Askeriyeyi/karakolları arasak?

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
248
Bi kere daha oldu böyle. Yine hakkariydi galiba.. Halk karakolları aramıştı. Moral için.. Bi yandan teşekkür edip bi yandan aramayın Hatlar meşgul olmasın haberleşme zorlaşıyo demişlerdi.

Arasam nolur? Seslerini duymak istiyorum.

Demin konvoy geçti burdan. Bu tarihte asker gider mi bilmiyorum eğer gidiyosa asker gitti. Gitmiyosa eylem yapıyolardı.

Çok ağladım çok kötüyüm. Arasam konuşsam olur mu? Aramak isteyenler olaraj iyi mi ederiz kötü mü?

Benim beynim durdu düşünemiyorum allah aşkına aklı yerinde olan bi akıl versin.

Agliyorum su an kotu oldum.
Nasil guzel bi yuregin var senin oyle.
Bilmemki.
Haklida olabilirler hatlar mesgul oluyor diye.

Ama burya yazmak istiyorum.
Haberlerde gormustum. Pkk bi astsubayimizi kacirmak istemiste halk pkkya karsi gelmis. Siper olmuslar askerimize ve askerimizi vermemisler.
Diyarbakirda olmustu. O halk varya. Allahim sizi hep guldursun. Sagolun..

Karakolu aradiginizda herhangi biri cikacak ne diyeceksiniz merak ettim
Sonucta mesgul ettiginiz icin kizacaklar
ben telefona biri çıksa küfretse de gıkımı çıkarmam. ben beni bekleyen askerin sesini duysam yeter sen merak etme. ne diyeceğimin derdine düşmeyin.

halk aradığında ne dediyse onu der yine. ben de onu diyorum işte meşgul mü ederim yanınızdayız mesajı mı veririrm.

şu psikolojideki birine de sen bi sus ayarında cevap verdiğiniz için bi daha cevap yazmayın rica ederim. belli ki aynı duygudurum karışıklığını yaşamıyoruz

Agliyorum su an kotu oldum.
Nasil guzel bi yuregin var senin oyle.
Bilmemki.
Haklida olabilirler hatlar mesgul oluyor diye.

Ama burya yazmak istiyorum.
Haberlerde gormustum. Pkk bi astsubayimizi kacirmak istemiste halk pkkya karsi gelmis. Siper olmuslar askerimize ve askerimizi vermemisler.
Diyarbakirda olmustu. O halk varya. Allahim sizi hep guldursun. Sagolun..
bi kere daha aramıştı herkes. asker teşekkür ediyomuş arayanlara.

allahım nasıl kötüdür anaları. ben hiç iyi değilim dayanamıyorum. hepsi benle yaşıt ama dünden beri yavrum diye ağlıyorum. aptal gibiyim aynı bazılarının yüzsüzlüğü deli ediyo beni. ikiyüzlülüğüü benle beraber üzülüyomuş gibi yapması.

Ya bir ulke dusunki kendi silah fabrikasinda isid icin silah depoluyor, tirlarla yolluyor..sonrasinda guya esat yapti deniliyor yada kendileri patlatti diyor silah deposunu kac sehit veriyoruz. Aktutun karakolu basiliyor, goruntuler internette var. 2011 daglica baskini ve niceleri. Halada baris sureci turkusu. Bu ulkede hukumet dillendirene kadar kurt sorunu yoktu. Pkk sorunu vardi ve baris surecinde iyice koklenmelerine sebep oldular. Ulkenin milli istihbarati ne yapar? Giren cikan belli degil, sinirlar kevgire donmus..nerede Turk uretimi İHA lar? Aranacak bir yer varsa oda saraydir. Arayip hakkimiz helal olmasin demek lazim. Karakollarin askeriyenin hatlarini bosuna mesgul etmeyelim.

İki gun sonra ama herkes bunuda unutur...yazik..

kurban olurum hep evlerini hayal ediyorum. haber vermeye gelindiğinde ne hissetmiştir anneleri. inanabiliyor mudur..

o para denkleştirilip alınan asker eşyaları eve getirildiğinde anası napmıştır.. yüzüne bastıra bastıra ağlıyo mudur şimdi. nası giricek odasına. eşyaları nolucak. oof allahım of

bi kere daha aramıştı herkes. asker teşekkür ediyomuş arayanlara.

allahım nasıl kötüdür anaları. ben hiç iyi değilim dayanamıyorum. hepsi benle yaşıt ama dünden beri yavrum diye ağlıyorum. aptal gibiyim aynı bazılarının yüzsüzlüğü deli ediyo beni. ikiyüzlülüğüü benle beraber üzülüyomuş gibi yapması.

Bence arama canim, mesgul edersin.
Onun yerine yapilabilicek en guzel sey dua etmek. Ve mehmetcik vakiflarimizi hepimiz birlikte bagisa bogmak. Bagis yapalim. Dualarimizin zamaninda ulasamadigi, ardindan yetim/ anne/ baba/ es birakan sanli sehitlerimizin ruhu adina.

Biraz onceki uyeyide takma. Bosver. Dualar icin kullan o dudaklarini.

Ya acil bir aramayi engellerseniz? Daha onemli durumlar varken boyle seyler icin telefonlar mesgul edilmemeli bence.
ondankorktum işte :( ya benim gibi hissedip arayanlar varsa şuan:/ ya deprem dönemlerideki gibi hatlar kilitlenirse falan..

haber alanınız var mı bari. allah aşkına bşey söyleyin.

ondankorktum işte :KK43: ya benim gibi hissedip arayanlar varsa şuan:/ ya deprem dönemlerideki gibi hatlar kilitlenirse falan..

haber alanınız var mı bari. allah aşkına bşey söyleyin.

Takip edip duruyorum haberleri buralari. Kac sehidimiz var arkdaslar? Neden tam bilgi verilmiyor ya. Bileniniz varmi? Yaralimiz kac tane??

kurban olurum hep evlerini hayal ediyorum. haber vermeye gelindiğinde ne hissetmiştir anneleri. inanabiliyor mudur..

o para denkleştirilip alınan asker eşyaları eve getirildiğinde anası napmıştır.. yüzüne bastıra bastıra ağlıyo mudur şimdi. nası giricek odasına. eşyaları nolucak. oof allahım of

Kendinizi bu denli yipratmanizin saglikli oldugunu dusunmuyorum ayrica.
Evet ates dustugu yeri degil, hepimizi yakiyor ama su an elimizden gelen tek sey guclu bir vatandas olarak bir sonraki adimimizi dusunmek olmali. Nasil yardim edebiliriz, elimizden neler gelir onlari dusunmeliyiz.
Siz saglikli ve guclu olacaksiniz ki aydin Turk gencleri bu gidisata bir dur desin. Lutfen.

bence dua etmemiz lazım. meşgul etmek yerine. yine aramak istiyorsan ara canım.
bende bazen ağlıyorum bütün gün başımın üstünde haberler açık etkileniyorum çünkü.

Ya bir ulke dusunki kendi silah fabrikasinda isid icin silah depoluyor, tirlarla yolluyor..sonrasinda guya esat yapti deniliyor yada kendileri patlatti diyor silah deposunu kac sehit veriyoruz. Aktutun karakolu basiliyor, goruntuler internette var. 2011 daglica baskini ve niceleri. Halada baris sureci turkusu. Bu ulkede hukumet dillendirene kadar kurt sorunu yoktu. Pkk sorunu vardi ve baris surecinde iyice koklenmelerine sebep oldular. Ulkenin milli istihbarati ne yapar? Giren cikan belli degil, sinirlar kevgire donmus..nerede Turk uretimi İHA lar? Aranacak bir yer varsa oda saraydir. Arayip hakkimiz helal olmasin demek lazim. Karakollarin askeriyenin hatlarini bosuna mesgul etmeyelim.

İki gun sonra ama herkes bunuda unutur...yazik..
Sizi anlıyorum ama askerin suçu ne ..
Ölmek mi..

Back
X