• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Askere gitmek istemeyipte bana bir dert daha ekleyen esim!!!

Gunisigi bu

Kadinini her daim mutlu eden erkegin cani cennete
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2016
269
270
23
İyi aksamlar kizlar lutfen beni bi nebzede olsa icimi rahatlatikcak evime huzur katican tavsiyelere ihtiyacim var ..

2 yillik evliyim ..Bir kizim var Alah bagislasin 9aylik..Esimin bu sene askerlikte tecil hakki son buldu .Kendisi ogretmen ve sirf o 6 aydan kacmak icin senelik yuksek lisanssa basladi.Ben cildirmak uzereyim bi 4 sene daha ne olucak, nasil sonuclanicak, bedelli cikacakmi tekrar diye dusunmek istemiyorum ve haliyle esime karsi cok sinirli be suratsiz davranislarim oluyor istemsiz napmaliyim bu sure zarfinda

Tamam ,canim hayirlisi olsun diyorum ama yok kendimi kandiriyorum...

Canım zaten geciktireceği kadar geciktirmiş bence yapsın yüksek lisansı hiç surat asma sen de. Ya da aileden çevreden birisi konuşsun bazen erkekler kadınların sözünü dinlemeyeyim de ne yaparsam yapayım diye düşünüyor belki onların önerisi daha işe yarar.

Canım zaten geciktireceği kadar geciktirmiş bence yapsın yüksek lisansı hiç surat asma sen de. Ya da aileden çevreden birisi konuşsun bazen erkekler kadınların sözünü dinlemeyeyim de ne yaparsam yapayım diye düşünüyor belki onların önerisi daha işe yarar.
Herkes onu hakli buluyor...bu evvelindede hic ama hic askerlik mevzusunu dahi acmazdi ki hep gitmicem derdi benimde dusuncem ya kacis olmazda 4 sene sonrada bedelli cikmassa yuregim cok sikkin...

Bir de gitse Bebek'le evde yalnız kalacaksınız maaş vs de olmayacak siz çalışıyorsanız da hem eve hem askere bakmak gerekecek

Siz neden ille de hemen gitsin istiyorsunuz ki
Ya 4 sene sonrada bedelli cikmassa diye ...ya bi cocuk daha olursa diye..:110:

Bedelli çıkar muhtemelen. Anlamadığım madem bu kadar dert ediyordunuz askerlik meselesini, neden askere gitmeden evlendiniz çocuk yaptınız? Şimdi gitse çok mu iyi olacak?
Oncesindede hic gitme duauncesi cikmadi agzindan hep gitmem ben diyodu bende bu kadar dert edicegimi o zaman fark edememisim maalesef

De ayrı yazılır! Eşinizle dil bilgisi konusunda çalışabilirsiniz.

Gelelim konuya; nereye kadar kaçacak vatan borcundan? Şu vaziyette, bedellinin rüyasına bile yatılmaz. Seni çok haklı buldum, gidip bir an önce bebeğin küçükken yapsın, dönsün istiyorsun.

Umarım ikna edersin :)

Bedelli çıkar merak etmeyin 4 seneye kadar hele ohooo, çoluğa çocuğa karıştıktan sonra gitse iyi olmaz ki? Yapsın yüksek lisansını bırakın.

askerlik kolay iş değil ki.

adamın psikolojisini de düşünün. ben olsam ben de eşim gitmesin isterdim açıkçası ki sevgilim de bedelli yaptı.

bu konuda diretmenizi ters teper benden söylemesi.

çünkü "ya gidiver" demek dile kolay.

Benim nisanlim da bedelliyi bekliyor bana kalirsa keske gitse. Erkeklerin evlenmeden su olayi cozmeleri gerek bence. Sahsen ben de askerlik netlesmeden cocuk sahibi olmak istemiyorum...
Ama suan icin esine hak verdim. Sizi birakip gitmesi suan cok zor.

En kötü yere düşerse memnun olmayacaksınız akışına bırakın hayırlısı olur inşallah ..

şaşırdım size vallaha eşim istese de ben göndermem vallaha bedelliyi bekliyoruz bizde

Başlığı;
" askere gitmek isteyip..." diye okudum. İstemiyormuş adam, bu zamanda da yani.. Siz belirsizliğin stresine giriyorsunuz adam canının stresine giriyor. Haksız bi surat asma yani.

İyi aksamlar kizlar lutfen beni bi nebzede olsa icimi rahatlatikcak evime huzur katican tavsiyelere ihtiyacim var ..

2 yillik evliyim ..Bir kizim var Alah bagislasin 9aylik..Esimin bu sene askerlikte tecil hakki son buldu .Kendisi ogretmen ve sirf o 6 aydan kacmak icin senelik yuksek lisanssa basladi.Ben cildirmak uzereyim bi 4 sene daha ne olucak, nasil sonuclanicak, bedelli cikacakmi tekrar diye dusunmek istemiyorum ve haliyle esime karsi cok sinirli be suratsiz davranislarim oluyor istemsiz napmaliyim bu sure zarfinda

Tamam ,canim hayirlisi olsun diyorum ama yok kendimi kandiriyorum...
Canım benim eşim şuan askerde. 8 aylık aylık bir kızımız var. O giderken 3 aylıktı daha. O kadar zor oldu ki bunu biraz tahmin ediyorsundur. Tecili bitti gitmek zorunda kaldı. Yuksek lisans hakkinida kullanmisti oda bitti vsvs. Hatta konu acmistim atandigi kurumun erteletme hakkı var diye. Ama burdaki herkes bana gidip gelsin kurtulun dedi. Gerćekten üzerimden bir yuk kalktı. Yaklasık 45 gunumuz var teskeresine. Zor bir surec oldu ama şuan iyi ki gitmiş diyorum.

Hem bebegim babasını özlemiyor aklı ermiyor. Ileride gitse baba baba ağlasa telefonda çok daha zor olurdu. Hemde hayatımızdan bir engel sırtımızdan bir yük kalktı.
Mesela abim iş icin sehir dısında 3 aydır yigenim 18 aylık ve surekli aklına babası geliyor. Onu gordukten sonra gercekten iyi ki gitmiş diye sevindim. Insanın içi acıyor o çocuk babasını istedikce.

Ya 4 sene sonrada bedelli cikmassa diye ...ya bi cocuk daha olursa diye..:110:
görümcm 6 yasındkı cocuguyla gıtmıstı artık ertleyemmslerdı bedellıde cıkmamıstı bıde uzun donem cıkmıstı. tek avantajı guzel bı sehır ve maaslıydı.

Back
X