• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

askerlerimize içim yanıyor...

Bu konu siyasete ve spekülasyona bağlanır ki bağlanmış çoktan. Allah rahmet eylesin askerlerimize. Ülkemizden Yurt dışına giden gazeteci TR işidi destekliyo diye haber yapar vay tr derler, işide karşı savaşılır vay bilmem ne derler. iki ucu ....

Mune Mune

Son düzenleme:
Kizlar simdi bi seyler okudum, deniyor ki; ates gercekci degil, tepki vermemeleri normal degil, hareketler dogal degil simgesel calisilmis rol, biri isid sempatizani gibi cesitli fikirlerle hepsinin video teknigiyle yapilmis fake bi calisma oldugu soyleniyor insallah oyledir Allahim ya

Gordugumden beri elim ayagim kesildi.
Sebep olanlar daha beter sekilde can verir insallah. Inanamiyorum dusundukce cildiricam

Videodaki kisi 2015 yilinda kacirilan sefer tas. Ta kendisi. Ailesi zaten sesini duyurmaya calisiyordu.
Videoyu izlemedim açıkçası. Işidin videolarını biliyorum ama. Adamları kafese koyup havuza batırıyolar filan adamlarda tepki bile yok. Ulen ölüyoruz yapma etme demiyo.

Neyse gerçekse de allah rahmet eylesin.

Bu konu siyasete ve spekülasyona bağlanır ki bağlanmış çoktan. Allah rahmet eylesin askerlerimize. Ülkemizden Yurt dışına giden gazeteci TR işidi destekliyo diye haber yapar vay tr derler, işide karşı savaşılır vay bilmem ne derler. iki ucu ....

Mune Mune

Sanki yalan da...

Sizin derdiniz sadece bu konunun siyasete giriyor oluşu mu? Başka hiçbir şey rahatsız etmemiş gibi duruyor da sizi:işsiz:

Allah rahmet eylesin askerlerimize..
Teröre destek verenlerinde, ış/it i besleyenlerinde Allah.....

Son düzenleme:
Videonun tam halini bulamadım çok kasıyor youtube da..
Erişim engelleri çok fazla şuan...
Off...
Allah rahmet eylesin:KK43:
Yine de umarım gerçek değildir diyorum...

Sanki yalan da...

Sizin derdiniz sadece bu konunun siyasete giriyor oluşu mu? Başka hiçbir şey rahatsız etmemiş gibi duruyor da sizi:işsiz:

Allah rahmet eylesin askerlerimize..
Teröre destek verenlerinde, ış/it i besleyenlerinde Allah.....
Amin

Yemin ediyorum çok ağladım, o kadar üzüldüm ki ciğerim parçalandı.
Sonra dayanamayıp videoyu izledim ama sonuna kadar bakmadım.
Kendi kendime verebilecegim tek teselli Inşallah işidin bir oyunudur bu.

Videolar engelleniyor.
bulup da, orda burda paylaşmamalı. Zaten paylaşması yasaklanmış, suç teşkil ediyor.

İzledim, izlemez olaydım. Kanım çekildi. İnsan olmaktan nefret ettim, bu dünyada var olmaktan...

Gerçek olmadığına hala inanmak istiyorum.

Hislerin, kelime-cümle haline gelmediği nokta var ya; işte o nokta bu nokta.

Rabbim cehennem ateşinde kavursun bunu yapanları, hepsini. Of!

Videolar engelleniyor.
bulup da, orda burda paylaşmamalı. Zaten paylaşması yasaklanmış, suç teşkil ediyor.

İzledim, izlemez olaydım. Kanım çekildi. İnsan olmaktan nefret ettim, bu dünyada var olmaktan...

Gerçek olmadığına hala inanmak istiyorum.

Hislerin, kelime-cümle haline gelmediği nokta var ya; işte o nokta bu nokta.

Rabbim cehennem ateşinde kavursun bunu yapanları, hepsini. Of!

Ben o kadar güçlü hissetmediğim için izlemedim ama yanan askerlerden birinin "anne" diye bağırdığını yazmışlar. O haykırışı duysam sanırım uzun süre kendime gelemezdim.

O canların yakınları var, aileleri var belki sevgilileri var. Bu yüzden videoların yasaklanmasını destekliyorum. Annesi izlemesin duymasın o "anne" diyen sesini...

Beynim zonkluyor yemin ederim.

sulucan sulucan Siyasete giriliyor diye ispiklerken siz de kendi görüşünüzü araya sıkıştırmışsınız.

Bırakın da insanlar azıcık içini döksün, acımızı paylaşalım! Siz belki etkilenmiyor olabilirsiniz ama bu olay yüzünden şu an gözüne uyku girmeyen binlerce insan var memlekette!

sulucan sulucan Siyasete giriliyor diye ispiklerken siz de kendi görüşünüzü araya sıkıştırmışsınız.

Bırakın da insanlar azıcık içini döksün, acımızı paylaşalım! Siz belki etkilenmiyor olabilirsiniz ama bu olay yüzünden şu an gözüne uyku girmeyen binlerce insan var memlekette!
Ne de güzel yaftalıyosunuz iftira atıyosunuz maşallah size

İşlerine gelmeyince videolar görüntüler nasıl kaldırılıyor. On ekim patlamasında bedenleri paramparça olan "sol görüşlü" vatandaşların fotoğrafları çarşaf çarşaf servis edildi haftalarca.

Zaten canımız yanmış bir de sinirlerimiz bozuluyor.

Ben o kadar güçlü hissetmediğim için izlemedim ama yanan askerlerden birinin "anne" diye bağırdığını yazmışlar. O haykırışı duysam sanırım uzun süre kendime gelemezdim.

O canların yakınları var, aileleri var belki sevgilileri var. Bu yüzden videoların yasaklanmasını destekliyorum. Annesi izlemesin duymasın o "anne" diyen sesini...

Beynim zonkluyor yemin ederim.

Kahretsin ki, öyle..bu hale nasıl geldik.

Bu video bir oyun mu bunu bilemeyeceğim, tepki yok ddenmiş bilmem ne denmiş.

Sağlam kafada değiller ki, uyuşturucu verilmiş olabilir, afyondur bilmem nedir , Yani her ihtimal mevcut.

Boş bakışları var, yani bu ihtimaller olabilir gibi.

Ama ben bunları değerlendirip tespit edecek bi bilgim de yok tabii ki. Fikir beyan ediyoruz

Alllahım, yalvarırım bu gerçek olmasın. Ben bu dünyadan nefret ediyorum.

İşlerine gelmeyince videolar görüntüler nasıl kaldırılıyor. On ekim patlamasında bedenleri paramparça olan "sol görüşlü" vatandaşların fotoğrafları çarşaf çarşaf servis edildi haftalarca.

Zaten canımız yanmış bir de sinirlerimiz bozuluyor.

Yazıp yazıp siliyorum... Denecek çok şey var ya neyse...

Benim de tahammül edemediğim şey ikiyüzlülük. Siyasi yorumum olarak gördüğünüz yorumda tamamen buna tepkiydi

Back
X