3 4 yildir beraberiz sevgilim 6 aydir askerde oda uzun donem benimde ilk baslarda sen gibi korkularim endiselerim cok fazlaydi ama bilhassa iliskimiz daha kuvvetlendi saglamlasti aramizdaki bag daha sıkılastı en kotu yanı özlem üzmek sıkmak istemem bende oyle oldu ilk 1 2 ay hala kabullenememistim hergun agliyodum onu ozledigim icin ..

Olumsuz şeyler okumayın lütfen.
Nasıl aldatacak sizi orada Allah aşkına. Tam tersi bekleyen kadınlar aldatıyor örnekleri çok.

Asker yolu bekledim. Onların psikolojisini anlayamayız. Çok ağır.
Askerdeki sevgilime nasıl davranırım diye konular oku.
O adam senden daha çok düşünüyordur geride bıraktığı sevgilisini.

Güven vereceksin. İlgileneceksin. Ayrılacaksan bile askerdeyken sen ayrılmayacaksın.
İntihar eden, intiharı düşünen çok... Sen daha dikkatli olacaksın.
Basit şeylere bile yok yere kızabilir. Alttan alacaksın.
Sabretmeyi öğreniyorsun.

Mesajına geç cevap verince, seni aradığında geç açınca bir sürü senaryolar kurar. Asker psikolojisi çok ağır.
Yeri gelir seninle yazışmak konuşmak dahi istemez.
Sen hep güzel mesajlar at. Moralini bozacak şeyler söyleme. Griibim bile desen asker adam onu büyütüyor üzülüyor.
Her ufak hastalığı söyleme.
Gereksiz tartışmalar yapma.

Hic oyle dusunme tatlim bende esimi bekledim. Bizde 6 7 yillik sevgiliydik o zamanlar. Aksine daha duskun oluyor. Cok ustune gitmemeye calis psikolojilerinde degisiklik oluyor bu bir gercek. Daha hassaslasiyorlar.

Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

Şimdiden hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. ❣️
Herkesi farkli etkiler elbet ama genelde uydurulan bi "asker psikolojisi" var ki, beni sinir eder.. Askerdeki er kişinin her türlü huysuzluguna, saygisizligina (aslinda adam gercek yuzunu gösteriyor) kılıf yapılan turden..
Elbette uzaklik zordur, bulundugu yere gore askerlik de zordur.. Ama aldatmanin, olmadik kavgalar üretmenin nedeni "askerlik" degildir..

Gercekten seven erkek ne sogur ne de aldatir. Benm nice arkadaslarm asker yolu bekledi geldiler ve evlendiler. Kisilikle alakali bir durum bu.

benim nişanlımda beş aydır asker şırnakta. ilk başlarda cok stresli oluyor noldu bişey mi geldi başına diye tedirginlik cok fazla oluyor ama zamanla herşey normal düzeye iniyor. bnce olumsuz düşünme beklediğin gibi olmayacak :)

Güzel hanımlar, benim yaklaşık 7 yıldır devam eden bir ilişkim var. Sevgilim 2 hafta sonra uzun dönem acemi birliğine askere gidiyor. (Ankara-Etimesgut) Bunun üzerine internette hep askerlik üzerine bir şeyler araştırıp durdum. Fakat psikolojikmen çöktüm. Okudukça psikolojim bozuldu.

Neredeyse %85 "askerdeki erkek sevgilisini aldatır, soğur, ayrılır" demiş. Nereye baksam bu cevapları gördüm. Zerre şüphem yok iken, şimdi kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. Keşke okumasaydım diyorum. Siz asker beklediniz mi? Nasıl oldu, davranışları farklılaştı mı soğudu mu? böyle bir durum yaşamasanız dahi görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.

eski erkek arkadasım askere gıtmıstı beklemıstım bende ama sacma sapan bı dusunce ile niye kafanızı karıstırıyorsunuz kı? Askere gıden nıye aldatsın ?? Aldatan kısılerın zaten ıcınde olan bse normalde de aldatır askerde de .. Guvenıosanız hıc sıkıntı yapmayın .. Asker psıkolojısı dıye bıse gercekten var her zamankınden daha cok destek olmalısınız ılgınızı vs bellı etmelısınız .. Zor bır surec ama bı sekılde gecıyor

Ne düşünürsen onu yaşarsın. Aldatacak diye hayat zehir edilir mi Allah akıl fikir versin. Askerde aldatmaz ,evlenince aldatır. Garantisi mi var . Bu kadar bağımlı olmayın. :KK20:

eski erkek arkadasım askere gıtmıstı beklemıstım bende ama sacma sapan bı dusunce ile niye kafanızı karıstırıyorsunuz kı? Askere gıden nıye aldatsın ?? Aldatan kısılerın zaten ıcınde olan bse normalde de aldatır askerde de .. Guvenıosanız hıc sıkıntı yapmayın .. Asker psıkolojısı dıye bıse gercekten var her zamankınden daha cok destek olmalısınız ılgınızı vs bellı etmelısınız .. Zor bır surec ama bı sekılde gecıyor
Dyg seni şafak topiğinden hatırladım canım, ayrıldınız mı? o_O

yok kız öyle deme. şimdiki sevgilimin asker yolunu gözlemek nasip olsun bana :)

Canım bildirimlerden kaçırmışım bunu kusura bakma şimdi cevap yazabiliyorum:))
Öyle zor bir dönem ki gerçekten sabır isteyen bir zaman. İnşallah nasip olur ve bitirirsiniz bir an önce canım benim ❤

Yorumları okumadan yazıyorum esim askerdeyken hemen evlenelim diye tutturmuştu,daha beni istemeye bile gelmeden yer bulamazsa diye babasına düğün salonu ayarlatmıştı, öncesinde evliliğin lafı bile olmamışken üstelik.
Yani bu durum belli olmaz.

Bu ne demek oluyor? kendimi kötü hissettiğim için sizin görüşlerinizi merak ettim. böyle bir cevaba şaşırdım.
Aaaaaaa siz alışmadınız mı burdaki bazı üyelerin kendi egolarını tatmin etmek amaçlı saçma salak yorum yapabildiğine... sorunuza gelişince alakasız bir araştırma olmuş tam tersi sizde o da seviyorsa aşkınız daha güçlenir emin olabilirsiniz ben ve çevremdeki çoğu insandan tastikli

Öyle değil bence onun askerlik pskolojisinden sen soğuyacaksn ondan. Yapmadıgı davranışları yapcak. Nereye gittin ne yapın telefonu neden açmadın vs vs. Cevap benim de 3 yıllık bir ilişkim olmustu zamanında gitti geldi askere beni aldatmış geldikten sonra soğudu uzaklaştı ayrıldık. Şimdi den bunları düşünme nasibinde olanı yaşarsın . Kafanı rahat tut. Sevgilinizeşimin askerde olmasının iliskinozde bi farklılık yaratmayacagini hissettirin . Kendinizde üstüne çok düşmeyin. Önce kendiniz !

merhaba canm evet ayrıldık ben ayrıldm daha dogrusu :) smdı hayatımın askını buldum ama umarm bedellı cıkar da tekrar asker yolu beklemem :)))))
Bende bulurum inşallah :) mutluluğunuz daim olsun :)

Back
X