- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
bizde aynı bılınen şeyler canım sen nasılsın haberler sende
bende bilmiyom canm ya herşey aceleye geldi gibi Onurdan şüphem yok ilişkimizden de ama doya doya sevgililiğimizi nişanlılığımızı yaşayamdık 5 buçuk senedir hep ayrı şehirlerdeydik ayrı şehirlerde başladık hala daha öle şimdi 3 ay içinde evlenmiş gibi olcak ki bu 3 ayda da ayrı geçti anlıcağın evlenme arifesinde olduğuma inanamıyom evlenince nasıl olcak bilmiyom
FAtoşum evleenince nerde yaşıycaksınız siiiz şimdi Onur seninle mi gelicek
izmirde yaşıcaz canm tayinimi isticem haftaya ondan bu kadar erken oldu zaten nikahmız tayin için
Düğün ne zaaman canııım
Rabbim bir yastıkta kocatsııııın en erkenci sen çıktın beehh bastın nikahı hemen
Aaa ne kızıyorsun Nilümm banaaa istişare eecek durum olduğunu bilmiyordum, haklıydın artık şafak panosunda fazlaca muhabbet ettik, e aklıma getirdin bir kere hemen faaliyete geçerm ben yapı meselesi
Ama çantayı yedik kafayı olmadı buu
Yeni topiğimiiz hayırlı uğurlu olsun inşallahh
Ohh olsun sana nilüm, trip yapacağım, atarlanacağım sanaa :78::78:
nasılsın canımm
herkez selammm hatunlarrr
biz topik adını bulana kadar Hiloş açtı bile hehe
izmirde yaşıcaz canm tayinimi isticem haftaya ondan bu kadar erken oldu zaten nikahmız tayin için
7 aylık mısın sen hiloşumçok iyi oldu yeni bir topiğimizin olması, evime gelmiş gibi hissettim
:82::86: kuzummm
iyiyim canım, sen nasılsın? sen yine mi izin kullandın canım, hayırdır :44:
atı alan üsküdarı geçti yavrum
ben de atanıp gelcem inşallah fatoşumbakarsın komşu oluruz
Yeni topiğimiiz hayırlı uğurlu olsun inşallahh
Ohh olsun sana nilüm, trip yapacağım, atarlanacağım sanaa :78::78:
Bu topik çok iyi olmuş canım asker yolu bekleyen yarenlerimizde en kısa sürede askerlerine kavuşup bu topiğe gelirler inşallah
sordum kii sordum kiiiSelammmm hiloşummm
nasılsın canımm
herkez selammm hatunlarrr
bende bilmiyom canm ya herşey aceleye geldi gibi Onurdan şüphem yok ilişkimizden de ama doya doya sevgililiğimizi nişanlılığımızı yaşayamdık 5 buçuk senedir hep ayrı şehirlerdeydik ayrı şehirlerde başladık hala daha öle şimdi 3 ay içinde evlenmiş gibi olcak ki bu 3 ayda da ayrı geçti anlıcağın evlenme arifesinde olduğuma inanamıyom evlenince nasıl olcak bilmiyom
7 aylık mısın sen hiloşumçok iyi oldu yeni bir topiğimizin olması, evime gelmiş gibi hissettim
atı alan üsküdarı geçti yavrum
ben de atanıp gelcem inşallah fatoşumbakarsın komşu oluruz
Selam Deryacımmmhoşgeldnnn:
Aminn hayırlara vesile olcak başlığımız hissediyorumm
biz de artık kavuşabilsek keşke
evlenıncede anlayamassın canım benım hala evlı olduğuma ınanamıyorlar bazen unutuyorum evlı olduğunu dıyor herkez değil onlar ben bıle unutuyom bazen :-d :-d
ıyıyım cok şukur canım gecen sene kocışım yoktu ızınler kaldı paramı alırım dıye düşündüm onuda vermedıler bende kullandım gıttı evmle falan ılgılendım annemın hastene işlerı falan onunla gıttım yıgenlerım bızde kalmak ıstıyordu onları ağırladım arkadaşlarım gelmek ıstıyordu onları falan ağırladım oyle yoğun bı hafta gecırdım canım ama sırtımdan yük kalktı ınankı
hoşbuldum hiloşummm nasılsın kararsızlıklar gordum epey bı otekı konuda okudumda geçmişi
biz de artık kavuşabilsek keşke
Biraz kararsizliklar var canm farkli sehirlerse olunca dan diye duzen degistirmek zor e Ailemn de kafasina takliyo onun yerine bi bahar daha beklerz belki bakalmm...
Kavusursunu canm herkes ayni yoldan gecti bak simdi burdaa)
Fatoşcummm sen de bunalım oldn nikah öncesi heraldeee.. ama acele falan yok en güzelini yaptınız iş güç varsa beklemenind e alemi yok bence yeternce bekledik, evlenince çok daha güzel olcak inşallahh
Heheheh değilim 7 aylık aslında ama bir işi elime aldım mııı anında bitirmem lazımm
Güzel oldu bence dee bizim buraı olleyy
evlenıncede anlayamassın canım benım hala evlı olduğuma ınanamıyorlar bazen unutuyorum evlı olduğunu dıyor herkez değil onlar ben bıle unutuyom bazen :-d :-d
ıyıyım cok şukur canım gecen sene kocışım yoktu ızınler kaldı paramı alırım dıye düşündüm onuda vermedıler bende kullandım gıttı evmle falan ılgılendım annemın hastene işlerı falan onunla gıttım yıgenlerım bızde kalmak ıstıyordu onları ağırladım arkadaşlarım gelmek ıstıyordu onları falan ağırladım oyle yoğun bı hafta gecırdım canım ama sırtımdan yük kalktı ınankı
hoşbuldum hiloşummm nasılsın kararsızlıklar gordum epey bı otekı konuda okudumda geçmişi
hakkınızda hayırlısı canım
Galiba bunalıma girdim Hiloşşöle canm işimiz var çok şükür askerliğimizde tamam bi engelimiz yok ee daha duruyooz evlenek bare inşallah canm Allah herkesin yuvasına huzur sağlık versin
evlenincede anlaşılmıyosa evlenelim barede yanımda olsun bende işte evlenice değişcez mi nasıl davrarnmama lazm ailesine akrabalrına bzmkilere falan Onur bişey istiyo mesela ailem ne der die düşünüyom eşim olcak sonuçta ama ailme bağlıyım evlenincede bu duygularım devam ederse bide nikah olcak ama düğün yaza inşallah Onur bişeyler yapalım şuraya gidelim falan dicek ailemden mi izin alcam yada onlar hayır gidemessin dicek mi ikisi arasında kalmak istemiyom
Hıııııııııııııııııııııııııııııııııııııığğğğğğ neeğğ vaarr
Heheheh değilim 7 aylık aslında ama bir işi elime aldım mııı anında bitirmem lazımm
Güzel oldu bence dee bizim buraı olleyy[/B]
inşallah canm inşallahzaten il mebde olursam bana uğramazsan işlemlere geldiğinde bozuşuruz ona göre
hımm e iyi yapmışsın canım boşuna gitmemişAllahtan kullandırtmışlar... annenin önemli bir şeyi yoktu ya?
ama ben de ağlayım o zaman
tuttuğumu koparırım diyorsun yanebence de canım geç oldu ama güzel oldu
ayy o günler bi gelsin de fatoşum koşa koşa gelirim senin yanına da :106:
Aynen kiziimm ne sandinnn :)))
Evet ya bence de samimi oldu hehe
aferin o zaman sana yavrumaynen canım çok iyi oldu ama benim canım sıkıldı bi topikte bi alım paylaştım orda da o tarz şeyler paylaşılmıyormuş, azarlandım. ben de belki birine bi faydası olur diye yazmıştım, pişman oldum bir daha da yapmam valla
İnşallahh canm biz az mı bekledik hey gidi bee
Selam Deryacımmmhoşgeldnnn
Fatoşcummm sen de bunalım oldn nikah öncesi heraldeee.. ama acele falan yok en güzelini yaptınız iş güç varsa beklemenind e alemi yok bence yeternce bekledik, evlenince çok daha güzel olcak inşallahh
Güzel oldu bence dee bizim buraı olleyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?