Askere gitcek sevgili ayrılmak istiyorum?

Bence daha fazla yorma kendini değişen ben değiştim diyip de seni inandırmaya çalışmaz tecrübeyle sabit. Değişsse ayrıca bu düşünceyi kafana sokmaz. Ayrılık kafana girdiyse bence bi ilişkide o da kolay kolay çıkmaz bence ayrıl çünkü zaten kaybetme korkusu olan bir insan her halinden belli ediyor kendini demek ki o da salmış artık ilişkiyi takmıyor

Fındık getiren çocuğu beğenmemiştiniz yine de düşündünüz, bu çocuğu da beğenmiyorsunuz ama bir ilişkiye başlamışsınız... gençsiniz diye hatırlıyorum. Gerek yok böyle sürekli ilişki kovalamaya. Herkesi değerlendirmeye almanız gerekmiyor. Olacak var olmayacak var... devam etmeyeceği belli , şimdiden ayrılın madem. 6 ayınız boşa gitmemiş olur (!)

Ayrilmak icin su gunmu bu gunmu diye soruyosunuz resmen kafaniza ayriligi koymussunuz askerligi beklemeyin. Karsidaki kiside cok rahat biriymis gamsizmis yani. 2 gun bakinir 3. Gun ikinizde yeni insanlari bulursunuz zaten

Son cümlelerinizde ne istediginizi bildiginizi apacik anliyoruz..
İstemediğiniz herşey bu adamdaysa baslamaniz hata cümlenizin sonuna da cok güvendiğim icin basladim iliskiye demissiniz sadece güveniyorum diye baslamak hata e anlasamadiginizi gördükten sonra 2 ay sonunda yeniden sans vermek?hadi şans verdiniz neyi düzeltecekse ne tip ne huy uyumsuz demissiniz..
Simdi yine bir ayrilik konusu ..hatalar tren olmus dertler derya olmasin .

Yakın bir erkek arkadaşımla konuşurken geçen,askerdeyken (hem de bir Doğu ilinde) sevgilisi tarafından terk edildiğinde yaşadığı acıyı,çektiği sıkıntıyı anlatmıştı...Bitirecekseniz şimdi bitirin..Toksik diye kendiniz söylüyorsunuz zaten...Vakit ve enerji kaybı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…