Askerimi beklerken megersem nelerle mesgulmus..

betulzkl

gönlüm..nereye böyle
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
43
0
86
Diğer
Hayirli sabahlar kizlar,

Söze nasil baslamali bilmiyorum, o kadar üzgünüm.. :sinifsinif: Birkac aydir asker yolu beklerken dün neler oldu hala inanamiyorum.
Dün carsi iznine cikmisti ve akrabasina gitmisti. Facebook sifresini bildigimden dolayi, dün evden cikmadan önce bi girmek
istedim facebook'a. Girdim ve arkadasiyla olan konusmalarina sahit oldum. Izmir'de askerligini sürdürdügü icin arkadasi
izmir'in kizlari nasil diye soruyor, benimkide 'yok böyle bisey' diyor. Cok güzellermis falan.. Arkadasi da 'ee ciksana,
ne isin var iceride' diyor. O da buna karsilik 'birazdan ava cikacam zaten' diyor.
Ben yazilanlari gördügüme inanamiyorum, sanki tamamen farkli bir insan var karsimda.
Kiz avina cikacakmis bide, sastim kaldim. Titremeye basladim o anda, inanamiyordum.
Biz bu yaz evlenmeyi düsünürken böyle bu tür seyleri düsünebiliyor bu erkek.
Aksamda kendisini aradim, icimi döktüm..saydim tek tek yüregimden gecen seyleri.
Bide bana ne söylese begenirsiniz kizlar? 'erkek arkadaslarimla o tarz konusamiyacakmiyim' diyor bide.. :1ninca:
Bende normal olmadigini ve bunun yüreksizce bisey oldugunu söyledim. 'Seni aricam sonra' dedi, ben ise
'aramana gerek yok artik, konusmak istemiyorum seninle' dedim.
Aricam diye söyleyen insan aramadi dün, ne de bu sabah..en azindan ugrasmasini beklerdim ama yüzü yok tabi aramak icin.
Gerci arasa bile konusmayi düsünmüyordum ama.. Ailesiyle, akrabalariyla tanismistim. Annesini arayip bunlari söylemeyi düsünüyorum, bilsinler.
Kizlar, sizde maillerle veya baska yerden bu tür konusmalari yakaladiginiz oldumu?
Bu resmen aldatmak degilmi, sorarim size?
Ne kadar kirilmis olsamda aklima yasadigimiz güzel anilar geliyor..senağlama kararli olmak istiyorum ve bu kararimdan dönmek istemiyorum.
Rabbim askerde sevdiklerini bekleyenlere bu tür seyler yasatmasin. Sevginiz daim olsun kizlar..

Son düzenleme:
canım bencede yazdığı şeyler normal değil,bu yazılanlar aldatma değil ama aldatmış vede aldatacak olduğunun göstergesidir,orda ''ben ne bileyim kardeşim,betülzkl'den başkasını gördüğümmü var'' demesini beklerdim,

yüzü olmadığı için değil aramamasının sebebi,öyle olsaydı bu kadar umursamaz davranmazdı,çünkü bi kere yaptığı hatanın farkında değil ''arkadaşımla konuşamıycakmıyım ben öyle'' diyo,demekki bu ona gayet doğal geliyo,aramamasının sebebi de ''betülzkl şimdi kızgındır gitmiyim üstüne bi süre aramıyım o özler illaki konuşur zaten sonra ben durumu kıvırırım oda beni affeder''

çok erkek tanıdım büyük ihtimal böyle düşünüyordur..affedip affetmemek sana kalmış ama affedeceksen bile en azından affetmiyor görünüp süründürerek burnunu sürt aklını başına getir,çünkü bu konuda bi kere taviz verirsen gerisini getirir

gerçekten çok sinir bozucu bi durum. tabii her iki nedenden dolayıda olabilir öyle sölemesi.
1-belki gerçekten arkadaşına öylesine demiştir.
2-sevgi değilde alışkanlığı vardı belki, ve geçti..
aramaması iyi değil tabii.belki suların durulmasını bekliyordur..

bu arada ne kdr zamandır askerde?

gerçekten üzücü bi durum. sen burda onu düşünüp üzülürken sabırla onu beklerken onun böyle yapması gerçekten kırıcı. ama bi de erkekler arasında şey var birbirlerine sevgililerini sevdiklerini sadık olduklarını söylemekten nedense pek hoşlanmazlar. umursamazmış gibi görünmeyi severler. belkide arkadaşına aklnca hava falan atıyodu. ama yine de yaptığı çok kırıcı. ve en azından senden yeterince özür dilemesi gönlünü almaya çalışması gerekirdi. arıcam diyip aramaması da çok kırıcı. affediceksen süründür bence de. affetmiceksende sil gitsin. bence ailesine falan anlatmanın sana bi faydası olmaz. boşver ne hali varsa görsün.

evet benımde basımdan buna benzer bır olay gecmıstı eskı erkek arkadasımla.
askerdeydı bende sıfresını bılıyordum aynen senın kı gıbı.
tabı bu askerdeyken erkek arkadasları bunu tesvık eden tahrık mesajları yazmıs.. bılırsınız ıste askerdekı erkeklerı, fazlasıyla abaza olurlar( cok afedersınız)
eskı erkek arkadasım hıc oralı olmamıstı benı sevdıgını yazmıstı oyle seyler olmaz vs. gıbılerınden...
yanı demem o kı senın sevgılının sana verdıgı deger ortada her ne olursa olsun boyle seyler yazmaması gerekırdı!
aramaması da piskınlıgınden baska hıc bır seyden degıl..
annesı ıle aranız sıkı fıkıysa ac soyle hıc gocunma...
irtibatınıda kes o cocukla...
oldu yavrum sen adamı bekle, o askerdeyken hıc bır erkege yan gozle bakma oda kız avına cıksın! varmı boyle bısey... anında sepet havası cek ona, anında hemde....

Allahım korusun ya. Valla kusura bakma cnm ama okuyunca 2 kere vurdum tahtaya. Çok zor bişey yaşamışsın. Bende uğraşmasını beklerdim. Allah yardımcın olsun cnm

Böle yazılar okuyunca çok üzülüyorum yaa mafoldumben Canım yaptığı affedilicek bişey değil bence, arkadaşıyla bu tür konuşmalara girmesi hiç hoş değil.. sen onu ne umutlarla bekliosun onun yaptığına bak. Hiç hakkedilicek bişey değil, affetsen bile bu senin aklına geldikçe kendini üzüceksin. Bırak gitsin

Cnm sen de asker bekliyorsun üzülme. Yüksek tut moralini.

Cnm sen de asker bekliyorsun üzülme. Yüksek tut moralini.

Benmki şuan çarşı izninde bu son çarşıları acemideki, arkadşları hepberaber takılalım demişler, dedi seni bırakıp gitmek istemiyorum, bende haftaya burdasın zaten git değişiklik olur dedim.. bilmiyorumkismile demesemiydim yaww =)

offff sinir oluyorum böle erkeklere yaaa
kendince bi zaman belirle 2 gün 3 gün falan aramassa aç anasına söle ondan sonrada sakınnnnn yüz verme ne halt ederse etsin avladığı kızlarla klava:

O DA BISEYMI BENkocamın MSN SINDE GORDUM OOOOOOOOOOO NAPCAN

aman ya bırak gitsin askerligi bitince ne halt yicek pasa pasa donucek ava cıkıyomus lafa bak ya..annesini arayıpda deme hic bosver ugrasma bence uzak dur sinir oldum cocuga he anlamıyorum yani seni bekleyen bir kız var onun yaptıgına bak..

böyle erkekten hayır gelmez canım hiç boşuna üzme kendini sen...
benim sevgilimde askerde,hemde izmirde....
birde şoför devriye askeri altında araba kızlar fıldır fıldır dönüyormuş etrafta...
bir kaç tanesi tanışmak istemiş aracı gönderip ama oralı olmamış...
bir adamın içinde varsa zaten bunu her şekilde yapar zaten sevgilisi olsada olmasada...
senin kininde içinde var bu canım hele askerde güdüleri daha çok çoşmuş belli ki...
annesni arayıp birşey deme bence yanlış bir davranış olur...

Normal değil tabi ki. Bunu sadece konuşmuş olması haklı bir durum mu ki eyleme geçmediğini nerden bileceğiz. Eyleme geçmediyse bile düşüncesi bile iğrenç.

Sen de kız arkadaşlarınla böyle konuşsan nasıl olurmuş, anlayışla karşılarmıymış.

Boşuna zaman harcama ve kendinide üzme derim. Değmez çünkü.

bende korkuyorum yaparmı böle şeyler dıyemafoldumben

Ya noluyo bu erkeklereklava:
Şimdi bir sürü diyecek lafım var ama diyemiyorum işte
Kendi egolarını tatmin etme sanırım bunların ki üzülme ailesiyle birşey paylaşma üzüldüğüne değmez canım :umursamaz:

sen sadece seni askerde aldattığına eminmisn? bu zihniyette bi insan demekki normalde güzel bi kız görsee ava çıkıo dmekki kusura bakma ama terbiyesiz dicemm..
insan arkasında bekleyen insannın saygısına bu tarz laflar etmezz..sevgiyi geçtim saygıda duymuomuş demekki benm için aldatmak illa aynı yatağa girmek değil yolda bi kıza bakmak laf atmakk bu düşünceyi aklından bile geçirmektir...
seven insan arkadaş gazıyla bilmem ne yapmaz böle şeyler sen arkadaşlarına artistlik yapmak için ava çıkıcam şimdi diyebilirmisin?????aynı kendini yerine koy öle karar ver bencee...

Canlarim..cok sagolun, güzel seyler yazmissiniz. Fikirlerinizi yazmissiniz. Mehser haklisin, insanin icinde varsa yapar elbette.
Nerede olursa olsun.. Anlamadigim bi baska sey ise, askerde olan bi erkegin etrafinda neden döner kizlar?
Diyosun ya canim etraflarinda fildir fildir dönüyorlarmis.. Sasiriyorum yani..
Bide askere gidenlerin cogu ya nisanlidir yada evli benim bildigim. Yani cogunun basi bagli degilmi? fisfisfis
Askerde böyle oldu bi anda, demekki bana gösterdigi yüz gercek yüzü degilmis. Biliyorum ki, askerlikte bazi erkeklerin sevgisi daha da
yücelir sevdiklerine. Bu sevgisi yükselenler sahiden yürekten sevenlerdir bence.
Benimkinin icinde varmis demekki..bide 'ben cok cekingenim, hayatim boyunca bi kizin bile dogru dürüst arkasindan gitmemisimdir' derdi. :1ninca:
Biy, senin gibi düsünüyorum tatlim. Aldatmak illaki o kisiyle biseyler yasamak demek degildir. Bi baskasini farkli sekilde hayal etmek/düsünmek bile yeter.
Onu severken bile benimle tanismak isteyenler olmadi mi? Oldu elbette..ama ben hicbirisine bakmadim, düsünmedim bile.
Benim ne aklima nede gözlerime baska hayal girmedi ondan baska, onu sevdigim müddetce...

Bu arada sadece askerdeykenmi böyle aldatti beni? Onu bende bilmiyorum..

Ama beklemiyordum böyle bisey, güvenmistim cünkü ona. O arkadasiyla yazisirkenki okudugum
yazilari samimi bir arkadasimla paylastim. Maalesef onu da nisanlisi aldatmisti ve o arkadasim
onu af etmisti bi sekilde. Sonradan ayrildilar, olmadi bi sekilde..nasib degilmis. Simdi bi baskasi
ile evli ve cok mutlu, bana söyledigi birkac sey var. O söylemese aklima bile gelmezdi, o derece
güvenmisim demekki. Arkadasim dedi ki;' bu insanin bu yazilarini tesadüf eseri okudun, bunun
öncesi de vardir kimbilir. Belki sen görmeseydin sonrasi da olacakti' diye soyledi.

O anda düsündüm..sahiden bu ilkmiydi? Gerci artik bunun önemi yok, görmem gerekiyormus demekki. Rabbimde gösterdi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…