- 5 Haziran 2015
- 255
- 53
- 28
- Konu Sahibi bayankapriss
-
bence fotoğraflarınızdan oluşan bi albüm yap ve kalp bi kutuya ufak tefek oyuncaklarla birlikte çukulata falan koy sonra bi karta şarkı sözlerinizi yaz ve kutuyu tülle kapa ve hediye et..
tam anlatamadım artık yaratıcılığınıda kat :)) keşke şal örseydin harika olurdu.. tesekkur ederim guzel fikrin icin canim atki ormustum zatenbes yildir birlikteyiz safak defteri hazirlamak istiyorm canm ama nasl bisey yaparm bilmiyorm
En guzel hedıye boş zamanlarında bol bol bksın.. Sevgılıyekıtap dıye bır sayfa var ordan asker sevgılıye dıye bıryer var oraya gır resımlerı ındır bırtane kucuk not defterı al yapıstır karsı sayfasınada komık anılarınızı vs yaz.. Ckkk anlmlıı oluyorarkadaslar sevgilim askere gitti. acemi birliginde suan dagitim izninde yanima gelecek ben. onun icin biseyler yapmak istiyorm hediye almak hediyelerden kutu olusturmak yada şafak takvimi hazirlamak gibi bu konuda fikriniz var mi
evet cok guzel olur tesekkur ederimEn guzel hedıye boş zamanlarında bol bol bksın.. Sevgılıyekıtap dıye bır sayfa var ordan asker sevgılıye dıye bıryer var oraya gır resımlerı ındır bırtane kucuk not defterı al yapıstır karsı sayfasınada komık anılarınızı vs yaz.. Ckkk anlmlıı oluyor
defteri nasl hazirladiniz canim bilgi verirsen sevunirmBiz kuzenimin sevgilisi için şafak sayma defteri yapmıştık geriye sayıyordu :) her gün için ayrı şeyler yazdık. tabii çoğunu ben yazdım edebiyatım iyi oluncaErtesi günü iple çekiyorum okumak için diyordu.
defteri nasl hazirladiniz canim bilgi verirsen sevunirm
anladm tesekkur edermBen yazıları yazdım sadece. Geri kalanı kuzen halletti şehir dışında olduğum için bilmiyorum nasıl bi defter yaptığını. Ama doğum günü tarihinden şafak bitene kadar yazmıştı tarih atarak. Her günün yazısı ayrıydı.
canim dedigin sayfayi bulamadm sevgili kitabi diye bir sayfa var ordada rsim yokaaaa
evet cok guzel olur tesekkur ederim
canim dedigin sayfayi bulamadm sevgili kitabi diye bir yer var ordada resim yokEn guzel hedıye boş zamanlarında bol bol bksın.. Sevgılıyekıtap dıye bır sayfa var ordan asker sevgılıye dıye bıryer var oraya gır resımlerı ındır bırtane kucuk not defterı al yapıstır karsı sayfasınada komık anılarınızı vs yaz.. Ckkk anlmlıı oluyor
Kitaplara tıklaman gerek olmazsa bn özel msj ile atayım sana .. Safak takvımıde resımlı yap buarada.. Özel gunler ksmnada mınık resm ypştr:)canim dedigin sayfayi bulamadm sevgili kitabi diye bir yer var ordada resim yok
buldum canim tesekkur ederim gercekten cok guzelmis özel günler kismi hangisi onu anlayamadmKitaplara tıklaman gerek olmazsa bn özel msj ile atayım sana .. Safak takvımıde resımlı yap buarada.. Özel gunler ksmnada mınık resm ypştr:)
canim indiremedm ben onlari yaKitaplara tıklaman gerek olmazsa bn özel msj ile atayım sana .. Safak takvımıde resımlı yap buarada.. Özel gunler ksmnada mınık resm ypştr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?