Askerimi beklerken megersem nelerle mesgulmus..

Bende isterdim canim, 'benim betül'den baska düsündügümmü var' desin.. Maalesef yaptigi hatanin farkinda da degil.
Tahminin büyük ihtimal dogrudur, benim sevgimden cok emindi. Bi sekilde af ettiririm diyordur...

aldattımı bılemem gunahını alamam ama aldatmaya megılli.kafa yormaya degmez. yolunu beklemeye degmez bırak bırak bırak...

gözbebegım iskandurunda yazmışınbilmiyorumkismile
sıl gıtsın dedım:kedi:
haketmıyo anlamında
yerimseniben

gözbebeğim iskenderun'da
Medeni Durumunuz: Bekar
Meslek: Mühendis
Yaşadığınız Yer: Diğer

Canim yaaa...simdi caktim davayi :1rolleyes:
Haklisin yerimseniben degistirmek lazim , gözbebegimdi o benim...

malesef bu bir başlangıç.. gerisi çok rahat gelecektir... tecrübelyle sabit bu dediğim malesefki... yolla gitsin.. sonra neden onu bana en muhtaç olduğu zamanda bırakmadım die dövünür durursunnnn

belki arkadaş arasında seviyesizce bi konuşma geçmiş olabiir evet erkekler böyle sululuklardan çok haz aırlar nedense seviyesiz şeyler
her neyse ama hadi yaptın bide sevdiğinin arkasında olsa yüreğim yanmıcak aramamış filan bence kendisini affettirmek için uğraşması senin çok değerli olduğunu hissettrmesi gerekirdi
bence sen arama
uzak dur
bırak onu seviyesizliğiyle baş başa kalsın
iç kimse senden daha değerli değill

Çok ucuz erkeklerden biriymiş partnerin.Artık yol mu verirsin,af mı edersin orasını sen tayin edeceksin canım.Sen de kendini hiç üzme.olumunekankayizsmile

Arkadasim adina üzüldüm...cook zor bi durum....
benimde basima buna benzer bi olay gecmisti....

benimde erkek arkadasim yani eski erkek arkadasim biz bir senelik bir ilskiden sonra benim evridigim kararla ayrildiktan sonra ayriliktan 5 ay sonra tekrar beni arayip benden defalarca hos süprizler yaparak benden özür dileyerek benle tekrar bisey düsünüdügünü söylemisti....istee ileriki hayatini benimle düsündügünü falan söyledi....ama ya o unuttu yada bana facebookun sifresini veridiginin farkinda bile degil...ve ben onun facebookuna girebiliyorum...normalde ayrildiktan sonra girmemistim...sonra bu tekrar benim karsima gecip de tekrar birsey düsündügünü söylediginde girdim baktim neler karistirmis mi diye....bi baktimki bizim beyfendide gram pismanlik,degisiklik yook....ben bunu kendisinede dedim bana beni istedigini ispatla dedim.....3 gün bekledim...ama hicbirsey olmadi bende sonsuza dek kapattim kapilarimi......suanda askerde.......zor oluyo ama hakkedene yapicaksin arkadasim....
cook zorr cook...maalesef erkekler bizler gibi sadik kalmasini cogu bilmiyor....helede tam yaslari oturmamis ise...cook zorr...Allah yar ve yardimcin olsun arkadasim....öptüm

ayy benim nişanlımda izmirde ve bu gün çarşı iznindeydi şimdi teslim olmuştur gerçi ama acaba neler yaptı.

Cevaplarinizi okudum kizlar, sagolun desteginiz icin.. Yuregimnereye dogru gercekten, biz erkeklerden daha fazla
sadik oluyoruz sevdigimiz insana karsi. Sende en dogrusunu yapmissin sahiden, ugrasmasi gerekirdi en azindan.
Gerci ugrassa bile af edermiydin/affetmezmiydin, sonuc olarak sana kalirdi o karari vermek.

Dün arayacagini söylemisti aramadi, bugünde aramadi.. Aramasini bekliyormuyum? Bekliyordum cünkü en azindan ugrassin istiyordum.
Bu kadarmi hemen kabullendi? Yada mydecember'in dedigi gibi biraz zaman gectikten sonra mi beni arayip beni ikna
etmeye calisacak kendince. Gerci beni arasa bile kizlar telefonu acmamayi düsünüyordum ama ne bileyim böyle hic
aramayinca..sastim kaldim.. Bide bisey daha var, dün beyefendi facebook'inin sifresini de degistirmis. Onunla konusmadan
önce yapmis bunu, buda ilginc dogrusu. O kizlarla ilgili sözlerinin yanisira 'hayat izmir'deymis, yasanacak yermis burasi'
diye söylemesi sasirtti beni acikcasi. Bu insan Istanbul'da yasiyor arkadaslar (Istanbul'un ne kadar güzel ve ne kadar yasanilasi
ve gezilesi bi yer oldugunu herkes bilir. Bu sözleri kiz mevzusundan sonra söylemesi sinir bozucuydu), is durumu falan belli degildi
askerlik sonrasi icin. Is bile ayarlamis Izmir'den, bunu benimle bile paylasmadi. Bu da üzdü dogrusu.. yasakkelime
Yasi da kücük olsa amenna, yasi 27. Yasla olmuyor kizlar, hani atasözümüz varya 'Akil yasta degil bastadir' diye. Sahiden cok dogru.

Bide su 'gözbebegim iskenderun' da' iletisini nasil silebilirim veya degistirebilirim.
Bilemedim ben, yeni üyeyim kk'ya :1rolleyes:

ınanamıyorum ya..
sen onu namusunla şerefinle bekleee o arkadaşlarıyla neler konuşsunnn.
yazık wallaaa sana diiL tatlım o sevgiline yazıkkk kişiliksiz insanmışş..
kusura bakma ama çok sinirlendim şimdii..
Resmen aldatmakk..
ıyi düşün kararını ver ya bunları yok sayıp devam ediceksin yada bu olanlara gözyummayıp tek kalemde siliceksin.. ?
şunuda unutmaki sevseydiii anında arardııı uqraşırdıı..o kendine bi hayat kuruomuş belliki oradaaa..
Allah yardımcın olsun hayatm..

Nasil olduysa az önce kac defa üst üste aradi...ve acmadim tabi

canım mümkünse tel kapa bence aradığında şok olsunnn...
sakın ama sakınnn ikna olma yaptığı aldatmada olsa olmasada ya affetme yada süründür orda rahat rahat fink atmasına izin verme sen o orda askerdeyken artık güvenemezsin ona bunu unutma canımm...

ne sinir bozucu bi durum canım erkek milleti bu bi kez yüz verdin mi gerisi gelir sen şimdi kabul edip devam etsen devamı kesin gelir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…