Askerlerimize kavuştuk...yarenliğe devam!!!

kelebek.hill

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
11.087
6.705
448
Herkese selammm...

İşte şafak panonuz...başlığında birbirimize hep destek olduk asker yarenleri, beraber ağladık, üzüldük, kavga ettik, mutlu olduk, sevindik ve nice duyguyu paylaştık; nihayet askerlerimize kavuştuk. Artık asker yolu bekleyenler başlığını fazlaca işgal edip hep düğün dernek, nişan ve nikah muhabbeti yaptığımızı ya da hasretimize ayrı şehirlerde devam edip kavuşmalarımızı anlattığımızı farkettik. Bu başlıkta hayatlarımızı paylaşmaya, birbirimize arkadaşlık, sırdaşlık etmeye devam etmeye karar verdik. İşimizi gücümüzü, aşkımızı, sınavlarımızı, ailemizi, derdimizi ve sevincimizi pek çok şeyi paylaşmaya bu başlıkta devam edebiliriz.

Allah bütün sevdiğine kavuşan asker yarenlerine sevdiğiyle evlenmeyi de nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
İlk gelen ben oldum hehe ohh yeni topiciğimiz hayırlı olsun herkese ellerine sağlık Hiloşşumarım sohbetimiz burda da devam eder çoluk çombalağa karıştığımız günleri görürüz sonunda bizimde topiğimiz var

İlk gelen ben oldum hehe ohh yeni topiciğimiz hayırlı olsun herkese ellerine sağlık Hiloşşumarım sohbetimiz burda da devam eder çoluk çombalağa karıştığımız günleri görürüz sonunda bizimde topiğimiz var

ah bi de gelseler artık bizd kavuşsakkkk

Hosgeldin canmmm Amin insallah pek cok seyi paylasmaya devam. Nilu hatirlatti ben de acayim zaman kaybetmeden desm guzel olduuu )

Yeni topiğimiz hayırlı olsun kuzuuuuumm

45 gün sonra bende burdayım inşAllah

Cok yakinda sen de burdasn cicim sagolll :)

Sen de kavus gel hemen tanisalm :))

Yeni topik hayırlı olsun kızlar muhabbet topiği olsun

as fıstığım duana da koccaman bi amin :109:

Yeni topiğimiz hayırlı olsun kuzuuuuumm

45 gün sonra bende burdayım inşAllah

inşallah serabım

inşallah kavuşursunuz sağ salim

ahhh ahhh darısı başımızaaa

amin, inşallah

Yeni topik hayırlı olsun kızlar muhabbet topiği olsun

hoş geldin hesnoş, yalnız bırakma bizi sen bizim kahrımızı çok çektin, sıra sohbete geldi

Selammm bende katılabılırmıyım

as deryoş

esintoş nerdesin kuzum :44: bak o kadar askerlik olmasın içinde dedik ama döndü dolaştı yine buldu bizi

as fıstığım duana da koccaman bi amin :109:

Aaa ne kızıyorsun Nilümm banaaa istişare eecek durum olduğunu bilmiyordum, haklıydın artık şafak panosunda fazlaca muhabbet ettik, e aklıma getirdin bir kere hemen faaliyete geçerm ben yapı meselesi
Ama çantayı yedik kafayı olmadı buu

Yeni topiğimiiz hayırlı uğurlu olsun inşallahh

esintoş nerdesin kuzum :44: bak o kadar askerlik olmasın içinde dedik ama döndü dolaştı yine buldu bizi

Ohh olsun sana nilüm, trip yapacağım, atarlanacağım sanaa :78::78:

Son düzenleme:

Bu topik çok iyi olmuş canım asker yolu bekleyen yarenlerimizde en kısa sürede askerlerine kavuşup bu topiğe gelirler inşallah

biz topik adını bulana kadar Hiloş açtı bile hehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…