Askere gitmeden önce eski sevgilisiyle bulusmus :(

melek111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2011
16
0
36
İstanbul
meraba kzlar. benm nisanlım 3 ay önce askere gtti gecen haftada dağıtım iznine gelmişti gitceği gün birisi aradı bende kim o dedim sibeldi dedi. bana önceden anlatmstı 2 senelk cıktıgım olmstu sibel felan diye herneyse nisanlım gitti yolculadık. bende süpelendim bu sibele msj attım sen kadirle en son ne zaman bulustun dedm oda askere gitmeden 15 gün önce dedi yani 3 ay önce bulusmuslar :/ dediki kız biz ayrıldıktan snrada arkadaş kalmıstık askere gidicek diye görüstük sadece. ama benm hic haberm yoktu. suan nisanlımın evinde kalıyorum napcam bilmiyorum kendisine dha sylemedim bugn aradı konustuk blmiyorum kafam cok karıştııı yorumlarınızı bekliyorum

askerdeyken bile o kızla görüşmediği ne malum ?böyle şeyler telefonda konusulmaz ama yani ben olsam söylerım içimi kemireceğine onun içini kemirsin

ya bu erkekler gecmıslerınden neden kopamaz onlar makinist kızlarda vagon sanki

Son düzenleme:
neden görüştüğünün hiç önemi yokkk.mantıklı bi açıklama yapsa ne degişecek.senin haberin yok buluşmuşş eski sevgiliyle görüşmek bi kenarda dursun ismi geçse kopar bende ipler.içinde nası tutucaksın bunu ilk konuşmada aç konuyu amaç neymiş yanii eski sevgili işte eski

belki acı olucak ama nasıl ayrıldıklarını biliyomusun? nişanlın belki onu hala içinden atamamış olabilir sen nasıl kabul ediyosun ki eski sevgilisiyle görüşmesini telefonda bile olsa... bide senden gizli buluşmuş... iyi düşün mantığını kullan derim ama kızlada fazla muhattab olma belki kız yalan söylüyodur?

bence de neden gorustugunun onemi yok, nisanliniz hic uzatmadan kim oldugunu soylemis, kiz da ayni sekilde gorustuklerini soylemis, bu kadar rahatca soyleyebildikleri bi bulusmanin nedeni ne olabilir diye dusundum.

O kızın nisanlınızın hayatında ciddi bir yeri olmasa niye görüssün ki?
Eski sevgiliden dost olmaz bence.

küflü kaşardan tost, eski sevgiliden dost olmazmış:97:

Son düzenleme:
Bu kadar rahat olmaları ilginç değil mi ?
Sıkılmanı kasılmanı asla istemem ama nişanlını karşını al ve konuş hatta bu konuyu nişanlının ailesine aç ama kardeşlerine vs değil direk anne babasına ve eski sevgilinede hiç birşey çaktırma olabilirse ayakta tutmaya çalış olmuyorsada boş ver ne diye canını sıkıyorsun ?evet bi ömürü paylaşmak için söz verdiniz ama bi durum varsa dönen o olsun sen değil ...
Üzüldüm adına...
Ve senide anlamaya çalışıyorum çünkü aynı şeylerin bi benzerini daha önce bende yaşamıştım..

yalnız şuna şaşırdım aramış sende kimdi o demişsin kayıtsızca sibeldi demiş sende tepki oluşmamış. şimdi görüştüklerini duyunca niye oluştu yani anlamadığım için soruyorum cidden konuşmalarına değilde buluşmalarınamı kızdın??

şahsen bana bağnaz geri kafalı diyebilirsin ama eski sevgilisiyle buluşacak arkadas olacak adam bi zahmet benim birşeyim olmasın ne münasebet canım bitmiş gitmiş. eski sevgiliden dost falan ollmaz maksimum yolda görürsün bi baş selamı verirsin gider bu kadar medeniyet beni aşar

Bana göre affedilemeyecek Bir şey.. eskiden Ben de eski sevgiliyle arkadaş kalınaBilir görüşündeydim ama yaşayarak asla olamayaciğini eski duyguların mutlaka depreşeBileceğini gördüm.. o yüzden ennn fazla yolda rastlanırsa selam verip geçmeli.. öyle görüşmeler araşmalar.. yok tehlikeli durumlar.. muhaBBEt Bi yerden sonra eskilere mutlaka kayıyor.. gereksiz atraksiyonlar Bunlar.. ciddi Bi ilişkin varsa eskiden hoşlandiğin kişilerin Bile adını rehBerinden sileceksin, görüşmeyeceksin.. üstelik işin içinde daha vahim Bir durum var, yalan.. eski sevgiliyle arkadaşça görüşülüyor tamam da senin haBerin yok ? o zaman işin arkadaşça'sı kalmıyor işte.. Demek yapılmaması gereken Bişey ki senden saklanıyor, sana o gün Başka Bi yerdeyim diyor ama eski sevgiliyle görüşülüyor.. Ayrıca sen neden onların evinde kalıyorsun güzel arkadaşım ? açıkça söyle nişanlına, eşyalarını al evine git, tavrını mutlaka koy.. Bu davranışının ilişkinize ne kadar zarar verdiğini kendisi Bizzat görsün yaşasın.. Biraz fazla yüz vermişsin sanki.. Rahatça SiBel arıyor diyeBildiğine göre....

Bence kızl muhattap olmanız yanlış.Suç nişanlınızda.Arkadaş kalsa bile gizli saklı olmaz böyle.Küsün,ayaklarınıza kapansız,sonra belki affedersiniz.

valla kardesıne bıle guvenmıyecen kızın aklından ne gecıyo nısanlının aklından ne gecıyo Allah bılır

Böyle birşeyin mantıklı bir sebebi olamaz bile.
Eski sevgiliyle arkadaş kalınabileceğine inanmıyorum.
Gayet de rahat,umursamaz davranmış.
Kendi kendinizi yiyeceğinize,O'nunla konuşun daha iyi.
Hoş,bana kalırsa konuşulacak bir mesele bile yok.

ben olsam "sen böyle böyle yapmışsın, tamam sana kızmıyorum, madem böyle bi karar aldın,uygulayalım, eski sevgililerimizle dost olabiliriz demekki hayatım,kararına saygı duyuyor ve uygulamaya geçiyorum" derdim gayet sakin bi tavırla..o da orda kendi kendini yesin dursun acaba görüşür mü gerçekten diye..tabii görüşmiceksin ama onun yaptığını senin de yapmaya hakkın var; bunu hatırlar en azından..
bilemiyorum tavrım doğru mu olurdu yanlış mı ..ama ben böyle yapardım...

ya sibel aradıgında ev kalabalıktı telefonu benm elimdeydi numara cıktı bende verdm biri arıo seni dedm.
snra sordm kmdi diye sibeldi dedi. ama benm o an aklıma hic gelmedi sormak hngi sibel felan unutmustum bile o an sibelin eski cıktıgı oldgu. arayıncada sordum görüsmüssün dedm oda markete giderken denk geldik 15 dkka knustuk sadece sana söylediğimi sanıyodum yalns bsey olmadıki dedi istersen anneme sor sibelin nasıl bi kız oldugunu dedi. ben sana syledğimi sandıgım icin bu kadar rahat knustum dedi. annesine de sordum sibel öyle bi kız değl dedi kötü biri deil dedi art niyetli bi insan değil dedi. blmiyorm ama üstüne gittim biraz nisanlımın nasl bnden habersz yaptn dedm baskı yaptm özr diledi kötü bsey yapmıs olsam aklımdan geçse bile seninle brlikte olmzdım ck sviyorm seni üzdüysem özür dilerm felan dedi.. ama blmiyorm kaldıramadm ben hyla

Ben daha kötüsünü yasadım..Askere gıtmeden 2 hafta once baskasıyla cınsellık yasamıs..kızla gıotmeden de gorusmus...kız bı de yanına gıtmıs askere zıyaretıne...pislikk kız...veee ahh bu erkeklerrr...

iste beni kızdıranda habermin olmaması ama onun icin o kadar önemsizki. markete giderken denk geldk knstuk 15 dkka dedi. annesinede sordm oda sibel iyi kızdr knusmuslardır sadce öyle bsey olamaz felan dedi. blmiyorum ya off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…