Canım üzülmeni istemem ama komondo er olarak yetiştiriyorlar. Sevgilim değil ama canlarım , dayımın oğullarının ikisi de orada yaptı birini direk hakkari şemdilliye gönderdiler , biri önce bolu da başka eğitimler aldı şimdi o da hakkaride. Bolu giden dağlarda hatta şuan. Allah yardımcıları olsun bitanelerimin. Genelde oradan doğunun sınır bölgelerine gönderiyorlar. Allah sanada hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.
Merhabalar ben moralinizi bozmak istemem ama benim eski sevgilimin de acemi birliği oraydı, komando er olarak. Buradan usta birliğine çıkanlar daha iyi eğitimli olduklarından genellikle doğu ve güneydoğu tarafına özellikle sınır bölgesine gönderiliyorlar. Buradan usta birliğine çıkma döneminde genelde sağlık sorunlarını bahane ederek engellemeye çalışıyorlardı bu durumu. Onun dışında evet çok sıkıntılı bir dönemdi 1 hafta telefonla görüşemedik, görüştüğümüzde de 2 dk mı ne görüştük.. eğitimlerin ağır olduğunu, ilk gittiği 20 gün boyunca duş alma imkanının da olmadığını söylemişti. Umarım daha iyidir şartları. Allah kavuştursun.
canım ıspartanın bi komondo yeri var bide normal piyade er yeri. benmki piyade er de canım, kuzenlerin komondodamı yoksa benm nişanlımın oldugu yerdemi?
Canım onla komando er olarak eğitim aldılar sanıım ama öğrenirim ben.
kızlar askeri ıspartada olanlar veya yapmış olanlar orası hakkında bilgi verirlermi?? yemek zor buluyoruz, çok agır egitimleri, ,zaman bulamıyorum aramaya dediçok üzülüyorum sizinkide öyle oldumu nolur yardım edin daha sonra usta birligi nerelere çıktı rahatlarmıydı? acemilikde bukadar eziyet gören egitimleri agır olan birini usta birliginde rahat bırakmazlar ordada agır olur diye düşünüyorum nolur biiri ' yooo benim askerim acemilikde rahat degildi ama usta birliginde çok rahattı ' desin nolur
kızlar askeri ıspartada olanlar veya yapmış olanlar orası hakkında bilgi verirlermi?? yemek zor buluyoruz, çok agır egitimleri, ,zaman bulamıyorum aramaya dediçok üzülüyorum sizinkide öyle oldumu nolur yardım edin daha sonra usta birligi nerelere çıktı rahatlarmıydı? acemilikde bukadar eziyet gören egitimleri agır olan birini usta birliginde rahat bırakmazlar ordada agır olur diye düşünüyorum nolur biiri ' yooo benim askerim acemilikde rahat degildi ama usta birliginde çok rahattı ' desin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?