Askere gitmeden önce eski sevgilisiyle bulusmus :(

aglamak acizliktir derler ama ben aglayınca kendımı daha huzurlu buluyorum..ak ağla çok da ağla hatta tutma kendını..o ân dua et..sabır dile..inan yalnızlıgını unutuyorsun..huzur oluyor ıster ıstemez..

sahsen ben aglamazsam catlarım , sinirlenırım cok sinirli bırıyım zaten ofkemı kontrol edemem aglamazsam..umarım sen de kısa zamanda yoluna koyarsın canım herseyı

dgru aglamak iyi geliyo bazen. ya hersey yoluna koyulsa bile derler ya hani bi kadın affeder ama asla unutmaz diye unutulmuyo ve insanı cok etkiliyo icinde ister istemez süpe oluyo hep.. keske bu hale getirmeselerdi bizi.. ne dersek diyelm yine sevgimiz ağır basıyo

eski sevgiliden arkadaş olmaz...

insanların amacı ne anlıyamıyroum.ayrılmışsın başkasıyla nişanlanmışsın gidiyorsun eski sevgilinle buluşuyorsun yani göze göze baktıgınız karşı karşıya oturduğunz zaman eskiden yaşadıgınız şeyler aklınıza gelmiyormu???

ne yani arkadaşca kardeşcemi bakıyorlar...
insanların arkadaş kelimesini bile kötüye kullandıgı devir..

hani evli çocuklu olursun, maddi durumun da müsait olmaz; çocuğunun hakkına girmemek için aldatılmayı sineye çekersin de nişanlı insan neden sinesine çeker de sevgim ağır basıyo falan der bilemedim

canım benim eski sevgilim de askere gitmeden eski kız arkadasıyla görüşmüştü tabi ki ben bunu sonra kızdan ögrendim. ve askerliginin yarısında beni bırakıp ona döndü ve bu kız onu zamanında aldatmıştı kızın arkasından demedigini bırakmıyordu ama gel görki askerdeyken beni onla aldattı. sonucta geçmiş geçmiştir ama senin erkek arkadasın askere gitmeden o kızla gorusmusse bence geçmişini silememiş. bu durumda nişan mişan dinleme yanlış bir hareketini ve o kızla bir daha görüştügünü konustugunu duydugun anda bırak derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…