• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerim tetik parmagini kullanmıyo ve çürük almak istemiyo:(

zamansiz_

hayata gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
5.581
2.439
448
kizlar. .sevdigim iki aylık asker. gecirdigi is kazasi nedeniyle sag işaret parmaginda yabanci bi cisim var..tetige basamiyo kesinlikle:KK43:..acemikte revire gidip baktirmisti,ustada baktir demişlerdi,acemi birliginde ki komutani da ustada mutlaka baktir bu sebepten çürük bile alabilirsin demisti..ve askerim curuk almk istemiyor..ya doktora bu şikayetini soylemezse? bide tuncelide kotu bi karakola dustu nasil koruyacak kendini:KK43:

esi,dostu,sevdigi bu durumu yasayan var mi kizlar bi yardimci olun.

ayy allah yardımcısı olsun tüm askerlerimizin inşallah çürük almaz :(

ya belkide çürük vermezler git tedavi ol diyorum..ya verirlerse diye gitmiyo

Acemilikte baktırmıştı dediğinize göre şu an acemi değil. Acemi birliğinde atış talimleri yapılır nasıl geçti onları? Geçebildiyse demek ki bir şekilde o tetiğe basabiliyor, tetiğe basamayan adamı "tehlikeli" yerlere göndermezler zaten.

Çürük verseler ne olacak ki, canından kıymetli değil ya. Aileniz sorun eder diye mi düşünüyor acaba? Bence ona artık böyle şeylere takılan insanlar olmadığını anlatın. Onun canının hem siz hem aileniz için yapacağı askerlikten daha kıymetli olduğunu vurgulayın. Neticede sahte çürük raporu almayacak ki. Gerçekten askerliğe elverişsiz bir durumu varsa amirleri ne derse onu uygulamalı.

Askerim ne ya??? Tuhaf geldi.

Niye çürük raporu almak istemediğini anlayamadım. Millet binbir türlü yolunu arar, bazısı da rahatsız olduğu halde istemez. Ama eğer silah kullanamayacak durumdaysa muhtemelen verecekler raporu. Bir çözümü olduğunu sanmıyorum.
bende koptum askerimm ne varoş bi tabir. kusura bakmasın arkadaş ama D:

Kendi cani ve nobetteyken olabilecek aksiliklere karsi diger arkadaslarinin canini tehlike atmamali hic bir asker. Stratejik bir yere verdiklerini dusunsenize maazallah her sey olabilir. Parmagi o sekilde olanlara curuk raporu veriliyorsa gidip almali o raporu. Askerlik spor amacli degil sonucta, gerektiginde o silahi kullanacak yeterlilikte degilse orada durmasi sirf kendine degil herkese zarar.

Sirf curuk raporu almayip karizmayi cizdirmemek istememesinden dolayi, gerektiginde o tetige basamazsa neler olacagini dusunuyor mu acaba ?
Curuk raporu almak istememesi mi onemli yoksa caninin guvenligi mi ? Ustelik bu yaptigi bir tur suc degil mi. Bunu bildirmesi gerek.

sacmasapn bi bilerek almis diyecekler dusuncesine sahipti ..konustuk mecburen gidicek . gittigi yer oldukca tehlike

Askerim mi .. öfff ne itici bi kelime. Konu sahibi bosuna alinma, cidden bu kelimeyi kullanma hicbi yerde bundan sonra. Gercekten itici ve komik..
Onun disinda, bi arkadas da belirtmis. Bunu saklamasi suctur bana gore de. Bedelini caniyla daha fenasi yanindaki masum kisilerin caniyla odeyebilir!!! Curuge cikma gibi sacma korkusu yuzunden insanlarin basina is acmasin.

Zamansiz birkac gundur sana denk geliyorum senin sevgilin inat inat adamada soz gecirilmez usta birligine geldi ee acemide nasil atis yapti

askerim yazınca komutansın sandım :D dedim niye o kadar üzülüo ki :D

Back
X