Askere gitcek sevgili ayrılmak istiyorum?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
1 sene önce çocukluktan arkadaşım olan biriyle bi ilişkiye başladım beni sevdiğinden emindim ufak tefek problemlerimiz oldu hep ama ona çok güveniyodum içimden istemsizce ona karşı büyük bi güven vardı buda yanına kalmama sebep olan en büyük etkendi . Tip olarak karakter olarakbana çok uygun değildi . İkimizde çok inatcı oldugumuz için sürekli tartışırdık toksik bi ilişkiydi yani . Sosyal medya üzerinden biriyle yazıştıgını gördüm yabancı biri . Terkettim o sırada çok ağladı 2 ay yalvardı sürekli kapıma geldi o sırada benim hayatıma başkaları girdi . bu ayın 21 inde askere gitcek . Bi şans veriyim dedim ve biz yeniden bi ilişkiye başladık sorunlarımı anlattım bana hak verdi değişeceğini söyledi . Güçlü bi insan değil hayatı belirsiz askerden sonra iş bulma telaşı olcak İki hafta sonra askere gitcek ama hiç öyle davranmıyo takıp canını sıkmak istemiyomuş . 15 gün var yani benim bildiğim insan sürekli sevgilisiyle görüşür ne biliyim gelince şöyle olcak böyle olcak askerde seni çok özlucem fln der. Askerlik konusu açıldıgında hayırlısı ya gider gelirizdiyo sadece . Dün tartıştık . İki günlüğüne onun eski okudugu yere eşyalarını almaya gitcektik küsüz gitsemmi bilmiyorum iki hafta sonra zaten 6 ay yok . Ayrılmalımıyım bilmiyorum anlaşamıyoruz mutlu edemiyo şimdi bıraksam çok üzülcek askerde bıraksam ayrı üzülecek biliyorum . Kafam çok karışık ? Kavga edince ona karşı içimde okadarkin var ki hepsini kusuyorum yani benim gözümde çok pasif ben güçlü bi erkek istiyorum en azından arkamda oldugunu bildiğim derdimi dinleyecek bi insan

Sevmiyorsunuz, beğenmiyorsunuz hiç bu insanı, ayrılın bence ama şimdi pek zamanı değil sanki. Kaç ay askerlik yapacak 5 mi? Dönünce mi ayrılsanız acaba?

Sevmiyorum değil aslında ben onu seviyorum ama öyle şeyler yaptıki soguttu kendinden . Aslında seviyorum ama kafa yapımız uyuşmuyo ikimizde çok inatcıyız ben çok planlıyım o dünya yansa umrunda değil kendi problemlerini bile düşünmez takmaz unutmaya çalışır benim problemim olunca da böyle davranıyo ve ben mutlu değilim bu yüzden
Sevmiyorsunuz, beğenmiyorsunuz hiç bu insanı, ayrılın bence ama şimdi pek zamanı değil sanki. Kaç ay askerlik yapacak 5 mi? Dönünce mi ayrılsanız acaba?

Aldatılmıştım
2 ayda araniza baskaLARI girebiliyorsa 6 ayda dugun davetiyeniz gider adama... ayrilin bence hazir askerdeyken 6 ay boyunca hazmeder. Size zirt pirt ulasamayacagindan kararinizdan da donduremez. Belki de iyilik yapmis olursunuz ikinize de.

Eninde sonunda ayrılacaksınız zaten o yüzden uzatmayın ayrılın bence. Kimseyi oyalamamış olursunuz.

Ayrıl daha iyi, bu ilişki falan değil , böyle biriyle nasıl mutlu olmayı düşünüyorsun ki..

sevmediğin beğenmediğin üstelik utlu olmaığın biri ise ne onu oyala nede kendini

Ayrılın bence. Şimdi üzülür ama bir süre sonra aklı başına gelir, çok şükür kurtulmuşum der.

Yeni birini bulana kadar mı tutuyorsunuz yanınızda. ama unuttuğunuz bir şey var. Ah almak.
süründürmeyin çocuğu ayrılın gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…