- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Videodaki kisi 2015 yilinda kacirilan sefer tas. Ta kendisi. Ailesi zaten sesini duyurmaya calisiyordu.Işid video film çekmede hollywood ile kapışır. Her gördüğünüze inanmayın.
Videoyu izlemedim açıkçası. Işidin videolarını biliyorum ama. Adamları kafese koyup havuza batırıyolar filan adamlarda tepki bile yok. Ulen ölüyoruz yapma etme demiyo.Videodaki kisi 2015 yilinda kacirilan sefer tas. Ta kendisi. Ailesi zaten sesini duyurmaya calisiyordu.
Bu konu siyasete ve spekülasyona bağlanır ki bağlanmış çoktan. Allah rahmet eylesin askerlerimize. Ülkemizden Yurt dışına giden gazeteci TR işidi destekliyo diye haber yapar vay tr derler, işide karşı savaşılır vay bilmem ne derler. iki ucu ....
Mune
AminSanki yalan da...
Sizin derdiniz sadece bu konunun siyasete giriyor oluşu mu? Başka hiçbir şey rahatsız etmemiş gibi duruyor da sizi
Allah rahmet eylesin askerlerimize..
Teröre destek verenlerinde, ış/it i besleyenlerinde Allah.....
Videolar engelleniyor.
bulup da, orda burda paylaşmamalı. Zaten paylaşması yasaklanmış, suç teşkil ediyor.
İzledim, izlemez olaydım. Kanım çekildi. İnsan olmaktan nefret ettim, bu dünyada var olmaktan...
Gerçek olmadığına hala inanmak istiyorum.
Hislerin, kelime-cümle haline gelmediği nokta var ya; işte o nokta bu nokta.
Rabbim cehennem ateşinde kavursun bunu yapanları, hepsini. Of!
Ne de güzel yaftalıyosunuz iftira atıyosunuz maşallah sizesulucan Siyasete giriliyor diye ispiklerken siz de kendi görüşünüzü araya sıkıştırmışsınız.
Bırakın da insanlar azıcık içini döksün, acımızı paylaşalım! Siz belki etkilenmiyor olabilirsiniz ama bu olay yüzünden şu an gözüne uyku girmeyen binlerce insan var memlekette!
sulucan Siyasete giriliyor diye ispiklerken siz de kendi görüşünüzü araya sıkıştırmışsınız.
Bırakın da insanlar azıcık içini döksün, acımızı paylaşalım! Siz belki etkilenmiyor olabilirsiniz ama bu olay yüzünden şu an gözüne uyku girmeyen binlerce insan var memlekette!
Ben o kadar güçlü hissetmediğim için izlemedim ama yanan askerlerden birinin "anne" diye bağırdığını yazmışlar. O haykırışı duysam sanırım uzun süre kendime gelemezdim.
O canların yakınları var, aileleri var belki sevgilileri var. Bu yüzden videoların yasaklanmasını destekliyorum. Annesi izlemesin duymasın o "anne" diyen sesini...
Beynim zonkluyor yemin ederim.
İşlerine gelmeyince videolar görüntüler nasıl kaldırılıyor. On ekim patlamasında bedenleri paramparça olan "sol görüşlü" vatandaşların fotoğrafları çarşaf çarşaf servis edildi haftalarca.
Zaten canımız yanmış bir de sinirlerimiz bozuluyor.