Askerle evlilik ve kafada soru işaretleri

demlikbardakcay

💄
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2013
355
189
103
Arkadaslar görücü usulu bir görüşmem oldu. Bana karsi cok ilgili. Bi cok konuda ne dersen tamam diyor. Her seyin benim istedigim dogrultuda gitmesine müsade ediyor. Meslegi astsubay. Bana mesleginin zorluklarini anlatmiyor. Mesela eşini almadan cikilan şark gorevi varmis. Yok kalmadi o ben jandarmayim diyor. 2 senede bir yer degistirme ihtimali yok diyor. Mesleki olarak bilginiz var mi dogru mu söylüyor. Bu
meslegin zorluklarini bilmedeb nasl yola cikabilirim. Ayrica elektrikte alamadim. Ama mantikli geliyor uyumlu bi insan olmasi. Zamanla ilgisiyle kalbim belki sevebilir diyorum ama korkuyorumda. Oda cok israrci. Napcam bilemedim. 4 kere görüştük 2 hafta oldu. Cok uzatmadan adını koyma taraftari kendisi. Bilemiyorum. Hayir demek zor geliyor mantikli geldigi icin. Evet demekte zor geliyor kalbime hitap etmedigi icin. Her türlü yoruma açığım.

Evlenmek için aşırı aşık olman lazım bu bir . Adam jandarma tayinleri çok sık olur bu iki. Gittiği yere göre seni götüremeyebilir bu üç. Eşim jandarma değil ama nişanlanmadan Irak görevi çıktı 6 ay diye gitti 1 sene gelemedi zor kavuştuk sanada olabilir bu dört . Adamdan elektrik bile alamamışın oda ayrı bir olay tabi

Sevmiyorsan hayır demelisin. O işler öyle olmuyor, hop bir tayin çıkar 2 sene ayrı yaşamak zorunda kalırsınız. Zaten elekteik almamışsınız bunları düşünmeye bile gerwk yok

Bir askerle evlenmek için çok aşık olmak lazım çünkü büyük sabır istiyor Doğu görevi vs hepsi hallolur ama psikolojilerde de biraz bozukluk oluyor malesef. Görev olarak jandarmalar genelde taşralarda oluyor diye biliyorum. Hele adamı sınırötesine gönderdilerse uzun süre adamakıllı konuşmadan ayrı kalmak durumundasınız.

tayini geç önce için ısınmalı evlilik bu yahu her gece ayni yastığa baş koymak var

Mesleği zaten zor.Sizde aşık değilsiniz,iyice zorlanacağınız kesin. İsterseniz aceleye getirmeyin,hemen karar vermeyin.Biraz zaman geçirip ona göre karar verirsiniz

Isınmadığı İzmir insanla neden evlilik ayrıntısını düşünüyorsunuz ki?

Ayrıca herşeye tamam diyen insandan korkacaksın.
O kızı garantileyim sonra her istediğimi yaptırırım diyen modeldir.

Bildiğim kadarıyla evlenince ilk şarka gittiğinde tek gidiyor.Bu yerine gore degisebilir. Daha sonraları eşiyle birlikte gidebiliyor. Şark süreleri 2 yıl. Batıda 4 ve 5 yıl değişiyor kalma süresi. Allah hakkında hayırlısını versin.

Mesleki konularda bilgim yok ama elektrik almak için erken. Her zaman ilk görüşte elektrik alamayabilirsiniz. Zamana bırakıp görüşmek lazım. Huyunu suyunu sevebilirsiniz. Bir hareketi olur ve pattt! Aşık oluverirsiniz. :)

Ama adamı tanımak ve adını koymak için erken. Biraz daha tanıyın bence. İnsan ilk tanıştığı aylarda gerçek yüzünü gösteremiyor. Arada mutlaka bir mesafe oluyor.
Oldu bitti ye gelmesin işler.

4 defa gormussun neye hayır dıyecek bu surede zaten.tanımak ıstıyorsan tanı dıyecegımde sen hıc etkılenmemıssın mantıkla evlenılmez.arkadas yazmıs asık olup evlendıklerımız bazen gozumuze batıyor

Jandarmaysa eş götürülmeyen garnizonda çalışmak var tabiki. Ama branşı falan varsa ondan dolayı böyle söylüyor olabilir. Kalbine hitap etmiyorsa zaten boşver gitsin. Çünkü sevgi olmadan çekilecek dert değil :)

Kız görücü usulü tanıştık demiş bazıları aşık olmadan evlenilmez demiş aşık olmak istese o arar bulur sevgili olur öyle evlenirdi heralde.Yaşamıyorsa öyle zorluklar yaşamıyorsun neden yalan söylesin ki sana?Neden elektrik alamadın daha doğrusu elektrik alamadığın adamla ne diye dört kez görüştün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…