askeri ıspartada olanlar veya yapıp gelmiş olanlar bi bakın

tkgrck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
1.669
5
66
Konya
kızlar askeri ıspartada olanlar veya yapmış olanlar orası hakkında bilgi verirlermi?? yemek zor buluyoruz, çok agır egitimleri, ,zaman bulamıyorum aramaya dedi:14: çok üzülüyorum sizinkide öyle oldumu nolur yardım edin:14: daha sonra usta birligi nerelere çıktı rahatlarmıydı? acemilikde bukadar eziyet gören egitimleri agır olan birini usta birliginde rahat bırakmazlar ordada agır olur diye düşünüyorum nolur biiri ' yooo benim askerim acemilikde rahat degildi ama usta birliginde çok rahattı ' desin nolur:14::14:

Canm acemide herkesi ezerler vakit bulamaz. bunun gibi bi sürü şahit var.
ustalığa geçtiğne rahatlarsınız merak etme :34:

Merhabalar ben moralinizi bozmak istemem ama benim eski sevgilimin de acemi birliği oraydı, komando er olarak. Buradan usta birliğine çıkanlar daha iyi eğitimli olduklarından genellikle doğu ve güneydoğu tarafına özellikle sınır bölgesine gönderiliyorlar. Buradan usta birliğine çıkma döneminde genelde sağlık sorunlarını bahane ederek engellemeye çalışıyorlardı bu durumu. Onun dışında evet çok sıkıntılı bir dönemdi 1 hafta telefonla görüşemedik, görüştüğümüzde de 2 dk mı ne görüştük.. eğitimlerin ağır olduğunu, ilk gittiği 20 gün boyunca duş alma imkanının da olmadığını söylemişti. Umarım daha iyidir şartları. Allah kavuştursun.

Son düzenleme:
Canım üzülmeni istemem ama komondo er olarak yetiştiriyorlar. Sevgilim değil ama canlarım , dayımın oğullarının ikisi de orada yaptı birini direk hakkari şemdilliye gönderdiler , biri önce bolu da başka eğitimler aldı şimdi o da hakkaride. Bolu giden dağlarda hatta şuan. Allah yardımcıları olsun bitanelerimin. Genelde oradan doğunun sınır bölgelerine gönderiyorlar. Allah sanada hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

Canım üzülmeni istemem ama komondo er olarak yetiştiriyorlar. Sevgilim değil ama canlarım , dayımın oğullarının ikisi de orada yaptı birini direk hakkari şemdilliye gönderdiler , biri önce bolu da başka eğitimler aldı şimdi o da hakkaride. Bolu giden dağlarda hatta şuan. Allah yardımcıları olsun bitanelerimin. Genelde oradan doğunun sınır bölgelerine gönderiyorlar. Allah sanada hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin.

canım ıspartanın bi komondo yeri var bide normal piyade er yeri. benmki piyade er de canım, kuzenlerin komondodamı yoksa benm nişanlımın oldugu yerdemi?

Merhabalar ben moralinizi bozmak istemem ama benim eski sevgilimin de acemi birliği oraydı, komando er olarak. Buradan usta birliğine çıkanlar daha iyi eğitimli olduklarından genellikle doğu ve güneydoğu tarafına özellikle sınır bölgesine gönderiliyorlar. Buradan usta birliğine çıkma döneminde genelde sağlık sorunlarını bahane ederek engellemeye çalışıyorlardı bu durumu. Onun dışında evet çok sıkıntılı bir dönemdi 1 hafta telefonla görüşemedik, görüştüğümüzde de 2 dk mı ne görüştük.. eğitimlerin ağır olduğunu, ilk gittiği 20 gün boyunca duş alma imkanının da olmadığını söylemişti. Umarım daha iyidir şartları. Allah kavuştursun.

amin tatlım çok saol. dedigim gibi benm ki piyade er olarak gitti bi umut işte inşallah daglara felan çıkmaz yaa çok korkuyorm . valla ben burda ölüp ölüp dirilirim.

kızlar askeri ıspartada olanlar veya yapmış olanlar orası hakkında bilgi verirlermi?? yemek zor buluyoruz, çok agır egitimleri, ,zaman bulamıyorum aramaya dedi:14: çok üzülüyorum sizinkide öyle oldumu nolur yardım edin:14: daha sonra usta birligi nerelere çıktı rahatlarmıydı? acemilikde bukadar eziyet gören egitimleri agır olan birini usta birliginde rahat bırakmazlar ordada agır olur diye düşünüyorum nolur biiri ' yooo benim askerim acemilikde rahat degildi ama usta birliginde çok rahattı ' desin nolur:14::14:

canım benim sevgilimde acemliğini orda yaptı orası komando yeiştiriyor direk doguya yolluyorlar
benimki suan agrıda devam ediyor askerliğineee için rahat olsun ama öle yada böle yapacakkkkk acemilikde zor oluyor biraz orası ama sıkcan dişini

Krdesım gecen yıl acemı bırlıgını ısparta 40.piyadede yaptı
çok zorlanmıstı kılo vermıstı telefon ıle bırkac gunde bır belkı gorusebılıyorduk
buyuk ıhtımal dogu cıkıyor ;benım kardesım mus varto karakoluna gtmıstı 12 ay boyunca cadırda kaldı ancak oyle ıyı komutanlara denk gelmıstı ki
oldukca rahattı ,psikolojısı herseyı yerındeydı .
gunde 12 saate yakın uyku uyuyor ve de çok lezzetlı yemekler yıyordu yemeklerı.
hergun dakıkalarca telefond konusabılıyor idik
içinizi ferah tutun.buyuk ıhtımal dogu olacak ancak batı da çok çok kötu sartlarda kotu komutanlarla askerlık yapanlar var
Allah yardımcısı olsun ,hayırlı tezkereler

Benim eski sevgilim acemiliğini Ispartada yaptı canım ustalığında rahattı Bayburt'a Trabzon'a falan yolladılar tabi ne yaşar ne yaşamaz bilinmez asker psikiolojisi:ssz:

Back
X