• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere giden sevgili...

Neler çektim neler bir Allah bir ben bilirim. Günlerimi ankesörlü telefon ya da telekomlarda ( ev hattı şehirler arasına açık değil iyikide değilmiş yoksa batardık -tatlicadiarzu- ) geçirirdim. Hele bide kavga ettik mi o askeriyeyi inlettiğim olurdu. Zor görünüyo daha başlamadan önce. İnsan çok tırsıyo. Ben bu adamı nasıl beklerim, 1.5 yıl ne yaparım diye ama acemi birliğinde ilk 1 ayı bitirdikten sonra artık yavaş yavaş alışıyosun. Usta birliğinde hepten rahat ediyosun. İçeri telefon sokuyolar. Nöbet kulelerinde sürekli bekleyen bir adam olur dışarıdan. Dışardan bi çok ihtiyaçlarınıda karşılıyolar ( Askeriye okursa yandım ben turkbayragi ) Hele o mektup yazmanın keyfi Allahım hiç bişeye değişilmez. Bide asker mektubu almak öyle duygulu oluyokii. Sevgilim olucak beyin askerden dönmesine 1 hafta kala hüzün çöktü bana. Gelmesin ya orda daha zevkliydi hayatımız diye sırnaşık şey Herhalde kafayı sıyırmışım iyice

canım 15 ay cok zor ama cokta güzel bütün dünyası sen oluyorsun..
değişim sadece acemilikten dagıtıma geldiğinde oluyo yani bizde öyle olmustu
allah ben nereye düştüm pskolojisimidir nedir resmen aptal gibi olmuştu fazla konusmuyo uzun uzun dalıyo
sonrada sarılıyodu o bi hafta hep böyle geçmişti bide bizim usta birliği kars tı 15 ay hiç izin kullanmadık
haftada 3 gun izmire ucak vardı burdan 7 de kalkıyodu karsa iner inmez 9.30 da izmire geri dönüyordu.. yani benimde gitmem imkansızdı.. sonra şöfor oldu cep tel sokmasıyla hersey daha güzel oldu.
ben sık sık kargo gönderdim arabayla oldugu için bütüngün, geldigi anda alabiliyodu ve acayip moral oluyodu.. senin acındana gelirsek eger benim gibi az dogu tarafına cıkarsa aramadıgı an birşey oldu sanıyosun. korkmaktan sıkılmaının mümkünatı olmuyor.. sosyal hayata gelince benimki normalde cekilmez derecede kıskanç bi şahsiyetten askere gidince kendi bana evde durma cık dolas demeye basladı bununda nedeni evde oturursam bunalırmışım sıkılırsım mış.. hoş ondan sonra ee bugun naaptın ne konustunuz kötü bişi oldumu muhabbetide insanı biyere gitmekten sogutuyor o ayrı.. orda bütünüyle burayı düşündükleri için bırakılmaktan acayip kokuyolar herhalde yani benimki bu yonde olmustu 15 ay hiç izin kullanmadık geldiginde aynıydı sadece dahada ilgili..

İçerik nedeniyle konunuz taşınmıştır Dıptıs hanımcım yerimseniben
Hiçbir şeycik olmaz, kır dizini bekle birazcık,
Beklemek güzeldir gelecekse beklenen :delphin:

ben de eşimi nişanlıyken bekledim 6 ay. ama çok üzücü ayrı kalmak ki ben bikaç günlük nişanlıydım daha. bence daha çok bağlanıyorsun birbirine. bikaç defa mektup yazmıştım onalara çok mutlu olmuştu hatta dönüşte getirdi şimdi evimizde yazdığım mektuplar. askerden sonra baya durgunlaşmıştı.ama bi süre sonra eski haline döndü. bence bi sınav çiftler için askerlik dönemi. sevginizi, bağınızı ölçüyorsun. her nekadar çok ağlamış olsam da,derslerime konsatre olmakta zorlanmış olsam da tecrübe etmiş olmak güzeldi. sana sıkı sıkı bağlanmış olarak dönemsi daha güzel..

desenize baya zor günler bekliyor bizi:gitme:
umarım çoook uzuk bir yerlere gitmezde arada ziyaret ederim kuzumu :çok üzgünüm:
börekler yaparda götürürüm beslerim:gitme:
ama mektup yazma işi hoşuma gider
çok severim ben, zaten normaldede sürekli beraber olsakda yazarım arada
ne bileyim orda daha net anlatabiliyorum daha açık olabiliyorum
kağıtta ve kalemde daha özgür hissediyorum kendimi:utangac:
hikayelerinizi okumak çok keyifli fikirler veriyor bana :kedi:

çok saolun kızlaropuyorumnanaktan
sevgimiz yada bağlılığımız konusunda şüphem yok ama dediğim gibi tecrübesizim bu konuda eyvahedigeldismile
beni neler bekliyor bilmiyordum, normalde kaprislidir askere gidince kök söktürecek anladığım kadarıyla :roflol:
karışmaz fazla ama gidince onsuz dışarı çıkmamıda sorun edecek büyük olasılıkbenneyaptımki
sonuçda o hapis gibi ve emir altında olacak benneyaptımki
başından beri o kadar sosyal bir ilişkimiz varki şimdi gidince kısıtlı zamanlarda sadece konuşabileceğiz :gitme:
korkutuyor beni bu durum ama seviyorum napayım bekleyeceğim Şeniz

gitmeden önce evlenme teklifide aldım yüzükde ama daha ailelere birşey söylemek istemedim ben
döndükden sonra söyleyelim dedim sanırım burda bir yanlışa düştüm :utangac:

Facede anana söyliyim mi sevgi sözcüklerimide ekliyip:3:

Benim de aklımda hep bu düşünce var son zamanlarda erteledikce erteliyoruz bu olayi ama kaçışı yok gidecek eli mahkum :) sanki günler hic geçmeyecek gibi geliyo simdi ama ben o gittiğinde calisiyo olmaktan yanayim yoksa vakit mi geçer diyorum ki geçer insan nelere alışmıyo önemli olan gidenin dönülebilecek yerlere gitmesi degil mi ama

aranızdakı muhabbete ve verdıgın destegede baglı bırazcık
benımde nısanlım gıttı gecen aralık
ve kolay bır askerlık gecırmedı
o 6 ay boyunca bırbırımıze dahada sıkı baglandık
Allah senden razı olsun der herzaman
sınırlı bır ınsandı,sınırı gecer dıyordum dahada sınırlı geldı ama :1:

Konuyu acali 1 yildan fazla olmus...
Gectigimiz ocak ayinda supriz bir sekilde askere alindi kuzum.
O kadar apar topar olduki vedalasamadik bile dogru duzgun.
Dagitim iznine kadar gercekden ikimiz icinde cok zor gecti. O agladi ben agladim.
Dagitim iznine geldiginde aptal gibi olduk :))
Bulundugu yer itibariyle telefon sokmasi imkansiz. Ankesorlu sirasi bekledi hep.
Bende ancak o arayinca sesini duyabiliyorum :(
8 ay bitti bile 6,5 ay falan kaldi :) 1 defa ben gormeye gittim :)
8 ay sonra ilk defa izin kullandi ve suanda izinde mis gibi geziyoruz:27:
Gercekden zor bir surecmis icinde olunca anlayabiliyorsunuz ama daha cok baglandiklari tartisilmaz bir gercek :27:
Rahat bir askerlik yaptigi icin bana sorunda cikarmiyor ama biraz sinirli olmus.
Oda gecici birseydir diye umuyorum, gecici degilse fena :/
Hic korktugum seyleri yasamadim, tamam arada gel gitlerim oldu elbet ama kopartacak derecede degil.
Birazda sevgilimin tutumuyla alakali birseydi bu. Ben naz yaptim cogu zaman o pis pisladi :p
O arada issiz kaldim, turlu sikintilar yasadim ve o bana ordanda destek verdi saolsun.
Bir iliskinin saglamligini anlamak icin boyle bir asama gerekli :)
Suan diyorumki o gercekden hayatimin anlami :) Allah'im nazardan korusun!
Asker beklemek herkese nasip olmazmis :P

Ve Son Olarak ŞAFAK : 195

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X