- 16 Kasım 2013
- 355
- 189
- 103
- Konu Sahibi demlikbardakcay
-
Jandarmaysa eş götürülmeyen garnizonda çalışmak var tabiki. Ama branşı falan varsa ondan dolayı böyle söylüyor olabilir. Kalbine hitap etmiyorsa zaten boşver gitsin. Çünkü sevgi olmadan çekilecek dert değil :)Arkadaslar görücü usulu bir görüşmem oldu. Bana karsi cok ilgili. Bi cok konuda ne dersen tamam diyor. Her seyin benim istedigim dogrultuda gitmesine müsade ediyor. Meslegi astsubay. Bana mesleginin zorluklarini anlatmiyor. Mesela eşini almadan cikilan şark gorevi varmis. Yok kalmadi o ben jandarmayim diyor. 2 senede bir yer degistirme ihtimali yok diyor. Mesleki olarak bilginiz var mi dogru mu söylüyor. Bu
meslegin zorluklarini bilmedeb nasl yola cikabilirim. Ayrica elektrikte alamadim. Ama mantikli geliyor uyumlu bi insan olmasi. Zamanla ilgisiyle kalbim belki sevebilir diyorum ama korkuyorumda. Oda cok israrci. Napcam bilemedim. 4 kere görüştük 2 hafta oldu. Cok uzatmadan adını koyma taraftari kendisi. Bilemiyorum. Hayir demek zor geliyor mantikli geldigi icin. Evet demekte zor geliyor kalbime hitap etmedigi icin. Her türlü yoruma açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?